Şimdi Ara

## Bionic Commando'da Nvidia'nın PhysX Teknolojisi Kullanılacak ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir şey buldum, 8 Ağustos 'a ait fakat okumayanlar ve İngilizcesi olanlar için, PhysX hakkında bilgilendirici bir yazı olmuş.

http://www.guru3d.com/article/physx-by-nvidia-review/1

Açıkcası bu yazıyı okuduktan sonra bu teknolojiye bakış açım değişti. Büyük bir nimet olduğunu anladım =) ATI cephesinden buna cevap olarak orta vadede nasıl bir şey gelir bilemeyeceğim ama nVIDIA 'nın oyun firmaları ile olan ilişkilerini düşünecek olursak güzel bir gol atabilir, nVIDIA.

## Bionic Commando'da Nvidia'nın PhysX Teknolojisi Kullanılacak ##

beklediğimden daha iyi iş çıkarılmış açıkçası 20 fps hiçte fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 12 Ağustos 2008; 1:10:56 >

• ..
  • Gpu Havokla ilgili birşey bulabildim sonunda. Ati havok çıkaracak, ortalığı dağıtacak diye söyleyen arkadaşlar sağolsunlar araştırmak ve bilgilendirmek gibi boş işlerle vakit kaybetmediler. Ama ben kaybettim onlar için.Buyrun gpu da Havok;

http://video.aol.com/video-detail/havok-gpu-physics-demo-3/4106391132/?icid=VIDURVHOV04
  • işte bu ya süper herşeyin bi kütlesi bi ağırlığı bi salınımı var bu herşeyi çok dha agüzel çok daha gerçekçi yapıyor

kızda güzel ha sanal manal demicen (şaka bu bazı sivriler sanal sapık falan demesinler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Burada da nvidia physx videoları var. Valla ister Havok, ister physx olsun, önümüzdeki yıllarda oyunlarda çok ilginç efektler görücez sanırım bu fizik olayıyla. Heyecanlanmamak elde değil.
    http://www.vimeo.com/1463107?pg=embed&sec=1463107

Mükemmel çok gerçekçi oyunlar artık daha zevkli hale gelicek

Mesela asker koşarken belindeki matara ve teçhizat sallanıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Ağustos 2008; 9:30:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Gpu Havokla ilgili birşey bulabildim sonunda. Ati havok çıkaracak, ortalığı dağıtacak diye söyleyen arkadaşlar sağolsunlar araştırmak ve bilgilendirmek gibi boş işlerle vakit kaybetmediler. Ama ben kaybettim onlar için.Buyrun gpu da Havok;

http://video.aol.com/video-detail/havok-gpu-physics-demo-3/4106391132/?icid=VIDURVHOV04

Güzel...Haber için teşekkürler.Keşke her kartta havok ve physx eklentisi olsa.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• Bu oyunun ismi bana şu görüntüyü çağrıştırdı;

• ATI HD 4850 kullananlar üzülmesin.Dünyanın bir numralaı fizik işlemcisini barındırıyor içinde.Havok fizik.İsteyen araştırsın.Ageia Havok un yanına bile gelemiyor.Yani ATI 4800 serisi kartlarda Havok fizik desteği var.Sadece oyunları bekleyin ve görün.Stranglehold oyununda Havok fizikv ar.Orada kart kendini gösteriyor.Denemesi bedeva.. ;)
    Intel i5 6500 3.2Ghz işlemci_MSI Z170A Gaming M3 Anakart_Asus ROG Strix GTX 1060 OC 6GB Ekran kartı_Samsung 850 EVO 250GB SSD_Western Digital WD10EZEX Caviar Blue 1TB HDD_Kingston HyperX Fury 16GB 2666Mhz DDR4 Ram_Seasonic X-750 80 Plus Gold PSU_Pioneer BDR-209EBK BD-RW_Viewsonic XG2401 144Hz Monitör_Logitech Z333 2.1 ses sistemi_Logitech Wireless Gamepad F710_Asus Cerberus Gaming klavye_HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse_HyperX Fury S Gaming Mousepad_Asus USB-AC56 AC1300 WI-FI Adapter
  • Yanlış anlaşışmasın,rekebet yapmıyorum sadece herkes tarafından kabul edilen gerçekleri söylüyorum..
    Intel i5 6500 3.2Ghz işlemci_MSI Z170A Gaming M3 Anakart_Asus ROG Strix GTX 1060 OC 6GB Ekran kartı_Samsung 850 EVO 250GB SSD_Western Digital WD10EZEX Caviar Blue 1TB HDD_Kingston HyperX Fury 16GB 2666Mhz DDR4 Ram_Seasonic X-750 80 Plus Gold PSU_Pioneer BDR-209EBK BD-RW_Viewsonic XG2401 144Hz Monitör_Logitech Z333 2.1 ses sistemi_Logitech Wireless Gamepad F710_Asus Cerberus Gaming klavye_HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse_HyperX Fury S Gaming Mousepad_Asus USB-AC56 AC1300 WI-FI Adapter
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso614300

Yanlış anlaşışmasın,rekebet yapmıyorum sadece herkes tarafından kabul edilen gerçekleri söylüyorum..

söylediklerinin hiçbiri doğru değil
  • Güzel oyuna benziyo. PhysX desteği de harika olmuş
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.