Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (2643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koeishto , jumbooo , Bernarrd , Cityzens Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 31 Misafir (3 Mobil) - 31 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
365.118
Cevap
2.827
Favori
23.772.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26412642264326442645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaancer

Üstteki mesajıma resim ekledim hocam, sizde nasıl farklı oldu bilmiyorum.

Ben aldiktan sonra fark ettim 2 farkli versiyonu oldugunu,eski hesabimda aktif ettigimde EU versiyonu yoktu maalesef -_- Neyse ki satmistim o hesabi simdi rahatim bütün oyunlar EU Region Free

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Üstteki mesajıma resim ekledim hocam, sizde nasıl farklı oldu bilmiyorum.

Ben aldiktan sonra fark ettim 2 farkli versiyonu oldugunu,eski hesabimda aktif ettigimde EU versiyonu yoktu maalesef -_- Neyse ki satmistim o hesabi simdi rahatim bütün oyunlar EU Region Free

Alıntıları Göster
    Humble Bundle
    Humble Weekly Bundle: Zen Studios 3
    http://www.humblebundle.com/weekly

arkadaşlar bana şu bundle ı alabilecek var mı? karşılığında garrys mod steam gift verebilirim

paypal hesabım kapandığı için alamıyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

Humble Bundle

arkadaşlar bana şu bundle ı alabilecek var mı? karşılığında garrys mod steam gift verebilirim

Mesaj kutunu kontrol et hocam.
    STEAM İsmi : Croesus_426588 XBOX Live: Croesus42 Sorunsuz alışverişlerim: Bluelabel, Nuclear, MD07TR, Fossa Olecrani, wNchstR, Eric Cartman, secof, mratt, cemo17_fb, yknzgi, Otakutr, Sterilmikrop ... HERKEZ değil HERKES, DEYİL değil DEĞİL, BEYENMEK değil BEĞENMEK

• quote:

Orijinalden alıntı: bay Snitzel

Humble Bundle

Alıntıları Göster
    Bu bunle'ı nasıl alıyoruz çözemedim ben orda amount girin falan diyor ya oraya ne kadar girecez ?
    3 oyunu almak için 2.91 mi verecez ? Neyse aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 3 Nisan 2013; 17:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

müthiş bi indirim habercisi site buldum tavsiye ederim herkese.

http://www.cheapshark.com/

Güzel site kanka. Eyvallah.

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

müthiş bi indirim habercisi site buldum tavsiye ederim herkese.

http://www.cheapshark.com/

Güzel site kanka. Eyvallah.

Alıntıları Göster
    Dark Souls: Prepare To Die Edition 15$ Steamworks

Bazıları hâla ısrarla gamefly indirimlerini koyuyorlar şimdiye kadar 50 defa söylendi Sitede bölge kısıtlaması var, bir şekilde alsanız dahi oyunlar region lock diye illaki 50 defa daha mı söylenmesi gerekiyor ?

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Dark Souls: Prepare To Die Edition 15$ Steamworks

Bazıları hâla ısrarla gamefly indirimlerini koyuyorlar şimdiye kadar 50 defa söylendi Sitede bölge kısıtlaması var, bir şekilde alsanız dahi oyunlar region lock diye illaki 50 defa daha mı söylenmesi gerekiyor ?

Alıntıları Göster
    Killing Floor olmayanlar kaçırmasın alsınlar. Gerçekten çok eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun ama bir yerde de sabır istiyor tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Killing Floor olmayanlar kaçırmasın alsınlar. Gerçekten çok eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun ama bir yerde de sabır istiyor tabi

Alıntıları Göster
    L.a Noire lazım bana bi ara steamda %75 indirime girmiş 3.74 $ olmuş. Sizce tekrar olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: ASUS M5A97 R2.0 | İşlemci: AMD FX 6300 @4.6 GHz | İşlemci Soğutucusu: Cooler Master Hyper T4 | Ekran Kartı: ASUS R9 270 DirectCU II 2GB | RAM: Corsair 2 x 4GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz | SSD: Samsung 750 EVO 250 GB | Kasa: Cooler Master HAF 912 Plus | Güç Kaynağı: GX 80+ 750W | Monitör: ASUS VS239HV 23&amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;#39; | Fare: Steelseries Rival | Mousepad: Razer Goliathus | Telefon: iPhone 7 | Konsol: PlayStation 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

L.a Noire lazım bana bi ara steamda %75 indirime girmiş 3.74 $ olmuş. Sizce tekrar olur mu?

Olur tabii, bekle bence

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Hala Rus keyi oven, vpn onerenler var. Yazik.

Hayırdır hocam? Borderlands 2 steamde 60 dolar, dikkatinize.

quote:

O zaman indirim beklerseniz olur biter. Burada kimseyi yanlış yönlendirmeye hakkınız yok. Steam kuralları belli, birisi bu yüzden geçmişi olan bir hesabına oyunu yüklerse ve ceza yerse bu hoşunuza gidecek mi?
    Anakart: ASUS M5A97 R2.0 | İşlemci: AMD FX 6300 @4.6 GHz | İşlemci Soğutucusu: Cooler Master Hyper T4 | Ekran Kartı: ASUS R9 270 DirectCU II 2GB | RAM: Corsair 2 x 4GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz | SSD: Samsung 750 EVO 250 GB | Kasa: Cooler Master HAF 912 Plus | Güç Kaynağı: GX 80+ 750W | Monitör: ASUS VS239HV 23&amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;#39; | Fare: Steelseries Rival | Mousepad: Razer Goliathus | Telefon: iPhone 7 | Konsol: PlayStation 4
  • quote:

+1

Rus keyi alanlar, Vpn önerenler, Fakat sizin es geçtiğiniz bir nokta var. Rus keyler 10-15$ satılıyorlar ama Region'u vpn üzerinden bypass ettiğiniz için ergeç banlanacaksınız. Steam forumlarında Vpn ile aktivasyon ile ilgili soru soran zilyon tane kullanıcı var, Hepsininde nerdeyse tek bir cevabı var "BAN".

• quote:

quote:

+1

Rus keyi alanlar, Vpn önerenler, Fakat sizin es geçtiğiniz bir nokta var. Rus keyler 10-15$ satılıyorlar ama Region'u vpn üzerinden bypass ettiğiniz için ergeç banlanacaksınız. Steam forumlarında Vpn ile aktivasyon ile ilgili soru soran zilyon tane kullanıcı var, Hepsininde nerdeyse tek bir cevabı var "BAN".

Alıntıları Göster
    Orcs Must Die 2 - complete pack 2 pack için arkadaş aranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zwickau

Orcs Must Die 2 - complete pack 2 pack için arkadaş aranıyor.

Alıntıları Göster
    önceki sayfalarda verildi mi, bilmiyorum.

Battlefield 4 Pre-Order - $54.71 bu kod ile: GMG20-FDSCL-AQQXD
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/shooter/battlefield-4/

ön sipariş verenlere premium hediye ediliyor.

• quote:

quote:

quote:

O zaman indirim beklerseniz olur biter. Burada kimseyi yanlış yönlendirmeye hakkınız yok. Steam kuralları belli, birisi bu yüzden geçmişi olan bir hesabına oyunu yüklerse ve ceza yerse bu hoşunuza gidecek mi?

Eğer ben veya onlarca oynadığım coop arkadaşlarım yeseydi, uyarır kullanmayın derdim.Ne isterse yapsın, tartışmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zwickau

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    humblebundle 3 dolarlık versiyonu alabilecek varmı mobilden atarım karşılığını

• quote:

Orijinalden alıntı: unhill

humblebundle 3 dolarlık versiyonu alabilecek varmı mobilden atarım karşılığını

Alıntıları Göster

Company of Heroes 2 Kapalı beta keyi

• quote:

Company of Heroes 2 Kapalı beta keyi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Humbe Bundle'dan Red Orchestra serisini aldım sadece Killing Floor var diye. Az önce steam keylerini aktif ettim ve Red Orchestra 1. oyunu ekleyince 3 oyun gözüktü. Galiba diğer 2'si MOD. Hddde yer yok diye iptal ettim kurulumu ama steamde oyunlar kısmında sadece Red Orchestra: Ostfront 41-45 ve Darkest Hour: Europe '44-'45 eklenmiş. 3. oyun yok ve adını unuttum. Hangisi olduğunu yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar Humbe Bundle'dan Red Orchestra serisini aldım sadece Killing Floor var diye. Az önce steam keylerini aktif ettim ve Red Orchestra 1. oyunu ekleyince 3 oyun gözüktü. Galiba diğer 2'si MOD. Hddde yer yok diye iptal ettim kurulumu ama steamde oyunlar kısmında sadece Red Orchestra: Ostfront 41-45 ve Darkest Hour: Europe '44-'45 eklenmiş. 3. oyun yok ve adını unuttum. Hangisi olduğunu yazarsanız sevinirim.

dlcdir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.