Şimdi Ara

## Bionic Commando'da Nvidia'nın PhysX Teknolojisi Kullanılacak ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda AC - Lost Planet karısımı bi oynanıs var gibi biraz zor olabilir oynamak ama bakalım
    birde grafikler öle ahım şahım gelmedi son olarakta oyun cok farklı alanlarda mı geciyor bana mı geldi
  • ATI bunu farketmıstır, mutluka bir karşılığı olacaktır, zamanla çıkar ortaya ..
    Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

@RCox
    valla mass efect ve GOW da gpu physx desteği yok u yüzden efektler açılmamıştır tahminimce aramızda physx kartı olanda olmadığına göre bu farkı söyleyebilecek birisi yoktur kanımca bence youtube den izlene bilir aradaki farklar kesin bu şekilde 3-5 video vardır

Mass effect physx diye arattım youtube da, bi tane crysis videosu çıktı, 8800GT UT3 videosunu da izledim. Bilmiyorum görüntü kalitesinden mi, Crysis'in fizik motorunun physxe göre eksiği var fazlası yok gibi bence. Linkini vereyim isteyen arkadaşlar da seyretsin.

http://www.yasaktube.com/index.php?tag=mass+effect+physx&type=tag&video_id=hGrMIJirJPY

• demekki sadece hız önemli olmayacak destek de önemli belkide daha önemli olacak

Orjinalden alıntı: RCox

quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

@RCox
    valla mass efect ve GOW da gpu physx desteği yok u yüzden efektler açılmamıştır tahminimce aramızda physx kartı olanda olmadığına göre bu farkı söyleyebilecek birisi yoktur kanımca bence youtube den izlene bilir aradaki farklar kesin bu şekilde 3-5 video vardır

Mass effect physx diye arattım youtube da, bi tane crysis videosu çıktı, 8800GT UT3 videosunu da izledim. Bilmiyorum görüntü kalitesinden mi, Crysis'in fizik motorunun physxe göre eksiği var fazlası yok gibi bence. Linkini vereyim isteyen arkadaşlar da seyretsin.

http://www.yasaktube.com/index.php?tag=mass+effect+physx&type=tag&video_id=hGrMIJirJPY

crysis in fizik motoru nesne çarpıştırmalarında çok iyi ancak sıvılar kumaş(aslında kumaş diye sınırlandırmamak lazım yumuşak yüzeyler filan insan eti gibi) da bi etkisi yok hatta
    istersen link vereyim 3-4 mb lik harita da sayısız fizik işlemi yapılabiliyor (100 lerce varil ne arasan var vs) crysisteki fizik desteğini daha hiçbir oyunda görmedim valla (physx oyunları hariç)
    benim en çok takıldığım harita oydu mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 11 Ağustos 2008; 21:33:37 >

• o videoda physx kart veya firegl quatro tarzı bi ekran kartı vardır işlemci öyle bir patlama yapamaz olcak şey değil yani zaaten arabaların üst üste kouşundanda belli dediğim gibşi ya fizik kartı var yada profesyonel ekran kartı

Orjinalden alıntı: K0rkunc

o videoda physx kart veya firegl quatro tarzı bi ekran kartı vardır işlemci öyle bir patlama yapamaz olcak şey değil yani zaaten arabaların üst üste kouşundanda belli dediğim gibşi ya fizik kartı var yada profesyonel ekran kartı

Sand Box diye bi harita editoru var crysiste, onda yapılmış sanırım. Fizik kartı var derken aegia dan mı bahsediyosun, yani cpu üzerinden yapılmış olmasına ihtimal vermiyosun

Tam bilgim yok ama zannetmiyorum ki crysis'in physx desteği olsun, olsa NVIDIA yedi düvele duyururdu.

Crysis'te konu kötü diyolar falan ama Cevat abimiz aşmış yani, seyretmeyenler mutlaka seyretsin bence

• quote:

quote:

o videoda physx kart veya firegl quatro tarzı bi ekran kartı vardır işlemci öyle bir patlama yapamaz olcak şey değil yani zaaten arabaların üst üste kouşundanda belli dediğim gibşi ya fizik kartı var yada profesyonel ekran kartı

Sand Box diye bi harita editoru var crysiste, onda yapılmış sanırım. Fizik kartı var derken aegia dan mı bahsediyosun, yani cpu üzerinden yapılmış olmasına ihtimal vermiyosun

Tam bilgim yok ama zannetmiyorum ki crysis'in physx desteği olsun, olsa NVIDIA yedi düvele duyururdu.

Crysis'te konu kötü diyolar falan ama Cevat abimiz aşmış yani, seyretmeyenler mutlaka seyretsin bence

valla hocam verdiğin linkteki video dehşet bişey şerefsizim ağlayacağım zevkten cevat hoca aşmayı geçmiş yenibir boyuta yolculuk yapmış
    ancak o patlamalar için cpular yetersiz gelir bencede (en azından benzerlerini bu şekide göremedim 3.2ghz e6300 ile makina kitlenecek duruma geliyordu) acaba sahneyi önce hesaplattırıp direk videoyamı döktüler

bu videoyu aslında alıp ps3 bölümünde ki killzona konusunda 2 duvar kırıılması görüp ohaa diyenlere gösterecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 11 Ağustos 2008; 21:51:56 >

• cevat abile alakası yok cpu kaldırmaz okadarını daha bizim crysisteki normal patlamalarda takılmalar oluyor düşün

crysis in fizik motoru nesne çarpıştırmalarında çok iyi ancak sıvılar kumaş(aslında kumaş diye sınırlandırmamak lazım yumuşak yüzeyler filan insan eti gibi) da bi etkisi yok hatta
    istersen link vereyim 3-4 mb lik harita da sayısız fizik işlemi yapılabiliyor (100 lerce varil ne arasan var vs) crysisteki fizik desteğini daha hiçbir oyunda görmedim valla (physx oyunları hariç)

Su ve kumaş olayı şu anki kartlarda zor hocam, UT3 de var mı öyle bi şey. Youtube daki video kalitesi kötüydü varsa bile ben kaçırmışımdır.
    Physx'in demolarında su ya da kumaşla ilgili videolar olsa bile oyuna şu anki kartlarda su, kumaş effektleri koymaları zor. Physx, oyun içinde ekran kartının kapasitesinin düşük bir kısmını kullanıyodur, demo da ise karta tamamen abanıyodur bence. Keşke physx başarılı olsa; kardeşimde 8800 GT var, o benim yerime de oynar

• quote:

quote:

Su ve kumaş olayı şu anki kartlarda zor hocam, UT3 de var mı öyle bi şey. Youtube daki video kalitesi kötüydü varsa bile ben kaçırmışımdır.
    Physx'in demolarında su ya da kumaşla ilgili videolar olsa bile oyuna şu anki kartlarda su, kumaş effektleri koymaları zor. Physx, oyun içinde ekran kartının kapasitesinin düşük bir kısmını kullanıyodur, demo da ise karta tamamen abanıyodur bence. Keşke physx başarılı olsa; kardeşimde 8800 GT var, o benim yerime de oynar

ut 3 te kumaş var(aslında tam hatırlamıyorum ama wargormer de kesin var dün oynadım) aslında çoğunda var kumaş
    ama asıl bomba yarın cellfactor de sıvı var yarın physx paketi çıkıyo cellfactor desteği gelecek
    bu arada crysis te o olayları keşke gerçek zamanlı yapabilsek elimizdeki cpular ile
    artık çözün düşük olmasından mıdır nedir mükemmel geldi bana yukardan helikopter düşerek sıralı arabaları patlatmış ona bittim özellikle off offf

• O şekilde özel hazırlanmış haritalar nette mod olarak varsa indirip denemek lazım, ne kadar kaldırıyor, fps 1'e düşüyor mu diye.

O şekilde özel hazırlanmış haritalar nette mod olarak varsa indirip denemek lazım, ne kadar kaldırıyor, fps 1'e düşüyor mu diye.

bende haritalar var bi 500(göz hesabı) tane kadar varil ve etrafında 1500 tane(göz hesabı) kadar kutu filan varken atom bombası atınca fps pek düşmüyor ama bu kadar fazla patlama yapacak bi harita yok elimde anca düz variller var patlamada çok daha karmaşıklaşıyor durum deneysim geldi valla şimdi haritadakitüm patlayan varilleri toplayıp test edeceğim galiba

bu arada 15-20 tane patlayan varille bi 20 tane normal varil 2 tane araba ile denem yaptım fps 3-5 e düştü patlamda normal cpular bu işi kotaramaz cpu 3.2 E6300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 11 Ağustos 2008; 22:08:14 >

• Ben de merak ettim. Bi ara indirip denemek lazım.
  • quote:

sen niye indiriyorsunki 4850 physx desteklemiyor

Belki, belki birgün 4850'ye physx desteği gelir diye bekliyorum ben, physx desteği geleceği meçhul ama gelirse ben hazır olacağımdır.

Bu arada ben crysis ten bahsediyorum. Sen kafayı physx'e fena takmışsın, dikkat et gerçek hayattaki fiziksel etkileşimlerini de etkilemesin.
  • En kaliteli hangisiyse ondan almak lazım.
    Ati ise ati nvidia ise nvidia gerisini boşver
    fizik desteği çok iyi bişey tabi şöye doya doya bi ev yakıp yıkmanın tadını çıkartalım.

Physx destekli yeni versiyonu tam bir nostalji olacak benim için.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.