turkcell tv+pro ile bitmeyen sorunlar yüzünden mi stick 4k ile tivibu go ya da dsmart go kullanarak canlı yayın tvleri izlemek istiyorum. bu cihazdan kullanlar memnunlar mı? ne tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler. |
mi stick 4k ile tivibu go izlenir mi?

-
-
Tivibu goyu bu cihazda çok rahat izlersiniz (4k 2. nesil stick ile) ama d smart go canlı yayınları hiçbir TV box ya da stick cihazında sürekli düzgün izleyemezsiniz. Mutlaka bir yerde donar. Tavsiyem Tivibu go mi stick 4k ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekkürler. bir de bein connect şansım var galiba. o nasıl olur sizce hangisi daha iyi. hem menü hem donma konusunda?
edit: tivibu go kanalları mi nin kumandası ile kolayca bir sonraki kanal bir önceki kanal falan yapabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Ağustos 2025; 11:50:39 > -
Bein connecti airtv canlı kanallar yükleyerek (ayrıntısı var biraz youtube da olması lazım) çok stabil izlersiniz. Ama direkt beinconnect uygulaması yeterli değil. Üzerine bir de airtv kumanda alırsanız kanal geçişleri vs uydu konforu yaşarsınız. Ben mi box ve stickleri hep bu kumanda ile kullandığım için kendi kumandası Tivibu go da nasıl tam bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Digital
Bein connecti airtv canlı kanallar yükleyerek (ayrıntısı var biraz youtube da olması lazım) çok stabil izlersiniz. Ama direkt beinconnect uygulaması yeterli değil. Üzerine bir de airtv kumanda alırsanız kanal geçişleri vs uydu konforu yaşarsınız. Ben mi box ve stickleri hep bu kumanda ile kullandığım için kendi kumandası Tivibu go da nasıl tam bilmiyorum.bein connect in kendi uygulaması takılma falan mı yapıyor? aslında bir arkadaşımdan şifre aldım. bu akşam kendi uygulaması ile bir deneyeceğim. airtv dediğniz ayrı bir uygulama mı? olmadı onu da denerim. nasıl olsa şifre olacak.
-(bu arada airtv kumanda siparişi verdim) belki tv+ uygulamasında da işe yarar. yaramazsa bein connect ya da tivibu go yapacağım bezdim çünkü artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Ağustos 2025; 15:9:1 > -
Hocam selamlar, airtv kumanda ile mi box 4k 2.jenerasyon cihaz kullanıyorum, daha doğrusu tam randımanla kullanmak istiyorum fakat ne yaptıysam bu kumandayla cihazı uyku modundan uyandıramıyorum, bunun için bir öneriniz var mıdır, siz nasıl kullanmaktasınız uyku/uyandırma için? Saygılar, teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hocam ben ikinci nesil box kullanırken ya da stick bir sorun yoktu. Tipik cihaz tercihlerinden yaptım. Ama kumanda televizyonu da kontrol ediyorsa ve airtv kumanda ile televizyonu kapatiyorsaniz o zaman cihazda kapanmış olabilir. Ben eski cihazlarda uydu gibi hiç kapanmadan kullanıyordum ama 3. nesil aldım şimdi onda uyku moduna geçiyor sürekli bir şeyler deniyorum henüz olmadı yapabilirsem haber veririm size de....ancak airtv ile televizyonu kapatiyorsaniz onu yapmadan deneyin bi televizyon kendi kumandası ile kapatın
Airtv kumanda ile TV plus da Tivibu go da daha işlevsel oluyor. Evet beinconnect ve tod kendi uygulamasinda donma ya da kanal geçişleri çok geç olma gibi sorunlar oluyor. Airtv canlı kanallar uygulama ama onun yüklenme süreci biraz ayrıntılı. Kumanda gelince onda kurulum sürecini anlatan detayları görebileceksiniz. Ona göre yaparsınız.
Teşekkür ederim bilgi için, hayır televizyonu kontrol etmiyorum airtv kumanda ile, sadece mi box kullanabiliyorum. Dediğim gibi uyku moduna giriyor ancak uyandıramadım, anladığım kadarıyla geliştirici ayarlarından cihazın uyanık kalmasını sağlamak en garanti ve mecburi yol. Biraz can sıkıcı elbette, cihazın yıpranma payını düşünürsek :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selam, ben de kendi görüşümü aktarayım size belki faydası olur. Airtv kumandanız hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu kumandayla Android box cihaz ile uydu kalitesinde kanal geçiş hızı, tepkisellik, fonksiyon kullanımı için en başarılı uygulama kesinlikle tartışmasız Tivibu Go’dur. TV+ ardından 2.gelir. Sebebi ise çok basit, TV+’ın android box uygulaması sanıldığı kadar akışkan ve kullanıcı dostu değil ne yazık ki.
Film-dizi içeriğinde TV+ daha başarılıyken, Tivibu Go canlı kanallar, spor içeriği ve fiyat yönünden avantajlı durumda. Her ikisinden bir aylık abonelik alıp deneyip kendiniz karar vermeniz en faydalısı. Bein Connect/TOD öneremiyorum çünkü kendi uygulamaları son derece verimsiz, AirTV uygulaması ile kullanırsanız başarılı lakin onda da film-dizi kısmı yok, yalnızca canlı kanalları izleyebilirsiniz.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X