Şimdi Ara

GTA Sanandreas GTR Modding Çalışmalar Bitiyor...! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
13.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belkide sistemi yetmediğinden yapamamıştır adamda haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuantumGames

belkide sistemi yetmediğinden yapamamıştır adamda haklı

ya bırak sistem yetmediyse çıkar şurda iki kelime eder özür diler yapmayacağını söyler beklemeyin der.onlarca kişi yazdı şurda ses çıktığı yok
  • walla süper bi mod ama beklioz

• xmostwantedx nerdesin?
  • Beklemeye devam edin.Bu gidişle Gta 4 çıktığı zaman modu oynama şansını yakalıyacaz
  • saol birader güzel paylaşım eline sağlık...
  • aga ndn cvp veriyosunuz konuya??? zaten konu kilitlenmiyo bi türlü.
    gene heyecanlandım yaptımı yamayı diyeama boşunaymış...
  • arkadaslar gta 5 yetisecek
  • GTA XX
  • arkadaşlar mrb hepinize
    normalde oyunlarla aram yoktur ama san andreas oynamaya başladım taktım oyuna:)
    butun bolumleri geçtim ama hani sweet in yerine gidip bitane lowrider alıp arabayı modifiye edip oynuyrsnz ya sağa sola zıplatyrsnz arabayı o bölümü geçemedim nası geçicem:)
  • Arkadaşım ÇOK Süper Modun...Çalışmaların Devamını Getir... Ama Herkes Biyerlerden Topluyo Ondan Sonra Koyuyo... Al Sana Turkish MOD... Biraz El Emegi Verin... Mesela zMODELERDEN Çizip Yap Kendi Arabanı FLN Çiz... Ama Yinede Eline Saglık...
  • Mod güzel de...

Gta 5'le birlikte çkıcak herhalde
  • Beyler Hepinizden Milyonlarca Kez Özür Diliyorum. En Son Mesaj Attığımdan Beri Tatildeydim. Ve Gittiğim Yerde Bir Cafe Olmadığı İçin Szie Cevap Atamadım. Mod Tamamlandı. Ayrıca Yeni Otomobiller Ve Yeni Modlar Yükledim. Fakat Öncedende Dediğim Gibi Sistemim Yetmediği İçin Ve Bu Modu Yaparken Bir Çok Sorun Çıktığı İçin Bu Kadar Gecikti. Öncelikle Şunu Söylemem Gerekir. Oyunu Şimdilik Tam Sürümüyle Veriyorum. Çünkü Birçok Denemem Sonucunda Bazı Dosyalar Sonradan GTA Ya Eklendiğinde Oyundan Çıkmalar Yaşandığını Farkettim. Bu Yüzden Oyunu Tam Olarak Sıkıştırdım. Bu Da 3.5 GB Yapıyor. Çok Biliyorum Ama Ne Ettiğsem Bu Bilgisayarla Bu Modu Yapamadım. Çünkü Bu Oyunu Rahatlıkla Oynamanız İçin En Az 1 GB Gerekiyor Ve Benim Önerdiğim 2 GB. Oyunda Bir Çok Yeni Eklentiler Yaptım. Ama Oyun Daha Tamamlanmadı. Daha Sonra Vereceğim Derslerle Bu Eksiklikleri Kendiniz Çok Çabuk Kapabilirsiniz. Yeni Yaptığım Bazı Eklentiler Arasında Otobanda 130 KMH Yi Aşınca Polisin Peşinize Düşmesi. Otomobiliniz Hasar Alınca Motorun İflas Edip Bozulması. Yeni Hız Kadranı. Toyota Camry 2008, Hyundai Genesis Concept Ve Diğer Otomobilleri En Son Hali,
    Yeni Bir Kaç Jant. Evet Bugun Uploada Başladım. Her Bir Partın Yavaş Upload Hızımla 1 Saat Süreceğini Düşünürsek 39 Part Sanırım 39 Saat Yapacaktır.

• oha 3.9 gb mı bütün özellikler var dimi???? saydığın:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanefe43

oha 3.9 gb mı bütün özellikler var dimi???? saydığın:D

Oyunu komple geri veriyormuş Sadece yamayı değil

Kim indirebilir ki ??? 4gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 22 Temmuz 2008; 12:51:14 >
  • 1 GB İndirip Hatalarla Karşılaşıcağınıza En İyisi Bu Diye Düşündüm. Bu Arada Sistemimi Zorlayıp Yeni Binalarıda Ekledim. Vede 1 Kaç Otomobil Bunlar En Modellennen Araçlar Bu Akşam Video Ve Resimleri Vereceğim. O Zaman Bu Modun En İyi Olduğuna Hak Vereceksiniz. Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Mod Olacak Bu Kadar İddalıyım...
  • Hade baalım
  • ücretsiz oyun harici full oyun paylaşamı yasak ceza alırsın sadece mod olarak yayınlayabilirsin
  • 3,9 gb mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.