Şimdi Ara

Bazı adamlar hiç leg cut stun yemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun tbl ile alakası varmıdır warriorları shock stunla leg cutla kitliyorum ama bir kaç tanınmış asas hiç bunları yemiyor server akara

Up
  • orc musun human mi:)

nick nedir?
    Daha Fazla Göster
  • speed hack nasıl oluyor? normalde oyunun databasesinde öyle bir koşuş şekli varmı

Orjinalden alıntı: AgentSimit

speed hack nasıl oluyor? normalde oyunun databasesinde öyle bir koşuş şekli varmı

var tabiki. oyunun kodları var mesela speed hack in koşuşu 100 ise light feet in kodu 50 onun gibi . tbl den sen light feet in veya sprint in koşma hızını 100 yaparsan speed hackdeki gibi coşarsın[kodlar sallamasyondur ]

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Orjinalden alıntı: AgentSimit

speed hack nasıl oluyor? normalde oyunun databasesinde öyle bir koşuş şekli varmı

var tabiki. oyunun kodları var mesela speed hack in koşuşu 100 ise light feet in kodu 50 onun gibi . tbl den sen light feet in veya sprint in koşma hızını 100 yaparsan speed hackdeki gibi coşarsın[kodlar sallamasyondur ]

En azından db de hızlı koşmanın mevcut olduğunu düşünüyorum
    Gm lerin "Q"ya basarak aşırı hızlı koştuğunu düşünürsek

Orjinalden alıntı: KeriaN

Beyler siz tbl yi oyunun database i ile oynamakmı sanıyosunuz ya? Öyle bir tbl imkansız.

Bu Tbl geçen haftadaki patche kadar mevcuttu.
    Sadece Leg Cut değil, ice, lr ve diğer kitleyen skiller ilede kitlenmiyordu karakter.
    Ancak geçen hafta gelen patch ile bu tbl'yi kullanıp bu skilleri yedikten sonra, tamamiyle kitleniyorsun ve hareket edemiyorsun.
    İmkansız dediniz diye şey ettirim dedim.
  • TBL sini bilmemde resistance ile alakalı bir durumdur o skillerin tutup tutmaması. Magic Shield basmış bir rogue kolay kolay stun/slow olmaz. Ardream'de leg cutting %75 ihtimalle bana işlemiyor aşağı yukarı. Sebebi resistance larım. Ice Resistance ım arttığından beri Leg yemez oldum doğru dürüst. Ske Belt, Shio Tears, RE, WP +1 bunlar GR veren itemlerim ve çok çok zor Slow oluyorum Leg Cutting veya Ice Mage büyüleri ile.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • ya adamlar öyle böyle değil magic shield atmıyor ben warriorları kitliyorum o 2 3 adam asla stun olmuyor aynı clanda birde bunlar ne biçim assasinler ya
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.