Aynı günde 17 tane kız hamile bırakılamaz,kızlar aynı anda hamile olmak istediklerini söylemişler hatta beraber yasıcaklarmıs sabah okudum gazetede,nereye gidiyoruz böyle..cinsellik de bi yere kadar o yasta hamile kalmak hangi akla hizmet ya..
Hortumla aktarma yapmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: igoncu
Bu da bişey mi bi dergide ABD deki 15-18 yaş aralığındaki kız çocuklarının %70 inin bakire olmadığını okumuştum. Dergi de yüksek tirajlı bişeydi.
doğru söylüyor ki yani normalde öyle dünya genelinde hele ingilzler daha bi uçuk bizim ülke herşeyin ortasında
bunların çocukları babam nerede diye soracak herifin 17 de 1 şansı var biriyle evlenebilmek için.fakir fukaralıktanda kurtulabilir. işin dahada vahimi bu 17 çocuktan arada bazıları hayatlarının ileriki zamanlarda birbirlerinden habersiz şekilde hoşlanıp münasebet bile kurabilirler. adamların hayatı resmen domuz çiftliği gibi her türlü vukuat pislik var.
onlar seks i normal bi yaşam gibi görüyorlar hani 16 yaşından sonra yapmanın sağlık açısından bi zararı yok ama neden hamile kalmak istemişler orayı çakamadım
ama o yapan adam da 96 altı çocuğu olan diyarbakırlı dedmize yetişecek gibime geliyo
vay bee bu adam Türkiye'de olsa bi de Ak Partili olsa Aşiret kurar heralde. Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi her birinden 3 cocuk yapsa : 17x3=51 ÇOCUK
quote:
Orjinalden alıntı: volkan...
sabah vermiştim
konuyla irdeleyince koptum
İŞTE UYGARLIK
Gelişmişlik böyle bişey olsa gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: CRDİ
quote:
Orjinalden alıntı: volkan...
sabah vermiştim
konuyla irdeleyince koptum
O şahıs benim arkadaşlar.
Sorularınız varsa yanıtlayabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Ben ve DH den 16 ark hamile kalmak istiyoruz yardım edebilir miisn ? Aynı Gün olursa seviniriz...
quote:
Orjinalden alıntı: Whoracle1905
quote:
Ben ve DH den 16 ark hamile kalmak istiyoruz yardım edebilir miisn ? Aynı Gün olursa seviniriz...
salak mısın?
alan razı veren razı
cocuk sorun degil aldırılır
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Başlığın üstüne gelip smileyindeki ruh haliyle okurken aynı erkekten kısmında aynı anda kısmında böyle oldum bu smileyin ruh halindede başlığa tıklayıp haberi okuyorum.
Bir simleylerle yaşam programının daha sonuna geldik
ula bilim teknikte böle konusşmazsınız nerde seylik millet orada
Olaya bak yaa reşit bile degiller ama kafalarına gore ilişkiye girip hamile bile kalabiliyorlar.İnş. bize sıçramaz bu tarz davranış ve hareketler ( aslında bazı yerlerde var şahit oldum bu tip olaylara), bu olaylar buraya sıçramadan biz türk erkekleri oraya gidip yerinde inceleme yapmalıyız.Hem gorsunler o zaman 17 neymiş.Kişi basına 170 tane bırakmazsak şerefsizim
quote:
Orjinalden alıntı: Wizy
alan razı veren razı
cocuk sorun degil aldırılır
insanlar özgürce yaşasın
garip bir durum yok
Bu kadar alçalmış olamazsın
kızlar bu zamand a erkeklerden daha beter ayw allahın gücüne gitmesin ama hiç kız çocuğumun olmasını istemiyorum suraya bak bunların buraya sııcraması fazla sürmez yakındır
quote:
Orjinalden alıntı: ozancon95
quote:
Orjinalden alıntı: Whoracle1905
quote: