< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 7 Ağustos 2025; 23:40:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18131. sayfa)

-
-
bende bu kod hata veriyor işin garibi satın alma kısmına da geçemiyorum oda hata veriyor
"We're sorry — something went wrong. Our team has been notified and we are working on fixing it."
-
Merhaba,
Ben
allkeyshop.com
Buy Banishers Ghosts of New Eden CD Key Compare Priceshttps://www.allkeyshop.com/blog/buy-banishers-ghosts-of-new-eden-cd-key-compare-prices/buradan verilen linkten gidiyorum bir de öyle deneyin isterseniz
-
evet bu şekilde oluyor + birde opera da sorun çıkartıyormuş
-
PC için gamepad arayışındayım 2. El gamesir buldum ama 2.4 ghz usb dongle'ı kayıpmış bluetooth ile kullansam sıkıntı yaşarmıyım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Epic store da %90 indirimle 68 liraya düşmüş ve bence güzel bir fiyat, değerlendirin mümkünse.
https://store.epicgames.com/tr/p/gangs-of-sherwood
İyi forumlar
-
Gamesir T4 lite mı ne almıştım bir ara onu bluetooth ile bağlayabiliyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctntas -- 8 Ağustos 2025; 1:22:44 > -
https://www.kinguin.net/tr/category/131787/total-war-warhammer-trilogy-eu-steam-cd-key
Beyler burası güvenilir mi ?
warhammer serisini alayım diyorum en uygun burada gördüm başka önerisi olan varsa açığım.
-
burası bir gray market sitesi. yani key leri nereden nasıl topladıkları belli değil. kara para ve çalıntı kredi kartları ile key satın aldıkları yazılmıştı bu forumda.
ama ben birçok kez alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. konuda alışveriş yapan birçok arkadaş var ve çoğu sorunsuz satın alım yapabildiler.
ben şimdiye kadar iki oyunda sorun yaşadım sadece - key ler çalışmadı sitede bölge olarak türkiye de çalışır yazmasına rağmen. hemen geri dönüş sağlayıp çok kısa süre içinde paramı geri ödediler.
-
Yarış sevenlere
56.25₺www.xbox.com
Formula Legends ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/formula-legends/9p9vj822jrh9
Altta yazana dikkat edin, Turkiyede etkinleştirme yapılamaz yazıyor.
Mafia 1 çıktığında meta var mıydı bilmiyorum ama baya devrimsel bir oyundu. Mafia 2 için puanların düşük olma nedeni genel olarak optimizenin kötü olmasıydı, o dönem hatırlayanlar bilir Nvidia physx diye bir teknoloji getirmişti çevrenin daha iyi yıkılmasına kırılmasına olanak sağlıyordu AMD kartlarında bu yoktu oyunu tam randımanlı oynamak için gtx 460 470 almak zorunda kalıyordu millet. Mafia 3 zaten bu firmadan çıkan bir garabet. Remake ise ben severek oynadım ama baya eksikleri vardı o yüzden o puan şaşırtmaz.
Üstelik şimdi azıcık iyi olan oyun 85 puandan açıyor kapıyı eski zamanda 80 puan demek cidden iyiydi o yüzden zamanın Mafia 2 75 puanı ile bu bir değil. Kojima oyunu diye kapının 90dan açıldığı bir dönemdeyiz
-
bu oyun biraz farklı olmuş bence. serinin diğer oyunları gibi değil. seriyi sevenlerden bunu sevmeyen de çıkabilir, mafya serisi ile alakası olmayan biri bu oyunu sevebilir de.. bunu biraz bağımsız değerlendirmek lazım.
tlou 1'deki gibi sırttan görünüşle koşuşturuyoruz. field of view ayarı koymamışlar. farklı bir tarza yönelelim denmiş. konsola da çıktı mı bilemiyorum belki o tarafı da önemsediler.
---------------------
ubisoftun kendi mağazasında indirimler başlamış. düşündüğünüz bir şey varsa coin'lerle daha da uyguna gelebilir ilgilenen varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 8 Ağustos 2025; 11:52:57 > -
@Outlaw-E Mafia 1'i yapan adam mı kalmış da ya 2K de de Mafia 1 örnek veriyorsun sen? Mafia arıyorsan yapan adamlar Kingdom Come yapıyor oraya bakabilirsin. 2K'in sonraki işleri hep 80 altı bandında kalmış. Puanlar müthiş doğru veya objektif hiçbir zaman olmadı ama Mafia serisi tam da hak ettiği puanda. Hangar13 de Mafia 3 rezaleti sonrası Mafia 1 Remake ile toparlamış bir firma, katılmıyorum sana.
@ultralisan Kendinizi güncelleyin hocam. Mafia 1 dediğiniz oyun 23 sene önceki oyun. Ne onu yapanlar hala 2K de ne de benzeri bir oyun geldi. Serinin sonraki oyunları bile ona benzemiyor. Mafia 2 de bu arada baya hikayedeki sorunlarından dolayı o puanı aldı optimize konuşanı pek görmedim. Zaten çok makas yemiş bir oyundu. Puanlar hiçbir zaman %100 objektif değildi ama oynayınca da anlıyoruz yani neden o puanları aldıklarını.
@kasperd Katılıyorum hocam olabilir. Mafiaya başyapıt çekilmesine bir tık ayar oldum ben, biliyoruz yani bu seriyi ve aşağı yukarı ne olduğunu. Konsola da çıktı bu arada.
-
Puana göre oynamadan değerlendirmek hatalı bence. 10-15 saat süren, oyunun yapısına uygun güzel müzikleri, çizgisel bir yapısı, başını sonunu bağladıkları güzel bir hikayesi olduktan sonra grafiksel görünümü vs benim için çok önemli değil. 2k, EA gibi firmaların fiyat politikalarını protesto ettiğim için ilk günden alıp oynamam ama ilerleyen zamanlarda oynamayı düşünüyorum.
Mesela DS2'nin mevcut haliyle ubisoft, 2k yada ea gibi batılı bir yayıncılardan satışa çıkması durumunda 75-80 arası puanlar alıp, ağır da linçleneceğini düşünüyorum. Yapay zekası kötü, oyunun tasarımı ilk oyunun neredeyse aynısı olduğu halde 89 meta aldı. Daha özgün ve aynı aptallıktaki yapay zekaya sahip Star Wars Outlaws 75 puan aldı. Bir öncekinin aynı denilen AC Mirage 76 puan aldı. DS2 de ne gibi bir devrimsel yenilik oldu da meta puanı ilk oyunda 82 olduğu halde ikinci oyunda 89'a çıktı? O nedenle meta puanı, meta için yorum bırakan son yıllarda oyun görmemiş Sony kullanıcı yorumları vs o kadar önemle dikkate alınacak kıymette değil bence. Steamde yayınlandığında konsol oyuncularına göre tepkisel kültürü daha gelişmiş olan pc oyuncularının yorumlarına bakmak daha isabetli olacaktır.
-
metacritic'e çok puan girebilen var. sonuç enteresan gelebiliyor kimi zaman. onun yerine incelemelerini beğendiğiniz, kendinize yakın gördüğünüz bir yeri baz almak daha iyi oluyor. (ben PCGamer'ı tercih ediyorum örneğin)
kötü demiyorum ama 50 dolarlık işler değil bunlar bence. oyun yapımcıları bir de bu rakamı arttırma derdinde. teknik masrafları artıyor da kaliteye yansıtamıyorlar bunu.
-
Katılıp katılmamanın bir önemi yok. Hangar 13 seriyi aşağı çekmiş bir firma. Puanlar ortada. Hem mafia 1 remake olarak geride kalmış hemde 2 remastered olarak geride kalmış ve oyun bug dolu. Mafia 3 hali zaten ortada. Çöp firma.quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51@Outlaw-E Mafia 1'i yapan adam mı kalmış da ya 2K de de Mafia 1 örnek veriyorsun sen? Mafia arıyorsan yapan adamlar Kingdom Come yapıyor oraya bakabilirsin. 2K'in sonraki işleri hep 80 altı bandında kalmış. Puanlar müthiş doğru veya objektif hiçbir zaman olmadı ama Mafia serisi tam da hak ettiği puanda. Hangar13 de Mafia 3 rezaleti sonrası Mafia 1 Remake ile toparlamış bir firma, katılmıyorum sana.
@ultralisan Kendinizi güncelleyin hocam. Mafia 1 dediğiniz oyun 23 sene önceki oyun. Ne onu yapanlar hala 2K de ne de benzeri bir oyun geldi. Serinin sonraki oyunları bile ona benzemiyor. Mafia 2 de bu arada baya hikayedeki sorunlarından dolayı o puanı aldı optimize konuşanı pek görmedim. Zaten çok makas yemiş bir oyundu. Puanlar hiçbir zaman %100 objektif değildi ama oynayınca da anlıyoruz yani neden o puanları aldıklarını.
@kasperd Katılıyorum hocam olabilir. Mafiaya başyapıt çekilmesine bir tık ayar oldum ben, biliyoruz yani bu seriyi ve aşağı yukarı ne olduğunu. Konsola da çıktı bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Beat the cop ile gangs of sherwood aldım. teşekkürler
Banishers ilgisini çeken varsa kaçırmasın tek eksiği TR dil yok.
Bir de Anthea ile büyü fırlatma nasıl yapılıyor bilen var mı?
-
Şahsen ben büyük Mafia fanı olmama rağmen almayacağım.
Konu türkçe mevzusu ile alakalı. Aslında türkçe olur olmaz bu konuyu uzatmam ben asla konu farklı bir noktaya geldi artık. Steamde elli kere konu açıldı millet ayağa kalktı Türkçe ekleyin diye. Ukraynalılar ile birlikte bizim konuyu tek bir konu haline bile getirdiler hatta.
Sonuç: Ukraynaca eklendi ama Türkçe gelen yüzlerce mesaja rağmen eklenmedi. Bak açıklanan dillerin dışında başka bir dil eklenmese anlarım ancak demekki sonradan dil ekleyebiliyormuşsun ki Ukrayna dilini eklemişsin. Çok ayıp ettiler.
-
Xbox kontroller var. Bluetooth ta o bile problemli, ben bile kendi ayrı sattıkları dungle bakıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X