Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
144.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

henuz istemedim olmadı free uye olan arkadaşlar olursa duruma gore 3-6-12 aylık kod satarım en kötüsü

Hmm ben ne yapsam acaba. Üyelik satmayla da uğraşmak istemiom hiç

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar netload dan ödeme istiycem ama bir sorum var.

Paypal a kayıtlı adresimde ve soyadımda türkçe karakter var. Mesela 'ç'

Netload a bilgilerimi yazarken tr karakter yazmıcam ama paypalda tr karakter ile yazılı olduğundan sorun olurmu ki???

• quote:

Netload a bilgilerimi yazarken tr karakter yazmıcam ama paypalda tr karakter ile yazılı olduğundan sorun olurmu ki???

bi sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

bi sorun olmaz

Alıntıları Göster
    artık paylaşım yapmayacam bugun bazı olaylkar oldu bazı turk forumlarında ve yine adi yuzler ortaya cıktı
    canımı cok sıktılar, insanlar hakikaten 3 kuruşa cok buyuk adilikler yapabiliyormuş. Yazık yazık

• quote:

artık paylaşım yapmayacam bugun bazı olaylkar oldu bazı turk forumlarında ve yine adi yuzler ortaya cıktı
    canımı cok sıktılar, insanlar hakikaten 3 kuruşa cok buyuk adilikler yapabiliyormuş. Yazık yazık

Alıntıları Göster
    worldwide, bu adilikleri biraz burayada yaz hem ifşa olsunlar hemde burdaki arkadaşlar dikkatli olsunlar. Yani sürekli birşeyler oluyor diyorsun ama söylemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 17 Mart 2010; 23:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

worldwide, bu adilikleri biraz burayada yaz hem ifşa olsunlar hemde burdaki arkadaşlar dikkatli olsunlar. Yani sürekli birşeyler oluyor diyorsun ama söylemiyorsun.

Alıntıları Göster
    kardeşim tek dedigim turk forumlarına takılmayın. Onlar adi olsada ben o kadar adi olamam.
    Yani cok fena ters köşeye yatırıldım. Bu arada araplara da guvenmeyin ,4 tane (2 mısır 2 arap)
    forumları anlık ziyaretci sayısı 500'den buyuk olan forumlar saf balık gibi inandım onca post yaptım
    2000 post sonunda banlandım ve bahanesiz. aslında onlara guzel bi kazık atmayı dusunuyorum.
    Tum dosyalarımı 1 anda silip ama onca hercadıgım 1 aya yazık karar veremiyorum

• quote:

quote:

bi sorun olmaz

sağol. ödemeyi isticem inş. bi sorun olmaz.

@worldwidewild

Tr deki forumlara post atmamam gerektiğini uploaderlik kariyerimin ilk haftası anladım
    Site sahibi veya adminliğn falan yoksa hiç uğraşmıcaksın tr forumlarıyla.

Yabancı 6 foruma konu açıyorum yetio

• quote:

quote:

quote:

bi sorun olmaz

sağol. ödemeyi isticem inş. bi sorun olmaz.

@worldwidewild

Tr deki forumlara post atmamam gerektiğini uploaderlik kariyerimin ilk haftası anladım
    Site sahibi veya adminliğn falan yoksa hiç uğraşmıcaksın tr forumlarıyla.

Yabancı 6 foruma konu açıyorum yetio

Alıntıları Göster
    Pazartesi istediğim ödeme bugün gelmiş. Gerçekten hızlandırdılar işi.

Rapid-Share alternatifi netload

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

Pazartesi istediğim ödeme bugün gelmiş. Gerçekten hızlandırdılar işi.

Rapid-Share alternatifi netload

Alıntıları Göster
    gunluk kazancım resmen %50 azaldı (4.3 dolara indi, 8 dolarlardan ) ötekisinde ise 1.2-1.3 dolara indi 2 dolarlardan.
    ayda bir almak yerine 2 ayda bir felan mı alsak ne cunku her transferde 2 dolar kesiyor adamlar paypala.
    her ay 2 dolar vermek yerine (2 ayda 4 dolar) 2 ayda bi 2 dolar vermek hemde toplu para almak guzel.

• quote:

gunluk kazancım resmen %50 azaldı (4.3 dolara indi, 8 dolarlardan ) ötekisinde ise 1.2-1.3 dolara indi 2 dolarlardan.
    ayda bir almak yerine 2 ayda bir felan mı alsak ne cunku her transferde 2 dolar kesiyor adamlar paypala.
    her ay 2 dolar vermek yerine (2 ayda 4 dolar) 2 ayda bi 2 dolar vermek hemde toplu para almak guzel.

sen baya az kazanıyorsun galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

sen baya az kazanıyorsun galiba?

Alıntıları Göster
    oyun paylaşmak zor 3 tb oyunu takip edip yenilemek cidden CAN SIKICI, şeytan diyor aklı fikri ver XXX e doldur 3x dosyalaru
    silinsede kimse sallamıyor zaten. Şeytana uymiyim diyorum ama şeytan burnumun ucuna getiriyor deste deste yeşilleri zorluyor sabrımı

• quote:

oyun paylaşmak zor 3 tb oyunu takip edip yenilemek cidden CAN SIKICI, şeytan diyor aklı fikri ver XXX e doldur 3x dosyalaru
    silinsede kimse sallamıyor zaten. Şeytana uymiyim diyorum ama şeytan burnumun ucuna getiriyor deste deste yeşilleri zorluyor sabrımı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu w..rz.bb de felan pek netload linki yok özellikle eski filmleri bulabileceğim yabancı bir site biliyorsanız pm atar mısınız bana ? Bir de şöyle portallı felan türk sitesi var mı download yapabileceğim sürekli güncel olan... dep*depo.fr gibi ama netload link paylaşımı olan ? Pm atarsanız sevinirim... ( burada site ismi vermek yasak galiba... )

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

arkadaşlar bu w..rz.bb de felan pek netload linki yok özellikle eski filmleri bulabileceğim yabancı bir site biliyorsanız pm atar mısınız bana ? Bir de şöyle portallı felan türk sitesi var mı download yapabileceğim sürekli güncel olan... dep*depo.fr gibi ama netload link paylaşımı olan ? Pm atarsanız sevinirim... ( burada site ismi vermek yasak galiba... )

Alıntıları Göster
    39 gunde reffer sayım 55 oldu. Bişeye yaramasada böyle giderse 1-1,5 aya kalmaz 100 olur referrer sayım. amacım yaz sonuna kadar
    1 kur atlatmak bakalım görecez azimle

• quote:

hic turkce harf felan yok

coook sıkıldım yaaa hakikaten 2.5 sene uyeligi olan icinde 2 tb oyun + 700 mb da film olan uyeligimi satıyorum.
    Şu an gunde 4000-5000 arası download u var. Satmayı dusunmeye basladım. Satsam olsa olsa en fazla 200 euroya
    gider o zaten 2 ayda kazancagım para, satsam mı satmasammı.... kafam cok bozuk sııkılıdıımmmmmmm

Alıntıları Göster
    referrer sayım 7 st de 5 tane daha eklenerek 60 oldu boyle giderse 15 gune kalmaz 100 olacam referrer sayım

• quote:

referrer sayım 7 st de 5 tane daha eklenerek 60 oldu boyle giderse 15 gune kalmaz 100 olacam referrer sayım

Alıntıları Göster
    ya sitede kactane aktif netload kullanıcısı var .AnasoN. , TRQX .. gibi temek kullanıcılar haricinde ???? bu arada bu sabah deli gibi post yapınca
    ntload skorlarıda accık kımıldadı. dun toplam 6300 iken (2 uyelik) bugun de 6500 i gecer diye umit ediyorum.

• quote:

ya sitede kactane aktif netload kullanıcısı var .AnasoN. , TRQX .. gibi temek kullanıcılar haricinde ???? bu arada bu sabah deli gibi post yapınca
    ntload skorlarıda accık kımıldadı. dun toplam 6300 iken (2 uyelik) bugun de 6500 i gecer diye umit ediyorum.

Başka kimse yok heralde
  • quote:

quote:

Başka kimse yok heralde

Alıntıları Göster
    bende netloada başlamayı düşünüyorum.

• quote:

coook sıkıldım yaaa hakikaten 2.5 sene uyeligi olan icinde 2 tb oyun + 700 mb da film olan uyeligimi satıyorum.
    Şu an gunde 4000-5000 arası download u var. Satmayı dusunmeye basladım. Satsam olsa olsa en fazla 200 euroya
    gider o zaten 2 ayda kazancagım para, satsam mı satmasammı.... kafam cok bozuk sııkılıdıımmmmmmm

Alıntıları Göster
    rapid > netload resmen sürünüyor. Dun gece 100 gb gidememiş

• quote:

rapid > netload resmen sürünüyor. Dun gece 100 gb gidememiş

Alıntıları Göster
    server received an invalid response from an upstream server.
    server could not handle the request POST /upload.php.

Reason: Error reading from remote server

remote upload bu hatayı veriyor sizde durum ne ? (rapid > netload)

• quote:

server received an invalid response from an upstream server.
    server could not handle the request POST /upload.php.

Reason: Error reading from remote server

remote upload bu hatayı veriyor sizde durum ne ? (rapid > netload)

Alıntıları Göster
    Bende netloada yeni başladım. 5-6 gün oldu başlayalı..Bence hotfile dan daha iyi. kur düşük olsada en azından downloadlar sayılıyor. 6 günde Dl sayım 850 ye kadar çıktı. çokda kasmıyorum kendimi oyun ve film paylaşıyorum. Bu referans olayı nasıl işliyor netload da? yani referans ne kazandırıyor bize?
    @worldwidewild evet hocam dün remote da sorun oldu sanırım benimde uploadlar yarım kaldı. Bugün denemedim hiç. Birazdan bir dosya atıp deneyelim bakalım.

• quote:

Alıntıları Göster
    bugun sabah beri dosyalar ya sıfır byte gitti yada hic yuklenmiyor

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.