Şimdi Ara

HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişik AA AF ayarlarında ve çözünürlüklerde testler önemli. Cenova sistematik yapıyor bunları. Ondan son yamalar ve sürücülerle oyun testleri bekliyorum. Bütün testler aynı sistemde olacağından daha rahat gözlenir. Yalnız driver cleaner mı kullanacak, sıfır sistem kurup öyle mi alacak testleri hep onu bilemem. DX10 ve DX9 testlerini de bekleriz tabi. Cenova sana bu gece uyku yok. Nerelerdesin duy sesimizi, işe gitme bugün kaç işten
  • Cenova kardeşi 4 gözle bekliyoz millet işi güçü bıraktı test sonuçlarını bekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

onu yukarda belirtim zaten, dikkat edersen tamamını okursan göreceksin ( min fps çok düşük çıkmış karta birde o/c li test yap diye.)

Ben zaten seni haksız çıkaracak birşey yazmadım okuyanların dikkat etmesini ve boşuna polemik çıkmasını engellemek için yazdım
  • Valla ben karşılaştırdım Axle 9800 gtx bu testi 4850 daha ağır basıyo ve arada 80 $ fark var 9800 fiyatı nezman 199$ düşerse ozamn kaşılaştırma olmalı yani şuan hem para hem perf olarak 4850 önde kafam acayip karştı
  • Herkes mi crysis oynuyor ısrarla bu kartları crysis de niye test ediyorsunuz anlamadım. Tamam en iyi grafiklere sahip bir oyun ama tek kıstas bu olmamalı. Zaten crysis nvidiayı ciddi anlamda ön planda tutan bir oyun. Atilerin crysis de nvidia ile başabaş olması bile büyük bir başarımdır. Farklı oyunlarda görsek. Piyasada pek yeni oyun olmasa da halen oynanan eski oyunlar da mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Herkes mi crysis oynuyor ısrarla bu kartları crysis de niye test ediyorsunuz anlamadım. Tamam en iyi grafiklere sahip bir oyun ama tek kıstas bu olmamalı. Zaten crysis nvidiayı ciddi anlamda ön planda tutan bir oyun. Atilerin crysis de nvidia ile başabaş olması bile büyük bir başarımdır. Farklı oyunlarda görsek. Piyasada pek yeni oyun olmasa da halen oynanan eski oyunlar da mevcut.

Mesela Assasin's CreeD
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeraphiM

quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Herkes mi crysis oynuyor ısrarla bu kartları crysis de niye test ediyorsunuz anlamadım. Tamam en iyi grafiklere sahip bir oyun ama tek kıstas bu olmamalı. Zaten crysis nvidiayı ciddi anlamda ön planda tutan bir oyun. Atilerin crysis de nvidia ile başabaş olması bile büyük bir başarımdır. Farklı oyunlarda görsek. Piyasada pek yeni oyun olmasa da halen oynanan eski oyunlar da mevcut.

Mesela Assasin's CreeD

assasins creed testi yapayım ben.flapsta fps yi kaydedince gözüküyo değerler..
    bir de ben onları okuyabiliyorum oyun sırasında ne kadar bozuk çıksada

• 8800gt yi rahat geçtiği görülüyor üstelik crysis Nvidia nın sponsorluğunda olmasına rağmen 9800gtx li arkadaşımızın kartı 4850 yi geçmiş fakat kartı limitlerine kadar overclock etmiş. Unutulmaması gereken 4850 de overclock olucak o zaman 9800gtx i sollayacaktır. zaten nvidia da bunun farkında ve bu yüzden 9800gtx+ modelini çıkartıyor. haklı deilmiyim
  • 8800gtden cok daha ıyı bır kart değil 4850...anlaşılan şukı 4850 ve 8800gt ile crysıs oynanmaz gtx280 amp almak lazım bu oyunu oynamak için ama bence crysısde o kadar abartılcak kadar iyi bır oyun değil
  • arkadaşlar referans tasarıma sahip 4850 si olanlar(ki hepiniz öylesiniz) bi zahmet fan güç girişi 2 pin mi yoksa 3 pin mi söyleyebilir mi?kaç defa sordum cevap yok
  • @865pe

Bir de bu ayarlarda test edebilir misin? Bir de AA performansını görelim.
     HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

@865pe

Bir de bu ayarlarda test edebilir misin? Bir de AA performansını görelim.
     HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark

Akşam edeyim dostum, şu an işteyim

ama sende bir sorun var gibi Min Fps 0.87 vermiş verdiğin ss de. bukadar düşmesi normal değil. birdaha tekrar et bence. aldığın sonucu etkiler.

Edit: Birde sen biostan speed step i açık burakmışsın sistem boşta iken 6x ya alıyor kendini. millette burta 2500mhz de test yapmış diyor. core temp varsa aç esas mhz görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 23 Haziran 2008; 17:08:27 >

• 865pe valla taktın bu karta sonunda geçecen.
  • arkadaşlar maalesef kötü haberlerim var.kart ile ilgili sorun oluştu. oyun incelemesinde görüntü kesiyor, bir daha windowsa girmiyor. yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. bir oyunda oyuna başlarken direkt kırmızı çizgiler ile öylece takılıp kaldı. Maalesef kartın bunu neden yaptığını anlayamadım, şimdilik testler ile ilgili kesin bir zaman veremiyorum, zira kart bozuk da olabilir olmayabilir de.
    bu durumda test sonuçları alamaz haldeyim daha önceleri herşey tıkır tıkır işler test sonuçlarını eklerdim, ama bu sefer kart ile ilgili sorun var. Yine de kartın sorununu anlamaya çalışıyorum, test alabildiklerimi alıyorum bakalım.
    Şimdilik haberler böyler ben uğraşmaya devam ediyorum kusura bakmayın olumsuzluklardan ötürü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenova

arkadaşlar maalesef kötü haberlerim var.kart ile ilgili sorun oluştu. oyun incelemesinde görüntü kesiyor, bir daha windowsa girmiyor. yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. bir oyunda oyuna başlarken direkt kırmızı çizgiler ile öylece takılıp kaldı. Maalesef kartın bunu neden yaptığını anlayamadım, şimdilik testler ile ilgili kesin bir zaman veremiyorum, zira kart bozuk da olabilir olmayabilir de.
    bu durumda test sonuçları alamaz haldeyim daha önceleri herşey tıkır tıkır işler test sonuçlarını eklerdim, ama bu sefer kart ile ilgili sorun var. Yine de kartın sorununu anlamaya çalışıyorum, test alabildiklerimi alıyorum bakalım.
    Şimdilik haberler böyler ben uğraşmaya devam ediyorum kusura bakmayın olumsuzluklardan ötürü.

Evet çok kötü haber cenova. İnş. kart bozuk olmaz.

• quote:

arkadaşlar maalesef kötü haberlerim var.kart ile ilgili sorun oluştu. oyun incelemesinde görüntü kesiyor, bir daha windowsa girmiyor. yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. bir oyunda oyuna başlarken direkt kırmızı çizgiler ile öylece takılıp kaldı. Maalesef kartın bunu neden yaptığını anlayamadım, şimdilik testler ile ilgili kesin bir zaman veremiyorum, zira kart bozuk da olabilir olmayabilir de.

karta driver yükledikten sonramı görüntü kesiyor? yoksa normal winde sorun yok oyundamı kesiyor?

• windowsda sorun yok, company of heroes da bioshock da call of juarez de oyuna giriyor ama görüntü kesiyor. sadece cod4 de sorunsuzca testi alabildim.
    bugün ki işim bu sorunu çözebilirsem akşam 12.00 de olsa testleri bitirir yayınlamaya gayret ederim. umarım sorun fiziksel değildir.

call of duty4 de 4850 aynı ayarlarda 9800 gtx den daha iyi başarım verdi şimdilik bunu söyleyebilirim,
  • quote:

windowsda sorun yok, company of heroes da bioshock da call of juarez de oyuna giriyor ama görüntü kesiyor. sadece cod4 de sorunsuzca testi alabildim.
    bugün ki işim bu sorunu çözebilirsem akşam 12.00 de olsa testleri bitirir yayınlamaya gayret ederim. umarım sorun fiziksel değildir.

call of duty4 de 4850 aynı ayarlarda 9800 gtx den daha iyi başarım verdi şimdilik bunu söyleyebilirim,

hocam benim soruya da bi cevap alabilir miyim?

quote:

arkadaşlar referans tasarıma sahip 4850 si olanlar(ki hepiniz öylesiniz) bi zahmet fan güç girişi 2 pin mi yoksa 3 pin mi söyleyebilir mi?kaç defa sordum cevap yok

• quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

şu durumlara göre düşünüyorumda 4850 yi eger 250$ gbi bir rakamdan satısa cıkarsaydı ati , satıs yapamazdı, ati işi biliyor.
    8800gt den daha iyi performans veriyor testlerde ama öyle ahım şahım bir fark göremedim , yada gösterilmedi arkadaslar , haksızmıyım

ahım şahım ile ne kastedildiğine bağli, %50 üstü farklar bekleniyor sanirim, bu yönden bakilinca 9800gtx 8800gt'den ne kadar iyiyse 4850'de en az o kadar iyi.

örneğin crysis'de birinin 20 fps aldiği yerde diğeri 24 fps aliyorsa bu bazilarinin söylediği gibi "peh 4 fps ne olacak ki" değildir, %20 bir performans artişina tekabül eder ve ciddi bir artıştır, zaten bir nesil sonranın aynı segment kartlari eskinin aynı segmentini bu tip farklarla geçerler hep. işte bu yüzden her nesilde kart değişmek bence akillica değildir, duruma göre 2-3 nesil beklemek lazim(her nesil zaten 6 ayda bir çikiyor bu ekran karti piyasasinda). kısaca bu kart elinde 8800gt olanlari bunu değiştirmeye zorlayamaz(zaten bunu beklemek abes olurdu) fakat yeni kart alacaklar için hem kendisi hem fiyatının düşmesine yol açtiği 9800gtx hem de sayesinde yeni çikacak olan 9800gtx+ çok çok güzel performanslari çok iyi fiyata sunuyor ve sunacaklar.

söylediklerinizi zaten bende biliyorum , dedigim 200$ ve + fiyatına göre 8800Gt satıslarını beklenildigi kadar etkilemeyecegidir , performans olarakta istenilen fark yok ortada zaten.. performans farkından kastettigim ise kart cıkmadan önce verilen testlerin ve bunları veren sitelerin %80 inin fason olması ,, 200$ civarına kart alacaklara 4850 cok iyi bir alternatif oldu , 8800gt si olanlar yada 170$ cevresinde bütçesi olanlar kartlarını değiştirmek ile para ve zaman kaybetmesinler , sanırım böyle düşünen çoktur testleri görüpte

• quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

Noldu arkadaşım zorunamı gitti?

ne zoruma gidecek okumadan bakamadan yorum yapmak bu olsa gerek

Sen öle diyorsan kesin öledir

Lütfen polemik yaratmıyalım

Kardeş sen kendindemsin arkadaşın ne zoruna gidecek sonuçlar ortada 4850 very higt min 9 9800gtx ise min 19 alıyor sonuç bu bu durumda atı galiba yine duvara tosladı gibi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.