Şimdi Ara

HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mithrelios

şu crysis hala inemedi ya kafa aticam 2 gündür kart elimde crysis yok oyun yok.

paylaşimin için teşekkürler gerçekten beklenen test buydu. ben de bir benzerini yarına koyucam umuyorum.

Ya arkadasım git 5liraya korsan al bare yap orjinal falan istiyorsan salla simdilik yeter ki yap

Bu arada bence bu testlerde islemci limiti var arada 2.5 falan kullanılmıs
  • İŞte test budur ya. Altruth a testler için teşekkür ederim. Şu anda hemen kart 8800gt ile aynı demek doğru olmaz. Çünkü bu sadece crysiste böyle. Diğer oyun testleriyle birlikte kartın performansı belli olacaktır. Yalnız sadece aa sız 8800gt ayarında performans vermiş kart. 4850 aa açılınca 8800gt ye fark atıyor. Bu çok önemli bir faktör bence. Önce de dediğim gibi diğer oyun testlerini de görüp ona göre yorum yapmak daha doğru olacaktır.
  • Arkadaşlar sadece crysisteki farkları düşünmeyin diğer oyunlarda 8800gt ye daha çok fark atıyor.

Bu arada bende bugun koyabilirsem crysis testleri koyacam. (test sistemim e8400 4ghz gigabyte x38 4gb ram hd4850)
    Akşama iyi bi test koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertDrx -- 23 Haziran 2008; 11:47:18 >
  • AA AF açınca 3800 serisi çok tökezliyordu G92 ve G80 lere göre, ama şimdi AA AF açınca asıl aradaki farkı açıyor bu kartlarla 4800ler.
  • Valla bu 4850 böyleyse 4870 akıllara zarar olcak
  • arkadaşlar birkere daha fan ayarı yapılamıyor resmi sunumu yapılmamıs bir kart.

hele bir tam driverleri cıksın tam otursun.

crysiste aa acmadan 3 assa 5 yukarı ama aa acınca fark acılıyor.

e aa da oyuna ayrı bir zevk katıyor.
    crysiste aa acılınca fark atan bi alet diger oyunlarda ne yapmaz?ki testler ortada

bence 8800gt den 4850 ye geçilir. buyuk monitor varsa

yeni kart alıcaklarda direk 4850 almalı

8800gt nin skorları yukselmez artık ama yeni kartın driver ile yukselir
  • Hocam ellerine sağlık, nihayet 4850 nin çok güzel ve ayrıntılı crysis benchmark testlerini koymuşsun . 4850 vs 9800gtx Crysis de aradaki farkı Dx10 very high de merak ediyordum.

ben sadece karşılaştırma amacı ile Dx10 1280 x 1024 Very High NO AA_AF ss si ekliyorum. her ikimizinde çözünürlük ayarları vs hepsi aynı.

bendeki test kart ve cpu o/c li.. birde karta o/c yapıp denermisin aynı ayarlarda.? özellikle Min Fps çok düşük çıkmış sende.

Bu seninki

FPS: Min> 9.97 _ Max> 27.74 _ Average> 23.07

HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark

buda benimki

FPS: Min>19.67 _ Max> 35.54 _ Average> 28.74

HD4850 Crysis (1.2.1) Benchmark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 23 Haziran 2008; 12:46:13 >

• Valla 4850 cok iyi işler yapıyo 8800 gt zaten geçmiş 9800 gtx lede aynı hatta az geçiyo bile valla helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

Valla 4850 cok iyi işler yapıyo 8800 gt zaten geçmiş 9800 gtx lede aynı hatta az geçiyo bile valla helal olsun.

• Noldu arkadaşım zorunamı gitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

şu durumlara göre düşünüyorumda 4850 yi eger 250$ gbi bir rakamdan satısa cıkarsaydı ati , satıs yapamazdı, ati işi biliyor.
    8800gt den daha iyi performans veriyor testlerde ama öyle ahım şahım bir fark göremedim , yada gösterilmedi arkadaslar , haksızmıyım

ahım şahım ile ne kastedildiğine bağli, %50 üstü farklar bekleniyor sanirim, bu yönden bakilinca 9800gtx 8800gt'den ne kadar iyiyse 4850'de en az o kadar iyi.

örneğin crysis'de birinin 20 fps aldiği yerde diğeri 24 fps aliyorsa bu bazilarinin söylediği gibi "peh 4 fps ne olacak ki" değildir, %20 bir performans artişina tekabül eder ve ciddi bir artıştır, zaten bir nesil sonranın aynı segment kartlari eskinin aynı segmentini bu tip farklarla geçerler hep. işte bu yüzden her nesilde kart değişmek bence akillica değildir, duruma göre 2-3 nesil beklemek lazim(her nesil zaten 6 ayda bir çikiyor bu ekran karti piyasasinda). kısaca bu kart elinde 8800gt olanlari bunu değiştirmeye zorlayamaz(zaten bunu beklemek abes olurdu) fakat yeni kart alacaklar için hem kendisi hem fiyatının düşmesine yol açtiği 9800gtx hem de sayesinde yeni çikacak olan 9800gtx+ çok çok güzel performanslari çok iyi fiyata sunuyor ve sunacaklar.

• quote:

Noldu arkadaşım zorunamı gitti?

ne zoruma gidecek okumadan bakamadan yorum yapmak bu olsa gerek
  • 9800 gtx+ merakla bekleniyo zaten artık.
  • Karşılaştırma yapılan sistemler farklı ayrıca 9800GTX ciddi anlamda o/c edilmiş durumda. 3.8GHZ quad işlemci ve o/c edilmiş bir 9800GTX ile 2.5GHZ'de çalışan core2 işlemci ve default HD4850'nin aynı sonuçları alması beklenemez. Yorum yapan arkadaşlar buna dikkat etmeli, en iyi cenova'nın testleri olacak sanırım aynı sistemde iki kartında performansını görmüş olacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Noldu arkadaşım zorunamı gitti?

ne zoruma gidecek okumadan bakamadan yorum yapmak bu olsa gerek

Sen öle diyorsan kesin öledir

Lütfen polemik yaratmıyalım

• cenova nın testleri ben de bekliyorum, adamda 9800GTX ve GX2 de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

Karşılaştırma yapılan sistemler farklı ayrıca 9800GTX ciddi anlamda o/c edilmiş durumda. 3.8GHZ quad işlemci ve o/c edilmiş bir 9800GTX ile 2.5GHZ'de çalışan core2 işlemci ve default HD4850'nin aynı sonuçları alması beklenemez. Yorum yapan arkadaşlar buna dikkat etmeli, en iyi cenova'nın testleri olacak sanırım aynı sistemde iki kartında performansını görmüş olacağız.

Hay ben senin gözünü yağnı yiyim. Gelde anlat arkadaşa işte
  • quote:

Karşılaştırma yapılan sistemler farklı ayrıca 9800GTX ciddi anlamda o/c edilmiş durumda. 3.8GHZ quad işlemci ve o/c edilmiş bir 9800GTX ile 2.5GHZ'de çalışan core2 işlemci ve default HD4850'nin aynı sonuçları alması beklenemez. Yorum yapan arkadaşlar buna dikkat etmeli, en iyi cenova'nın testleri olacak sanırım aynı sistemde iki kartında performansını görmüş olacağız.

onu yukarda belirtim zaten, dikkat edersen tamamını okursan göreceksin ( min fps çok düşük çıkmış karta birde o/c li test yap diye.)
  • quote:

quote:

onu yukarda belirtim zaten, dikkat edersen tamamını okursan göreceksin ( min fps çok düşük çıkmış karta birde o/c li test yap diye.)

Demin öle yazmıyorduda ondan nese düzeltmişsin

• quote:

quote:

quote:

Demin öle yazmıyorduda ondan nese düzeltmişsin

aynı testte aynı çözünürlükte sadece karşılaştırma amaçlı koyduğum ss yi dilersen veya konuyu açan arkadaş isterse derhal kaldırıım. hiç sorun değil. sonuçta sidik yarıştırmıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.