Bildirim
Samsung 32r81b Açılma-Kapanma SESİ yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tabiiki lcd şu an ayrı yerde ama menüde var...ben kapalı idi açtım..biraz kurcala bulursun -
Hocam eğer müsaitsen bi bakıp yazabilirmisin? Tekrar baktım ben bulamadım ve pek kurcalamakta istemiyorum, bu TV konusunda falan biraz acemiyim de =) -
kumandadan menü tuşuna bas... oradan kuruluma (simgesi çark şeklinde alttan ikinci menü) kumandadan yukarı-aşağı ok tuşları ile gel...sonra ok tuşları yardımı ile melodi kısmına gelip istediğin ayarı seçebilirsin... kapalı/düşük/orta/yüksek... -
quote:
Orjinalden alıntı: ankay2
kumandadan menü tuşuna bas... oradan kuruluma (simgesi çark şeklinde alttan ikinci menü) kumandadan yukarı-aşağı ok tuşları ile gel...sonra ok tuşları yardımı ile melodi kısmına gelip istediğin ayarı seçebilirsin... kapalı/düşük/orta/yüksek...
Teşekkür ederim hocam ;) -
Merhabalar, 2008 yılındaki verdiğiniz bu bilgiden şuan 2021de biz faydalandık. Allah razı olsun😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: diyetisyenozgeozturkMerhabalar, 2008 yılındaki verdiğiniz bu bilgiden şuan 2021de biz faydalandık. Allah razı olsun😄
Zaman su gibi akıp geçiyor
-
2025 temmmuz'unda gecenin 00:35'inde yararlandım. Sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg tv ses var görüntü yok
- samsung tv en iyi görüntü ayarları
- vankyo leisure 495w
- sınırsız iptv kodları
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak lg
- telefonu televizyona yansıtma
- taşınabilir projeksiyon
- toshiba kimin
- telefondan tv ye uygulama yükleme
- televizyon önerileri 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X