Şimdi Ara

HIS ATI HD2600XT GRID Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu güzel bi psu. 400w.
  • beyler bu ekran kartını bende aldım ama yanında 500 watt fps bluestrom ıı 500 watt psu ile birlikte şu anda sistemimdeki yüklü olan oyunları denedim.sonuç gayet mükemmeldi yakında netten bütün oyunları indirip performansı incelemem gerekiyor. benim sistemde power suply 12 cm fanı ve ekran kartının fanı birde işmelcinin intel marka stok fanı ile çalışıyor ama kasa alev ateş yanıyor.. acil soğutmam gerekiyor... 478 pin akasa marka işlemci soğutucu ve adam gibi sessiz çalışan marka bir egzos fanı lazım...

bana ne gibi önerileriniz olabilir.. bu arada kasa mini tower atx kasa yani boşyer fazla yokkk ... önerilerinizi bekliyorum..
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • quote:

Orjinalden alıntı: XandP

en son çare bir biosunu güncelle sonra psu lara bakarsın ok?

Banada sürekli biosu güncelle diyorsun bios güncellemenin bu kadar üst seviye bi tamir özelliğinin olduğunu sanmıyorrum

Orjinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Orjinalden alıntı: XandP

en son çare bir biosunu güncelle sonra psu lara bakarsın ok?

Banada sürekli biosu güncelle diyorsun bios güncellemenin bu kadar üst seviye bi tamir özelliğinin olduğunu sanmıyorrum

bios güncellemenin çok faydası var benim eski pc de Intel D915GAV express anakart vardı HD2900XTX ekran kartını taktıktan sonra pc oyunlarda olsun normal boşta dururken bile habire reset atıyordu ama bios güncellemesi yaptıktan sonra reset olayı kalkmıştı ortadan sana tavsiyem biosunu ve chipset driverlarını güncelle sorunun düzelicektir........
    Amd 5800X3D 3.40GHz Turbo Boost 4.50GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ZOTAC RTX 5070 Ti SOLID OC White Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///

• Bios güncelleme bildiğim kadarıyla pek çetrefilli bi iş nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi?

Orjinalden alıntı: BLooDWoLF

Bios güncelleme bildiğim kadarıyla pek çetrefilli bi iş nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi?

anakartının tam olarak modelini yazarsan yardımcı olabilirm......
    Amd 5800X3D 3.40GHz Turbo Boost 4.50GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ZOTAC RTX 5070 Ti SOLID OC White Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.