Şimdi Ara

17 liseli hamile kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Aynı günde 17 tane kız hamile bırakılamaz,kızlar aynı anda hamile olmak istediklerini söylemişler hatta beraber yasıcaklarmıs sabah okudum gazetede,nereye gidiyoruz böyle..cinsellik de bi yere kadar o yasta hamile kalmak hangi akla hizmet ya..

Hortumla aktarma yapmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: igoncu

Bu da bişey mi bi dergide ABD deki 15-18 yaş aralığındaki kız çocuklarının %70 inin bakire olmadığını okumuştum. Dergi de yüksek tirajlı bişeydi.

doğru söylüyor ki yani normalde öyle dünya genelinde hele ingilzler daha bi uçuk bizim ülke herşeyin ortasında
  • bunların çocukları babam nerede diye soracak herifin 17 de 1 şansı var biriyle evlenebilmek için.fakir fukaralıktanda kurtulabilir.
    işin dahada vahimi bu 17 çocuktan arada bazıları hayatlarının ileriki zamanlarda birbirlerinden habersiz şekilde hoşlanıp münasebet bile kurabilirler.
    adamların hayatı resmen domuz çiftliği gibi her türlü vukuat pislik var.
  • onlar seks i normal bi yaşam gibi görüyorlar
    hani 16 yaşından sonra yapmanın sağlık açısından bi zararı yok ama neden hamile kalmak istemişler orayı çakamadım

ama o yapan adam da 96 altı çocuğu olan diyarbakırlı dedmize yetişecek gibime geliyo
  • vay bee bu adam Türkiye'de olsa bi de Ak Partili olsa Aşiret kurar heralde. Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi her birinden 3 cocuk yapsa : 17x3=51 ÇOCUK
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan...

sabah vermiştim

konuyla irdeleyince koptum
  • İŞTE UYGARLIK
  • Gelişmişlik böyle bişey olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRDİ

quote:

Orjinalden alıntı: volkan...

sabah vermiştim

konuyla irdeleyince koptum

• O şahıs benim arkadaşlar.

Sorularınız varsa yanıtlayabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

O şahıs benim arkadaşlar.

Ben ve DH den 16 ark hamile kalmak istiyoruz yardım edebilir miisn ? Aynı Gün olursa seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

Ben ve DH den 16 ark hamile kalmak istiyoruz yardım edebilir miisn ? Aynı Gün olursa seviniriz...

salak mısın?
  • alan razı veren razı

cocuk sorun degil aldırılır

insanlar özgürce yaşasın

garip bir durum yok
  • Başlığın üstüne gelip smileyindeki ruh haliyle okurken aynı erkekten kısmında aynı anda kısmında böyle oldum bu smileyin ruh halindede başlığa tıklayıp haberi okuyorum.

Bir simleylerle yaşam programının daha sonuna geldik

• ula bilim teknikte böle konusşmazsınız nerde seylik millet orada
  • Olaya bak yaa reşit bile degiller ama kafalarına gore ilişkiye girip hamile bile kalabiliyorlar.İnş. bize sıçramaz bu tarz davranış ve hareketler ( aslında bazı yerlerde var şahit oldum bu tip olaylara), bu olaylar buraya sıçramadan biz türk erkekleri oraya gidip yerinde inceleme yapmalıyız.Hem gorsunler o zaman 17 neymiş.Kişi basına 170 tane bırakmazsak şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

alan razı veren razı

cocuk sorun degil aldırılır

insanlar özgürce yaşasın

garip bir durum yok

Bu kadar alçalmış olamazsın
  • kızlar bu zamand a erkeklerden daha beter ayw allahın gücüne gitmesin ama hiç kız çocuğumun olmasını istemiyorum suraya bak bunların buraya sııcraması fazla sürmez yakındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozancon95

quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

salak mısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailovic

[matkap.mpeg]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.