Şimdi Ara

Küçük Bir Flash Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden size küçük bir flash programı. Nasıl olmuş hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Buyurun

NOT: r'den sonraki "." yı silmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulKeeper -- 15 Temmuz 2008; 18:45:29 >

• Yukarı !

1- Rapidshare puani kazanmak
    2-Trojen gibi altta çalişan program yaymak

içerik söylenmeli bence
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Haklısın. Ama böyle forumlarda güven de önemlidir. Dosyayı indirirsin. Anti-virüs taramasından geçirirsin. Virüs mü var gelirsin buraya yüzüme söylersin. Ben de arkama bile bakmadan burayı bırakır giderim. Öyle kötü düşünceler beslemem ben diğer insanlara. Flash 8 ile yaptığım Küçük bir yönlendirme programı. Çalıştırdığın zaman sitelerin isimleri çıkıyor ve sende hangi siteye gitmek istiyorsan üstüne basıyorsun. Nu kadar basit. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorsunuz sizde canım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.