quote:Orijinalden alıntı: boss06Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster gta4 çıkmadan 2-3 gün önce gelirse iyi olur
quote:Orijinalden alıntı: murderer_utkugta4 çıkmadan 2-3 gün önce gelirse iyi olurAlıntıları Göster yamadan ne haber?arkadaş pek ortalarda yok.1gb'ın altında olursa indireceğimmalum kota,ama sabırsızlanıyorum hadi yav
quote:Orijinalden alıntı: WolfBloodTürkyamadan ne haber?arkadaş pek ortalarda yok.1gb'ın altında olursa indireceğimmalum kota,ama sabırsızlanıyorum hadi yavAlıntıları Göster napmış ki etraftan topladığı plugin,mod vs lerimi birleştirip ziplemiş
quote:Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZÖss bitti.Herhalde sen GTA4 çıkınca bu modu yayınlayacaksın?Alıntıları Göster Cidden güzel olmuş.Tebrikler.
quote:Orijinalden alıntı: RazerCidden güzel olmuş.Tebrikler.Alıntıları Göster Yazılanlar Eğer yapılmış ve yapılıyosa gerçekten süper olur valla :)
quote:Orijinalden alıntı: 3RS!Nquote:Orjinalden alıntı: HRNclk777 Dayanamadım ve arkadaşın yayınlayacağı yeni araba grafiği yamasını buldum http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=2651 Güzelmiş Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 3RS!N quote:Orjinalden alıntı: HRNclk777 Dayanamadım ve arkadaşın yayınlayacağı yeni araba grafiği yamasını buldum http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=2651 Güzelmiş gerçekten iyiymiş ama böyle olacağını sanmam
quote:Orijinalden alıntı: __InCuBuS__quote:Orjinalden alıntı: 3RS!N quote:Orjinalden alıntı: HRNclk777 Dayanamadım ve arkadaşın yayınlayacağı yeni araba grafiği yamasını buldum http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=2651 Güzelmiş gerçekten iyiymiş ama böyle olacağını sanmamAlıntıları Göster belki olur denemek lazımm
quote:Orijinalden alıntı: boss06belki olur denemek lazımmAlıntıları Göster resimdeki gibi oluyor ancak kasım kasım kasılıyor :)
quote:Orijinalden alıntı: oLganresimdeki gibi oluyor ancak kasım kasım kasılıyor :)Alıntıları Göster bugun carsamba carsamba biter demsiitiniz bu gunde olmazsa bilinki yalan oldu o is
quote:Orijinalden alıntı: boss06bugun carsamba carsamba biter demsiitiniz bu gunde olmazsa bilinki yalan oldu o isAlıntıları Göster boss a katılıom herhalde yani
quote:Orijinalden alıntı: boss06bugun carsamba carsamba biter demsiitiniz bu gunde olmazsa bilinki yalan oldu o isAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: boss06 bugun carsamba carsamba biter demsiitiniz bu gunde olmazsa bilinki yalan oldu o is odemedi bendedim ama sana hangi çarsamba olacagını söylemedim belki gelmez ayın son çarsambası
quote:Orijinalden alıntı: Redhardquote:Orjinalden alıntı: boss06 bugun carsamba carsamba biter demsiitiniz bu gunde olmazsa bilinki yalan oldu o is odemedi bendedim ama sana hangi çarsamba olacagını söylemedim belki gelmez ayın son çarsambasıAlıntıları Göster saka maka nezaman bittecek bu ya
quote:Orijinalden alıntı: Redhardsaka maka nezaman bittecek bu yaAlıntıları Göster Hocam modifiyeli doğan-şahin-kartal falan da eklesen iyi olur İçinede müzik sistemi ve apaçi tipler kollar dışarda manyak olur
quote:Orijinalden alıntı: Full#ThrottleHocam modifiyeli doğan-şahin-kartal falan da eklesen iyi olur İçinede müzik sistemi ve apaçi tipler kollar dışarda manyak olurAlıntıları Göster kapatılsın artık şu konu
quote:Orijinalden alıntı: Error 404kapatılsın artık şu konu Alıntıları Göster hadi aga yaa harbiden kapatılsın konu eğer upload yaparsa yeni konu açar
quote:Orijinalden alıntı: murderer_utkuhadi aga yaa harbiden kapatılsın konu eğer upload yaparsa yeni konu açarAlıntıları Göster bncede konu kapatılsın milleti bostan yere bekletmenin ne anlamı war
quote:Orijinalden alıntı: boss06bncede konu kapatılsın milleti bostan yere bekletmenin ne anlamı warAlıntıları Göster her yeni mesaj gördüğümde heyecanlanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: The MasteRher yeni mesaj gördüğümde heyecanlanıyorum Alıntıları Göster arkadaşlar mesaj yazmayalım artık ta konu tarihe karışsın
quote:Orijinalden alıntı: murderer_utkuarkadaşlar mesaj yazmayalım artık ta konu tarihe karışsınAlıntıları Göster ne oldu acaba merak ettim