Şimdi Ara

HIS ATI HD2600XT GRID Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce HIS HD2600 XT aldım. Ancak Racedriver GRID oyununda menü açılıyo oyuna girio araçlar gözküyo 2 sn sonra pc res atıyo. Ne yapabalirim ? Başka hiçbir oyunda yapmıyo bunu... pc özellikleri aşağıdaki şekilde...

Intel P4 3.00 GHZ
    Intel ExpresS Anakart
    HIS HD2600 XT Agp 8x 512 mb 128 bit GDDR3
    Maxtor 250 GB 1000rpm + Western Digital 500 GB HDD
    4 GB Kingston RAM
    XP Professional
    FEEL Hurricane Kasa

Bu arada ekran kartının ısınıp kapandığını zannetmiyorum çünkü 25 cm yanda bi fan 12 lik arkada 2 fan war.

YARDIMLARINIZI BEKLİORUM

• psu kaç watt ve markası nedir

feel değildir inşallah

birde nasıl memnun musun Agp 2600xt den crysis oyununu mesela hangi ayarlarda oynuyorsun ve ısı değerleri nedir boşta ve yükte

Orjinalden alıntı: ilker_inside

psu kaç watt ve markası nedir

feel değildir inşallah

birde nasıl memnun musun Agp 2600xt den crysis oyununu mesela hangi ayarlarda oynuyorsun ve ısı değerleri nedir boşta ve yükte

Feyk feel

Bende feel psudan dolayı vpu recover yiyorumsürekli para denkeştirip kurtulacam ama
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Sıcaklık olabilir.Riva tunerdan fan ayarını yükselt.Bide 8.8 driverını yükle.Ve psuyu yazabilir misin?
  • Anakartın ve ya işlemcin ısınıp sistemi rest liyo
    Daha Fazla Göster
  • HD 2600XT fena bi ekran kartı diil ama GRID ve CRYSIS dahil bi çok oyunu full grafiklerle oynayamıyosun . Örneğin pro street i 1280*1024 grafikler medium oynayabiliosun . Sen memnun musun dersen memnunum ama orta halli bi ekran kartı olduğunu söyleyebilirm..
  • ama özel soğutucular war ya işlemcini ve anakartın yanında . kasanın yan kapağı ( fanın olduğu yer ) açık ordan ısı alabiliyo olabilirmi . çünkü elimi kasanın içine koydum mu elim üşüyo walla..

acil psu değiştir kaliteli birşey alırsan genel sistem değişiminde de yeni kasana takarsın
  • Şimdi crysis oynuyodum VPU Recover Hızlandırıcısı sıfırlandı dedi bu durumu ATI Techonoligiese bildirin filan dedi ekran kartı çok mu ısınıyo? bu arada ilker_inside için: FEEL Hurricane kasa mı kötü yoksa psu mu???

benim bahsettiğim psu rezalettir değiştir problemin çözülür
  • en son çare bir biosunu güncelle sonra psu lara bakarsın ok?
    ASUS STRİKER EXTREME // E 8400 3.0 //2x ZOTAC 9800gtx amp //2*1 DDR2 OCZ SLI-READY 1066 //80 HD (500GB OLCAK) Hİ-TECH 7 // LG DVD-RW //COOLER MASTER 600W EXTREME // X7 KLAVYE // MS 1.1 intelli // Plantronics Gamecompro1 // Razer Galiathus Mausepad
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERMAN3250

bnde almak istyrm 2600xt ama agp bnmde p4 3.0 sndeki sapphire mı hıs mıı ???

--HIS-- Zaten Sapphire le HIS kıyaslanamaz!!!
  • Tahminen güç dengesizliği ancak sıcaklıkta olabilir. Bir de ekran kartına yüklenmeyelim her zaman. Arkadaş pentium 4 kullanıyormuş. O işlemci çok ısınır ve çok güç çeker. İşlemci sıcaklığını da kontrol edin.

Ama dediğim gibi, sorununuz tahminen güç kaynağından kaynaklanıyor gibi.

Orjinalden alıntı: erdi94

sence ne alıyım thermaltake , coolermaster filan ama uygun fiyatlı örneğin sen ne kullanıyosun ??

O sistem için kaliteli bir 350w yeterlidir. High power, aopen, fsp, asus, cooler master gibi markalara güvenebilirsiniz.

350w güncel psu fiyatları!!!

Bide şu var: cooler master 350w!!! Üye fiyatı 26$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 23 Ağustos 2008; 16:59:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

sence ne alıyım thermaltake , coolermaster filan ama uygun fiyatlı örneğin sen ne kullanıyosun ??

O sistem için kaliteli bir 350w yeterlidir. High power, aopen, fsp, asus, cooler master gibi markalara güvenebilirsiniz.

350w güncel psu fiyatları!!!

Bide şu var: cooler master 350w!!! Üye fiyatı 26$

vatnbilgisayardan fiyatlara baktım korktum resmen ya cooler master 400 watt 91 ytl dio .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.