Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
61 Misafir (33 Mobil) - 28 Masaüstü33 Mobil
5 sn
363.487
Cevap
2.819
Favori
23.239.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Giriş

Alınır tabi ki

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • 24 Eylül, saat 20.00'ye kadar hesabınıza eklerseniz ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz:

Away Steam'de %100 İndirimli

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN 119TL

https://store.epicgames.com/tr/p/stranger-of-paradise-final-fantasy-origin

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN: SEZON BİLETİ 60TL

https://store.epicgames.com/tr/p/stranger-of-paradise-final-fantasy-origin--season-pass

l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• Erken Erişim'de, ilginç gelebilecek bir oyun:

13,95₺.

Shadow of the matrix | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

XCOM® 2 Collection 31,75₺

Prototype® Biohazard Bundle (1 ve 2. oyunlar ve DLC'ler) 45₺

Sniper Ghost Warrior Contracts Full Arsenal Edition 72,50₺

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Complete Edition 90₺

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition 15,90₺

Diablo® Prime Evil Koleksiyonu 138,27₺

- Diablo® III: Eternal Collection oyunu 

- Diablo® II: Resurrected™ oyunu

- Diablo® III: Hatred’s Grasp kanatları DLC'si

- Diablo® III: Mephisto yoldaşı DLC'si

(YKB World Kart'ta Microsoft harcamalarının %50'si iade, maksimum kazanç 100₺. Kişiye özel diyor ama yine de bi World Mobil'den kontrol edip katılırsınız. Bana her ay geliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpakers -- 19 Eylül 2025; 9:45:34 >

• AC Shadows DLC paketi pek beğenilmemiş. Ubisoft indirimlerinde almayı düşünen varsa habere bakabilir.

https://www.merlininkazani.com/claws-of-awaji-dlc-si-hayal-kirikligi-yaratti-haber-130077

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt

Şu DLC işini CD Projekt Red dışında kimse yapamıyor. Blood and Wine'ın üstünde bir DLC göremedik, hiç bir oyundan. Cyberpunk 2077'in Phantom Liberty'de bile güzeldi.  

Ben en son hangi oyunun DLC'sini satın aldım onu bile hatırlamıyorum. Witcher 4'ün ana hikayesinden çok DLC'leri bekliyorum en az 2 DLC çıkartırlar kesin.

CPU: AMD Ryzen 7 9700X | Motherboard: MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI | RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 | GPU: ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition | SSD: SAMSUNG 1TB 990 EVO Plus | CASE: NZXT H5 Flow RGB Edition | PSU: NZXT C1200W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 Full Modüler | CPU Cooler: NZXT Kraken 240 RGB | Mouse: SteelSeries 3 Rival Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG27ACG 27" 180Hz OC 1ms GtG HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR10 QHD Fast IPS
  • Itadakimasu kullanıcısına yanıt
    Shadow of the Erdtree dlcsi de iyiydi baya ama ben de witcher dlclerini tek geçiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE

Steam fiyatı 20 dolar . 827 tl yapıyor.

Epic versiyonu 810 tl şuan da

hali hazırda 380 tl indirimim var, epic den 430 tl ye geliyor. yapıştırıcam bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 19 Eylül 2025; 19:28:50 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesinlikle hocam. zamanında ps4 de oynamıştım şimdi 7700 xt de full grafiklerle 60 fps oynamak için sabırsızlanıyorum. devam oyunu da indirimde ama biraz daha inmeli

• Youtube Dying Light reklamları ile dolmuş oynamadan soğudum oyundan. Cronos Borderlands 4 Hell is Us çıktı en ufak inceleme yok ama ilk günden herkes DL övme yarışına girmiş tamam para alıyorsunuz da oyundan da soğutuyorsunuz böyle.

Wander Stars - Original Soundtrack Steam'de %100 İndirimli

Wander Stars Sketchbook Steam'de %100 İndirimli

• MoÇü kullanıcısına yanıt

Ana konusundan gerekli bilgileri alabilirsiniz hocam. Eskiden 6 ayda 1 kez düşürürdüm, artık yılda anca 1 oluyor. Kahrolsun Dolar, kahrolsun Ekonomi. 

donanımhaber forum
    Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın | DonanımHaber Forum » Sayfa 34
    https://forum.donanimhaber.com/idle-master-ana-konu-zaman-harcamadan-kart-dusurun-ve-para-kazanin--107348281-34#161045800

Exclusive olmadıkça Epic'den almamaya çalışıyorum. Örneğin Alan Wake 2 çıktığı dönem oynamıştım, 6-7 ay önce DLC'ler için tekrar oynayayım dedim oyun açılmıyor. Sistem aynı, donanım aynı. Ticket açtım, sağolsunlar ezbere aynı şeyleri yaptırıp durdular. Epic maalesef Launcher konusunda çok geride kaldı, geliştiremedi de kendisini. Topluluk vs hak getire. Sepet "teknolojisini" bile yıllar sonra zorla getirdiler. Steam'i geçtim, genel olarak oyun oynamak ülkemizde lüks oldu.

Ana oyun neydi ki DLC ne olsun  

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Steam dolara geçtikten sonra steamden hiç oyun almamıştım hep epic den alıyordum ama steam hesapta fiyatlar tl iken iade ettiğim bir oyun sebebiyle 17.80 dolar vardı. 29.99 dolar fiyatı olan Hell is Us aldım. Aradaki 12.19 dolarlık farkı kartla ödedim.

İade ettiğin oyun parası neden steam de duruyordu karta iade alsaydın diyen olursa mümkün değildi çünkü o para cüzdan kodu olarak steam yüklenmiş paraydı.

Bu arada oyun güzel ama alıp oynayacak olan varsa bir tavsiye kayıt kalem olsun elinizin altında. Bulmaca kısımlarında lazım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Eylül 2025; 8:24:15 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.