Notch saçmalamış da siz imalı mı yazdınız gerçek mi yazdınız tam anlayamadım. Sizin yaptığınız da doğru değil tabi ki. Karşındaki NPC ise istediğini yap da multiplayer oyunlarda karşındaki ile eşit şartlarda olmalısın. Keyif almak için olsun başka amaç için olsun farketmez, avantaj sağlayıcı şeyler kullanmak hileye girer. Aynı mantıkla ben de CS'de wall hack/Aim hack açayım o zaman. Sonuçta keyif almak istiyorum ve kaybetmek istemiyorum. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18100. sayfa)

-
-
Diablo® IV
SILENT HILL 2
Dead Space
Judgment
Captain Tsubasa: Rise of New Champions
STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition
Horizon Zero Dawn™ Remastered Upgrade
Besiege
Little Nightmares II
Blasphemous
Riders Republic
Steam Dolara geçtiğinden beri bu kadar çok oyun almmaıştım. Sanırım uzun süredir ilk defa inidrime değer oyunlar gördüğüm için aldım. Daha önceki indirimlerde ya 2 yada 3 tane oyun alırdım. Benim için verimli geçmiş indirim dönemi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: r3allyNotch saçmalamış da siz imalı mı yazdınız gerçek mi yazdınız tam anlayamadım. Sizin yaptığınız da doğru değil tabi ki. Karşındaki NPC ise istediğini yap da multiplayer oyunlarda karşındaki ile eşit şartlarda olmalısın. Keyif almak için olsun başka amaç için olsun farketmez, avantaj sağlayıcı şeyler kullanmak hileye girer. Aynı mantıkla ben de CS'de wall hack/Aim hack açayım o zaman. Sonuçta keyif almak istiyorum ve kaybetmek istemiyorum.
İmalı yazdım hocam yoksa bu tarz konular hakkında kim neyi ciddiye alsın ki ?"Hikaye türü bir oyun var. Türkçe yok mu ? O zaman hayin yapımcılar oyunu korsan oynarım daha iyi ehi ehi ehi kafasını çözemiyorum.
O yüzden de ben olaya biraz multi tarafına kaydırdım. Knight online örneği de basit olur diye ekledim. Sizin dediğiniz gibi CS'de Valorantta veya mobil oyunlarda bu tarz korsan yazılım kullanıp, hesap kasan çok insan oluyor. Bunların da yaptığı da o zaman kötü olmaması gerekiyor.
-
Tek bir yanliş cümlesi yok.
-
Bahseden oldu mu göremedim:
İyzico kampanya yapmış. Oyunfor.com üzerinden yapacağınız 1000tl'lik alış verişe, 200tl geri veriyor iyzico. Küçük bi cashback ama faydalanmak isteyen olursa...
Vergisiydi, banka kesintisiydi derken 25$'lık steam cüzdan kodunu 1065tl'ye aldım. 200'ü geri ateşledi hemen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala korsanla intikam alan ahmaklardan kaldı mı cidden?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Temmuz, saat 20.00'ye kadar hesabınıza eklerseniz ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz:
store.steampowered.com
Save 100% on Ultimate Zombie Defense on Steamhttps://store.steampowered.com/app/1035510/Ultimate_Zombie_DefenseEnerji, spiritüalizm ve New Age'le ilgileniyorsanız -ki ben hiç hazzetmem- şöyle bir oyun, ücretsiz olarak çıkış yapmış:
store.steampowered.com
Four Divine Abidings on Steamhttps://store.steampowered.com/app/3655580/Four_Divine_Abidings
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 12 Temmuz 2025; 1:32:59 >
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta 6 için şimdiden bakiye biriktiriyorum erkenden biriksin diye şuan 22 dolar bakiye oldu hedefim 100 cs2 pubg harici kasabileceğim bir oyun varmı oyunu bedavaya getireyim
Oyun içi kozmetiği, 26 Ağustos, saat 20.00'ye kadar bedava olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz:
store.steampowered.com
Save 100% on Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - Kazuma Kiryu Special Outfit on Steamhttps://store.steampowered.com/agecheck/app/3184050/ -
G733 önerirmisin üstad ?
Korsan Oynamak ahmaklık değildir. Tuzunuz kuru konuşmayınız. Ben steame girmeden önce yıllardır torrentle beslendim,doydum. Şimdi Steamdeki üst seviye cogu, normal seviye bütün oyunlara sahibim
Çünkü maddiyat olarak almaya elverişliyim.Ayrıca Kişisel olarak bazı firmaların oyunu korsan oynamaktayım.prensip meselesi saygı duymayı ögrenin. Saygılı olmayıda ögrenin. Herkesi kendiniz gibi onların kurallarına görede yaşadığınızı sanmayın. Lütfen Saygı! Not: Olayın gidecegi yönü biliyorum. Hırsıza elbette saygı duyulmaz lakin ülkemiz kosullarında torrent kullananlari aşağılamak hak degildir. Saygılı sekilde eleştirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 12 Temmuz 2025; 12:21:36 >
Forumda şu tabirleri okumak istemiyoruz. Saygılı ve seviyeli bir şekilde devam edilebilir. Daha fazla birşey yazmıyorum konu uzamasın konu başlığı mesajları kirlenmesin. Fikir özgürlüğüne psikolojik mobing yapmayalım rica ediyorum.
Ben dolby atmos ile kullanıyorum o yüzden sesi program ile çok iyi. kendi ses performansı çok düşük benim zevkime göre.
kulaklığın 7.1 dediğine aldanmayın zira bunu yazılımla yapıyor dts ile ve dolby atmos çok daha iyi kıyaslanamaz bile. ve 15$ abd fiyatı olmasına rağmen bizde hala 45 civarı kesinlikle herkes almalı. dts değil ama. dolby de eq var çünkü
mikrofonu da tatmin edici.
Çok şık çok hafif ve sıcaklar için çok ideal. Ama daha önce sahip olduğum iki g435 in şarj portu yandı. burdan bir arkadaş g733 te aynı prolemi yaşadı. benim bunda yaşama ihtimalim yüksek.
genel olarak bu fiyat aralığında bunun dışında bana göre çok seçenek yok zaten.
-
Hocam korsan çoğumuzun tepki gösterdiği ve bu platformun kanayan yarası. 20.000 liralık ekran kartı alıp da "Oyuna da para mı vereceğim?" mantığı da bu tabiri fazlasıyla hak ediyor. Buna özgürlük demeyelim. Saygılar 🌹
onun steam'e gelmesine rahat 2 sene var, o zamana kadar bakiyeni başka oyunlara harcarsın dayanamayıp. :) rrahat olun, günü yaşayın daha çok var ona :)
-
Anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için
logitech g pro x 2 lightspeed Hakkında bilginiz var mı ?
alırken çok araştırmıştım prox2 için de çok sayıda video izlemiştim. çok detay hatırlayamıyorum ama o fiyata çok daha iyi marka ve modeller olduğunu söyledikleri kadarını hatırlıyorum.
-
Hesapta 300 oyun var çoğuda AAA oyunlar o yüzden pek sanmıyorum harcayacagimi o yüzden biriksin şimdiden on siparişe açıldığı gibi en yuksek paketini çekerim
Sonucta cs2 yle falan 0.50-1 falan birikiyor haftada arada yuksek degerli şeyler atıyor ama nadir tabi zaten anca toplanır 2 seneye bu arada 2 seneyi bulmaz diye tahmin ediyorum online pc tarafı çok büyük pazar
Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Neşeli, sağlıklı ve oyun dolu yıllarınız olsun...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X