Bildirim
HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
İşlemciler farklı.Bence arkadaşta da 4gb ram yok.2 gb ram var.Baya fark var yani.... -
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
İşlemciler farklı.Bence arkadaşta da 4gb ram yok.2 gb ram var.Baya fark var yani....
aMA GENEDE BENİ GEÇİYOR.yANİ 4850 ÇOK İYİ BİR KART. -
Kısmetse ben de almayı düşünüyorum.Sapphire mi Gecube mü karar veremedim ama Sapphire alacağım herhalde.
Düzgün bir şey olsun da.Asıl amaç oyun değil zaten.... -
benim vista sonuçları daha iyi demekki sistem far ediyormuş. -
8800Gt yi tokat manyağı etmiş Özellikle dx9 8xQ da gözle görülür fark var -
quote:
Orjinalden alıntı: burakkcbyk
quote:
İşlemciler farklı.Bence arkadaşta da 4gb ram yok.2 gb ram var.Baya fark var yani....
aMA GENEDE BENİ GEÇİYOR.yANİ 4850 ÇOK İYİ BİR KART.
senin 8800 rahat geçioda hastrombol un 8800 çok az farkla geçio gpu yu 700 mhz yapsa belki o farkta kalmicak
ya walla her geçen dk kafamdaki sorular azalcağına artio
şimdi siparişi iptal edip gigabyte 8800gt(gpu hızı 800 mhz kadar çıkabilio) alsam yoksa 4850 mi? -
Beyler hiç yeri ve zamanı değil ama şu SP1'in kartın performansını düşürmüş olma olasığılı varmı? Format atacağımda tekrar
8800GT Sonic 512/256 -
quote:
Orjinalden alıntı: Artemis_KaSTeL
quote:
quote:
senin 8800 rahat geçioda hastrombol un 8800 çok az farkla geçio gpu yu 700 mhz yapsa belki o farkta kalmicak
şimdi siparişi iptal edip gigabyte 8800gt(gpu hızı 800 mhz kadar çıkabilio) alsam yoksa 4850 mi?
4850 yumuşatmada(aa) daha iyi.Eğer aa sız oyun oynayamıyorsan 4850 al geç karşıya
-
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
quote:
Orjinalden alıntı: Artemis_KaSTeL
quote:
quote:
şimdi siparişi iptal edip gigabyte 8800gt(gpu hızı 800 mhz kadar çıkabilio) alsam yoksa 4850 mi?
4850 yumuşatmada(aa) daha iyi.Eğer aa sız oyun oynayamıyorsan 4850 al geç karşıya
aa sız oynuyasam napiim sence
bide bu 8800 ü gpu 800mhz da çalışsa 4850 yi geçermi bunu çok merak ediom bilen biri warsa sölesin
-
özellikle yineliyorum işlemci ve anakart fps miktarlarındaki etkisi göz önünde bulundurulmalı.tahminim yarın daha iyi sisteme sahip olan arkadaşlar ayrıntılı olarak inceleme yapacaklardır. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hastrombol
quote:
quote:
Bir görüşünüz olsun şartlar aşağı yukarı aynı.8800GT testi.Az sonra bende gerçek dx10 testi koyarım.Home ultimate-SP1)
verdiğin sonuçlara göre aa olmadan az da olsa ati önde ama aa açınca açık ara ati önde
arkdaşın verdiği dx9 seçilmiş 4xaa 8800gt lerde 29 kğsğrkeyken gt bende 33.11 çıktı hala fark yok arkadaşın 4850 si ile
4xaa 1280*1024
arkadaşın yaptığı bu testi de kendi sisteminde yaparmısın,valla merak ettim hastrombol
valla 8xQX te benc alamadım adam gibi yaklaşık olarak test başladıktan sonra 30 sn sonra ort fps 23 civarı iken birden yavaşlama oluyor ve 9 fps de kilitli kalıyor fps sonra 10 sn sonra yine açılıyor ve sonra yine geliyor sonra bida açılıp tstin sonlarına doğru yine 90 fps ye kitliyor512 ram doldu diycem ama diğer arkadaş benc almış ve bende sürekli aynı noktalarda bu oluyor son çıkan driverle ilgili bi durum olabilir
-
Altruth benchmark ı biraz sağa çek yaw kartın sıcaklığını görelim bi bayadır test yapion bakalım noldun ısı -
idle da 73-75 derece, oyunlarda her zaman max 83-85 derece.kontrol altında tutulmuş sanırım. -
ya 8800 gt ile kim 800mhz de crysis oynayacak yani oynayabilecek ??! ne kadar oynarsın ?! -
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Beyler hiç yeri ve zamanı değil ama şu SP1'in kartın performansını düşürmüş olma olasığılı varmı? Format atacağımda tekrar
8800GT Sonic 512/256
sp1, vista'nın performansını oldukça arttırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 23 Haziran 2008; 3:38:20 > -
şu crysis hala inemedi ya kafa aticam 2 gündür kart elimde crysis yok oyun yok.
paylaşimin için teşekkürler gerçekten beklenen test buydu. ben de bir benzerini yarına koyucam umuyorum. -
Çok güzel test etmişsin @Altruth ellerine sağlık Bu arada senin kartta aşırı ısınma sorunu var mı?
-
şu durumlara göre düşünüyorumda 4850 yi eger 250$ gbi bir rakamdan satısa cıkarsaydı ati , satıs yapamazdı, ati işi biliyor.
8800gt den daha iyi performans veriyor testlerde ama öyle ahım şahım bir fark göremedim , yada gösterilmedi arkadaslar , haksızmıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X