Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Steam'de 9 Mart olarak gözüküyordu, fakat bugün çıkmış gözüküyor.Çıkış tarihi geriye aldılar
  • Arkadaşlar...DR sitesinde orjinali satışa sunulmuş 67.99 fakat aral da görünmüyor. Bir fikri olan var mı bu konuda?
  • Boyutu ne kadar rus la aynı mı şuan bakamıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

ee ne konuşacaz biz şimdi yaa

Valla konuşacak pek bi şey kalmadı..Şifrelerde çözülüyor zaten..Bari birbirimizin halini hatrını soralım..

• Az sabredin arkadaşlar..
  • Bekle bekle bekle canım sıkıldı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: molmehmet

Arkadaşlar...DR sitesinde orjinali satışa sunulmuş 67.99 fakat aral da görünmüyor. Bir fikri olan var mı bu konuda?

Mavishop'tada var.http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=2538

Şu D&R'ın indirimli fiyatı.67 liraya kaçırmamak gerek.Ama birde şu kopya koruma sistemini protesto edesim var.Orjinal alacaktım şu sistem yüzünden vazgeçtim

• malum bulgar siteye 1 gündür yenile yapıyorum o kadar çok bekledimki o kadar ii yorumlar okudumki şu anda eziyet çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 5 Mart 2010; 11:44:11 >
  • Bu muhabbetin sonu iyiye gitmez basarsa adminler forumu uzaklaştırılabilirsin..Az önce bir sitenin 2 hafini alarak yazdığım için uyarı aldım..Ama sorunun cevabını bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 5 Mart 2010; 12:00:05 >
  • hafta sonuna doğru çıkarsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

hafta sonuna doğru çıkarsa iyi olur

Hafta sonuna doğru zaten bugün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: heman_

hafta sonuna doğru çıkarsa iyi olur

Hafta sonuna doğru zaten bugün..

+1
  • oyun çıktımı arkadşalar acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

oyun çıktımı arkadşalar acaba ??

hayır
  • bi oyunu bu kadar heycanla beklediğimi hatırlamıyorum mw 2 olabilir belki
  • Arkadaşlar ben 10 martta çıkıcak diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 5 Mart 2010; 12:49:29 >
  • http://merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=24775

Burda Ubisoft'un korumasının 25 saatte kırıldığı haberi var..Gitti paraları boşa...

Birde aral game de ubisoft oyunları bulunmaz orda en aşağıda hangi yapımcı firmaların oyunları sattığı belli...Ubisoft oyunlarını Tiglon getiriyo türkiye ye...
  • Sayın musAKka gelmeden mesajları editleyin bence,gerçi yazdıktan sonra editlesen de bir şey degişmiyor
    @Shadowz61 çıktı oyun,fakat ufak bir detay var:NOTE: The rls is in Russian!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 5 Mart 2010; 14:01:21 >
  • Oyun çıktımı yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

http://merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=24775

Burda Ubisoft'un korumasının 25 saatte kırıldığı haberi var..Gitti paraları boşa...

Birde aral game de ubisoft oyunları bulunmaz orda en aşağıda hangi yapımcı firmaların oyunları sattığı belli...Ubisoft oyunlarını Tiglon getiriyo türkiye ye...

kırılmayan oyunm var eskiden hatırlarsanız pop3 ve sıplınter cell i oynamak için kabloları çıkarıp takıyoduk sanal sürü iptal ediyoduk felan gine oynuyoduk bunu da bi şekiilde kırarlar ve oynarız...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.