Şimdi Ara

Samsung 32r81b Açılma-Kapanma SESİ yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 32r81b LCD tv var bende.. Açılırken birde kapanırken dıdıdııt diye bi ses çıkartıyo, bu tv ye sahip olanlar muhakkak biliceklerdir.. Bu sesi iptal etme şansımız varmı arkadaşlar?

• tabiiki lcd şu an ayrı yerde ama menüde var...ben kapalı idi açtım..biraz kurcala bulursun
  • Hocam eğer müsaitsen bi bakıp yazabilirmisin? Tekrar baktım ben bulamadım ve pek kurcalamakta istemiyorum, bu TV konusunda falan biraz acemiyim de =)
  • kumandadan menü tuşuna bas... oradan kuruluma (simgesi çark şeklinde alttan ikinci menü) kumandadan yukarı-aşağı ok tuşları ile gel...sonra ok tuşları yardımı ile melodi kısmına gelip istediğin ayarı seçebilirsin... kapalı/düşük/orta/yüksek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

kumandadan menü tuşuna bas... oradan kuruluma (simgesi çark şeklinde alttan ikinci menü) kumandadan yukarı-aşağı ok tuşları ile gel...sonra ok tuşları yardımı ile melodi kısmına gelip istediğin ayarı seçebilirsin... kapalı/düşük/orta/yüksek...

Teşekkür ederim hocam ;)
  • ankay2 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, 2008 yılındaki verdiğiniz bu bilgiden şuan 2021de biz faydalandık. Allah razı olsun😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyenozgeozturk

Merhabalar, 2008 yılındaki verdiğiniz bu bilgiden şuan 2021de biz faydalandık. Allah razı olsun😄

Zaman su gibi akıp geçiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG EKRAN GEÇ AÇILMA SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankay2 kullanıcısına yanıt

2025 temmmuz'unda gecenin 00:35'inde yararlandım. Sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.