kızlar bu zamand a erkeklerden daha beter ayw allahın gücüne gitmesin ama hiç kız çocuğumun olmasını istemiyorum suraya bak bunların buraya sııcraması fazla sürmez yakındır
Alıntıları Göster
Uff be 17 tane 18 yasından kucuk kız haaa. Çok şanslı bir cocukmusta birazda beyinsizmis insan kondom kullanır...
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: getlive
Bu gibi olayların bizim ülkemize sıçramasından çok korkuyorum
burada olsa biz rekor kırarız valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: getlive
Bu gibi olayların bizim ülkemize sıçramasından çok korkuyorum
burada olsa biz rekor kırarız valla
Bizim ülkemizde imam nikahıyla evlendirilen kızların yaşlarına bakmak lazım. Bence biz rekoru çoktan kırmışızdır. 13-14 yaşında kızları imam nikahıyla eşşek kadar adamlara veriyor ana babaları.
quote:
Orijinalden alıntı: kokarcasss
kızlar bu zamand a erkeklerden daha beter ayw allahın gücüne gitmesin ama hiç kız çocuğumun olmasını istemiyorum suraya bak bunların buraya sııcraması fazla sürmez yakındır
Alıntıları Göster
Rezalet
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
quote:
Orjinalden alıntı: prodacoma
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Orda kadınlar evde kalma korkusu yaşıyor. Avrupada da öyle. Bizde erkek, kızı yatağa atmak için her gün seni seviyorum cümleleri kurabilir. Orda kıza seni seviyorum dersen birnevi evlenme teklif etmiş olursun. Adamlar seni seviyorum demekten korkuyor çünkü evlenmek istemiyor. Bu yüzden adamların genç nüfusu çok az ve git gide azalıyor. Ve bu yüzden son kalan millet Türkler olcak deniyor. Milliyetçilikten falan değil yani.
Yabancının kızları ilgi istiyor. O ilgide Türk erkeklerinde hayli hayli var. Aynısını sizde yapabilirsiniz. Zaten cinsel ilişki konusunda çok rahatlar. 16 yaşındaki yünan kız annesiyle tatile kıbrısa benim arkadaşın yanına gidiyor. annesi bunları yanlız bırakıyor. bunlarda ilişkiye giriyor. annede işin içinde yani. Rahat millet. Çok sürmez bizede gelir modelleri. Dünyanın 4/5 i rahat iken tutucu olan 1/5 lik kısım çok dayanamaz. Kendisi tutucu olsa bir sonraki nesli için aynı tutarlılığı gösteremez.
Doğruyu söylemek gerekirse bende 4/5 lik kısımdayım. Olabilir diyorum. Ve doğal karşılıyorum. Çünkü cinsellik ihtiyaçtır. Bu yalnızca erkeğin değil kadınında ihtiyacıdır. Her ihtiyaç duydukça evlenip işi bittikten sonra boşanacak değil. Önlemini alsın ihtiyacını karşılasın.
Hımm demek sende 4/5 lik kısımdasın. Peki 16 yaşındaki kızını başkasının yatağına kendi eliyle bırakıp çiftleştiren kadının senin annen olduğunu bir düşünsene o kızında kız kardeşin ? Hala rahatmı olursun yoksa tutucumu. Laga luga yapma sadece cevap ver !
Küçük yazılarıda görüyorum arkadaşım. Eşşek gözüyle yazmana gerek yok. İlle o annen olsaydı bu baban olsaydı ya kız kardeşin olsaydı diye benzetmeler yapılır. Ama değil! Kız kardeşimde yok. Ama olsaydı erkek arkadaşıyla dolaşmasına izin verirdim. Benden gizlemedikçe problem olduğunu düşünmüyorum. Kız kardeşim olsaydı o da rahat olurdu. Hiçbirşeyi benden gizlemezdi. Ben hala rahatım.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
Orda kadınlar evde kalma korkusu yaşıyor. Avrupada da öyle. Bizde erkek, kızı yatağa atmak için her gün seni seviyorum cümleleri kurabilir. Orda kıza seni seviyorum dersen birnevi evlenme teklif etmiş olursun. Adamlar seni seviyorum demekten korkuyor çünkü evlenmek istemiyor. Bu yüzden adamların genç nüfusu çok az ve git gide azalıyor. Ve bu yüzden son kalan millet Türkler olcak deniyor. Milliyetçilikten falan değil yani.
Yabancının kızları ilgi istiyor. O ilgide Türk erkeklerinde hayli hayli var. Aynısını sizde yapabilirsiniz. Zaten cinsel ilişki konusunda çok rahatlar. 16 yaşındaki yünan kız annesiyle tatile kıbrısa benim arkadaşın yanına gidiyor. annesi bunları yanlız bırakıyor. bunlarda ilişkiye giriyor. annede işin içinde yani. Rahat millet. Çok sürmez bizede gelir modelleri. Dünyanın 4/5 i rahat iken tutucu olan 1/5 lik kısım çok dayanamaz. Kendisi tutucu olsa bir sonraki nesli için aynı tutarlılığı gösteremez.
Doğruyu söylemek gerekirse bende 4/5 lik kısımdayım. Olabilir diyorum. Ve doğal karşılıyorum. Çünkü cinsellik ihtiyaçtır. Bu yalnızca erkeğin değil kadınında ihtiyacıdır. Her ihtiyaç duydukça evlenip işi bittikten sonra boşanacak değil. Önlemini alsın ihtiyacını karşılasın.
Hımm demek sende 4/5 lik kısımdasın. Peki 16 yaşındaki kızını başkasının yatağına kendi eliyle bırakıp çiftleştiren kadının senin annen olduğunu bir düşünsene o kızında kız kardeşin ? Hala rahatmı olursun yoksa tutucumu. Laga luga yapma sadece cevap ver !
Küçük yazılarıda görüyorum arkadaşım. Eşşek gözüyle yazmana gerek yok. İlle o annen olsaydı bu baban olsaydı ya kız kardeşin olsaydı diye benzetmeler yapılır. Ama değil! Kız kardeşimde yok. Ama olsaydı erkek arkadaşıyla dolaşmasına izin verirdim. Benden gizlemedikçe problem olduğunu düşünmüyorum. Kız kardeşim olsaydı o da rahat olurdu. Hiçbirşeyi benden gizlemezdi. Ben hala rahatım.
Çoluk çocuk doldu bu forum valla. Sen gitsene abicim KNİGHT bölümüne. İtem , char . vs muhabbetleri yapın. böyle konularda burda saçmalamayın. senin kız kardeşin olsa yatağa attıklarında ne düşünürsün merak ediyorum. bakalım bu kadar rahatmısın o konuda.
quote:
Alıntıları Göster
Adamlarda ne kuvvet var 17 kişi birden
quote:
Orijinalden alıntı: I3eEsT
quote:
quote:
quote:
Çoluk çocuk doldu bu forum valla. Sen gitsene abicim KNİGHT bölümüne. İtem , char . vs muhabbetleri yapın. böyle konularda burda saçmalamayın. senin kız kardeşin olsa yatağa attıklarında ne düşünürsün merak ediyorum. bakalım bu kadar rahatmısın o konuda.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: I3eEsT
KNİGHT değil Knight. Ayrıca sen git o bölüme. Ben knight oyuncusu değilim.
Benim kız kardeşim olsa ve doğaldır ki erkek arkadaşı olacak, tabiki birlikte gezip dolaşabilir. Ha ben ona demem ki git çocuğun yatağına gir. Fakat girme desemde bu onu durdurmaz. Yapmak istiyorsa yapar. Hep diyorsunuz ki senin kız kardeşin olsa. Peki ben size sorarım. Sizin kız arkadaşınızın abisi olsa ve aynı şekilde davransa. Kız arkadaşınız dışarı çıkamasa, sizinle bir cafeye, sahile, sinemaya, öylesine dolaşmaya çıkartmasa. Hatta sizin olmanıza bile karşı çıksa. Kızın peşini bırakacaksın dese, gözünüzü korkutsa, arkadaşlarıyla toplanıp dayak çekse, bunu mu istiyorsunuz yani? Evine zincirle bağlı bir kız mı?
Kız kardeşinin erkek arkadaşı olsa demeye gelince ok, Kız arkadaşımın abisi olsa demeye gelince yok.
quote:
Alıntıları Göster
Yeah, liseli fantezisi.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
O adamın yerinde olmak isterdim
quote:
Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur
O adamın yerinde olmak isterdim
Alıntıları Göster
Hepiniz namus ayağına yatmış ama eminim o 17 kız aynı şeyi yapmanızı sizden istese hepiniz tereddutsuz kabul ederdiniz.(bende ederdim.)
quote:
Orijinalden alıntı: OkyaNuS.
Yeah, liseli fantezisi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
Yeah, liseli fantezisi.
Bizim Türklerde yok ki. Orada burada paylaşılan liseli filmlerinin %95'inin gerçek liseli ile alakası yok, kart karıları liseli diye çıkarıyorlar.
(Bana şimdi klavyeden namus dersi vermeye kalkışmayın, sen o tür filmleri mi indirip izliyorsun diye, oturma organımın en nadide köşesinden gülerim...)
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Gelişmişlik böyle bişey olsa gerek.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Magina
Gelişmişlik böyle bişey olsa gerek.
bu gelişmişlik olmuyor biraz ..rospuluk oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
quote:
Yeah, liseli fantezisi.
Bizim Türklerde yok ki. Orada burada paylaşılan liseli filmlerinin %95'inin gerçek liseli ile alakası yok, kart karıları liseli diye çıkarıyorlar.
(Bana şimdi klavyeden namus dersi vermeye kalkışmayın, sen o tür filmleri mi indirip izliyorsun diye, oturma organımın en nadide köşesinden gülerim...)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
quote:
Yeah, liseli fantezisi.
Arayacağın yeri bilmiyorsun Ne manyak liseliler var. şişe çevirmecede cesareti seçip gerisini sen düşün Birde bunu cep telefonuna çekiyorlar. En bol olan kız-kıza olanlardır. Bunlar genellikle kız meslek liselerinde kızlar tarafından çekilir. En bilindik olan Cevizki Kız Mesleğinkidir. Ki gerçekten bilindik videolar bunlar. Hit almış ve heryerde dolaşan videolar. Misal, Liseli Aylin dendiğinde sürekli kıkırdayan, gülüp duran aylinden başkası gelmez kimsenin aklına. Esra'sı, Yasemin'i, Zonguldan Dersaneden Zeynep'i.
quote:
Orijinalden alıntı: Wizy
alan razı veren razı
cocuk sorun degil aldırılır
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Wizy
alan razı veren razı
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Midemi bulandırıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
quote:
Yeah, liseli fantezisi.
Alıntıları Göster
American high school girls ....... at college party
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
quote:
alan razı veren razı
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Midemi bulandırıyorsun.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
quote:
alan razı veren razı
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Midemi bulandırıyorsun.
Sende benim..
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
American high school girls ....... at college party
Alıntıları Göster
Cevaplardan forumda ne kadar çok kişinin kızları insan değil de, kendi kararını veremeyen canlılar olarak gördükleri anlaşılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
quote:
Yeah, liseli fantezisi.
Arayacağın yeri bilmiyorsun Ne manyak liseliler var. şişe çevirmecede cesareti seçip gerisini sen düşün Birde bunu cep telefonuna çekiyorlar. En bol olan kız-kıza olanlardır. Bunlar genellikle kız meslek liselerinde kızlar tarafından çekilir. En bilindik olan Cevizki Kız Mesleğinkidir. Ki gerçekten bilindik videolar bunlar. Hit almış ve heryerde dolaşan videolar. Misal, Liseli Aylin dendiğinde sürekli kıkırdayan, gülüp duran aylinden başkası gelmez kimsenin aklına. Esra'sı, Yasemin'i, Zonguldan Dersaneden Zeynep'i.
Alıntıları Göster
quote:
Arayacağın yeri bilmiyorsun
YouTube'dan ve forum sitelerinden bahsediyorsan, bol bol gerçeğinden var.
quote:
En bol olan kız-kıza olanlardır. Bunlar genellikle kız meslek liselerinde kızlar tarafından çekilir. En bilindik olan Cevizki Kız Mesleğinkidir. Ki gerçekten bilindik videolar bunlar. Hit almış ve heryerde dolaşan videolar.
Türkiye'nin güler misin ağlar mısın videolarından. Lezbiyenler ya... Ya da öyle oldukları süsünü verip abuk sabuk bir gösteri yapanlar. Zevk verirken düşündüren videolar zaten hepsi.
quote:
Misal, Liseli Aylin dendiğinde sürekli kıkırdayan, gülüp duran aylinden başkası gelmez kimsenin aklına.
Eskidi o. Zaten onlar KTÜ'denmiş, gazetelerde çıktı.
quote:
Esra'sı
O bahsettiğim %5'lik dilimin içine giren bir eser.
Yukarıdaki iletimin sonunda parantez içindeki not buraya da dahildir. Şu YouTube'da videoları ağzı açık bir şekilde izleyip sonra anayı bacıyı karıştırarak namus namus diye yorum yazanların buraya da damlamaması dileğiyle...
quote:
Alıntıları Göster
adam şanslıymış kadınlarda ayrı bi many**mış
quote: