Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar lütfen map süresini kısaltın..
    45dk yerine 35 olsun bazen cok sıkıcı geliyor çünkü
  • Arkadaşlar clana alım var mı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByDonJuaN

Arkadaşlar clana alım var mı acaba??

Klana alım yoktur.Klanlara oyuncular davet edilir.Sende serverda kendını gosterırsen davet edılırsın
  • Clana alım var mı ?

Pardon yukarda sorulmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 24 Şubat 2009; 20:33:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

quote:

Klana alım yoktur.Klanlara oyuncular davet edilir.Sende serverda kendını gosterırsen davet edılırsın

hmm anladım burdan sesleniyorum nickim DonJuaN [forumda ByDonJuaN aslında forumdada DonJuaN die alacaktım ama kullanılıyormuş :S]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

quote:

hmm anladım burdan sesleniyorum nickim DonJuaN [forumda ByDonJuaN aslında forumdada DonJuaN die alacaktım ama kullanılıyormuş :S]
    Meraba.

• Bana wall diyenlere bu ss hediyem olsun
  • Server ile ilgili şikayetlerinizi bana Özel Mesaj ile yapabilirsiniz, forum içerisine yansıtmayınız.
  • bende bundan sonra DHKT de takıLıcam . forumumun cLanında takılmak en iyisi.nickim VaLeRy*.publıcte takılıcam merak etmeyın kotu değilim
  • Hocam tamam da banlayan sen değilsin? ondan sana atmadım mesaj..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

Hocam tamam da banlayan sen değilsin? ondan sana atmadım mesaj..

Farketmez, DHKT oyun sunucularında en yüksek yetki bendedir, her türlü şikayetinizde bana ulaşabilirsiniz.

• servera girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum
  • Nickinizi Değiştirin Şifreli bi Nickle giriş yapmaya çalışıyorsunuz. (Pardon)
  • evet ya nickim değişmiş kendi kendine anlamadım nasıl oldu
  • Ben Değiştirdim Çaktırma Gerçekten Ben Değiştirdim bizim serverda oynuyordun seni bizim eray sandım monster nickini onun admin nickiyle değiştirdim eğer o ise oyundan atmıcaktı o değilmiş senmişsin senide atmış almamış o nickle :D olay bu
  • Ümit ;

Rezervasyon nedeni ile atıldınız diyor nedir bu olay dün 20/26 durumundaydı server girmeye çalıştım rezervasyon dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 8 Mart 2009; 12:51:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Ümit ;

Rezervasyon nedeni ile atıldınız diyor nedir bu olay dün 20/26 durumundaydı server girmeye çalıştım rezervasyon dedi

dEMEK kı 6 Tane admın varmıs serverda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoxitcL

Ben Değiştirdim Çaktırma Gerçekten Ben Değiştirdim bizim serverda oynuyordun seni bizim eray sandım monster nickini onun admin nickiyle değiştirdim eğer o ise oyundan atmıcaktı o değilmiş senmişsin senide atmış almamış o nickle :D olay bu

ne bilim abi bi eray sen misin falan deseydin değişceğine ismi ne zamandır adminlik olmadığı için unutmuşum prosedürü setinfo falan

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Ümit ;

Server 26 kişiliktir, ama 22+4 şeklindedir. 4 adet admin slotu rezervedir, yanlışlıkla 6 ayarlamış olabilirim, ilgilenicem.
  • Şu c4 plugininin adını söyler misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.