|
| _____________________________ |

|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 1 Haziran 2008; 19:34:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 1 Haziran 2008; 20:01:48 > |
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse... |
|
|
GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!" |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copela -- 1 Haziran 2008; 19:54:22 > |
|
|
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Haziran 2008; 20:09:23 > |
|