Şimdi Ara

Counter-Strike Source Online Game (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.016
Cevap
0
Favori
117.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Madman

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Orjinalden alıntı:Madman
    Yaw beni de bu digital oyundan atıyo oynuyorum 2 dakka sınra falan "disconnected from console diyor" nie olabilir bu?

http://rapidshare.de/files/1485940/ssClientWin3.0.rar.html

Bu adresteki anti- cheat programı (ClientWin3.0) olmadan o servere giremiyorsun

Yaw onu yükledim ama nasıl kullanacağım lütfen yardım edin
    proğramı çalıştır sonra ortadaki icona tıkla ordan digital source serverını çift tıkla bekle üste online yazısı çıktığında oyuna gir bukadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivardo -- 29 Nisan 2005, 20:31:14 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar yaa ben cs source için yeni haritalar indiriyorum oyuna girdiğimde harita bozuk çıkıyor bazıları nie acaba bunu nasıl düzeltirim........

Metarials dosyaları olmayan haritaları yükleme.. Bu tür haritalar büyük olasılıkla bozuk çıkıyor.

hepsi değil.
  • Arkadaşlar update 15 oyunun menülerini değiştirdiğinden yaptığım Türkçeleştirmeyi güncelleştirmem gerekiyor.. 1-2 gün içerisinde Source'un yeni Türkçeleştirmesini bu forumda yayınlayacağım..
  • quote:

Arkadaşlar update 15 oyunun menülerini değiştirdiğinden yaptığım Türkçeleştirmeyi güncelleştirmem gerekiyor.. 1-2 gün içerisinde Source'un yeni Türkçeleştirmesini bu forumda yayınlayacağım..

ok bekliyoruz.

9mm deyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

quote:

quote:

quote:

Yaw beni de bu digital oyundan atıyo oynuyorum 2 dakka sınra falan "disconnected from console diyor" nie olabilir bu?

proğramı çalıştır sonra ortadaki icona tıkla ordan digital source serverını çift tıkla bekle üste online yazısı çıktığında oyuna gir bukadar...

Digital source serverını bulamadım yaw ben mi körüm???

• arkadaşlar resimdeki sorunla artık nerdeyse hep karşı karşıyayım yardım edin pls
  • quote:

quote:

quote:

birinci resimdeki gibi add deyip, resimdeki yazıyı aynen yaz.
    ikinci resimdeki gibi adress server ip ve server adı gir.
    herşeyi doğru yaptıysan server üstünde sağ tuş yapıp connect dediğinde
    üçüncü resimdeki gibi online olmuşsundur.

artık kick console yok

• quote:

Orjinalden alıntı: lxcoln

arkadaşlar resimdeki sorunla artık nerdeyse hep karşı karşıyayım yardım edin pls

bazı dosyaları yanlış veya eksik yapmış olmalısın.
  • ama bazen oyuna giriyo?_?????
  • quote:

arkadaşlar resimdeki sorunla artık nerdeyse hep karşı karşıyayım yardım edin pls

Yanılmıyorsam hl2.exe dosyası en son update 13 le yenilenmişti updateleri yaparken hata yapmış olabilirsin o dosyayı birdaha yükle. Bir de unutmadan söyleyeyim steam.dll dosyasının adını değiştir eğer değiştirmediysen örneğin (steamxxx.dll) yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 29 Nisan 2005, 22:56:20 >
  • o dll'nin adını değiştirmez veya silmezse zaten oyun açılmaz.
  • quote:

ama bazen oyuna giriyo?_?????

o hata bende de oluyrdu bazan.
    reset liyince düzeliyordu.
    bir süredir olmuyor.
  • .

• hımmm pekii iii haritalar bulabileceğim bir site biliyormusunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: webportalim

quote:

quote:

quote:

birinci resimdeki gibi add deyip, resimdeki yazıyı aynen yaz.
    ikinci resimdeki gibi adress server ip ve server adı gir.
    herşeyi doğru yaptıysan server üstünde sağ tuş yapıp connect dediğinde
    üçüncü resimdeki gibi online olmuşsundur.

artık kick console yok

Tamam yaptım sağol

• "mesaja dosya ekleme özelliği kapalı ya da erişim izniniz yok"

• Update 5'ten 15'e kadar hepsini tek dosyada birleştirip bir cd ye çekeceğim oyunda bir problem çıktığında hemen yeniden kurabilmek için herkese tavsiye ederim... Updateleri yedeklemenin en pratik yolu
  • quote:

Update 5'ten 15'e kadar hepsini tek dosyada birleştirip bir cd ye çekeceğim oyunda bir problem çıktığında hemen yeniden kurabilmek için herkese tavsiye ederim... Updateleri yedeklemenin en pratik yolu

banada bir göndersen ya cd ye çekip filan webportalim kardeşin verdiği css ana dosyalari linkine tıkliyorum şifre isteme ekrani çıkıyor üye ol diyorum başka sayfa açılıyor ordan signup diyorum sayfa görütülenemiyor diyor (int.explorerda) ...Ha bana gönder ben kargoyu filan karşılarım yada int. felan hızlıysa upload et, bizde ordan burdan download etme derdinden kurtuluruz Kardeş yinede sağolun eminimki bu güzel yazıdan yararlanan çok olmuştur ama benim gibi cs 1.5 ten bıkmışlar ve css yi oynayamayanlar hala adam gibi bir yol arıyor ....Bak şimdi aklıma ne geldi abi bu cs 1.5 in texturelrinin üstüne css texturelerini filan eklesek olmaz mi bu ne bea oyunu yüklemek bi dert oynamak bi dert . Hem css karekter hareketleri cs'nin ilk çıktığı zamanları andırıyor hea yok mu bunu becerecek adam

• quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

quote:

Update 5'ten 15'e kadar hepsini tek dosyada birleştirip bir cd ye çekeceğim oyunda bir problem çıktığında hemen yeniden kurabilmek için herkese tavsiye ederim... Updateleri yedeklemenin en pratik yolu

banada bir göndersen ya cd ye çekip filan webportalim kardeşin verdiği css ana dosyalari linkine tıkliyorum şifre isteme ekrani çıkıyor üye ol diyorum başka sayfa açılıyor ordan signup diyorum sayfa görütülenemiyor diyor (int.explorerda) ...Ha bana gönder ben kargoyu filan karşılarım yada int. felan hızlıysa upload et, bizde ordan burdan download etme derdinden kurtuluruz Kardeş yinede sağolun eminimki bu güzel yazıdan yararlanan çok olmuştur ama benim gibi cs 1.5 ten bıkmışlar ve css yi oynayamayanlar hala adam gibi bir yol arıyor ....Bak şimdi aklıma ne geldi abi bu cs 1.5 in texturelrinin üstüne css texturelerini filan eklesek olmaz mi bu ne bea oyunu yüklemek bi dert oynamak bi dert . Hem css karekter hareketleri cs'nin ilk çıktığı zamanları andırıyor hea yok mu bunu becerecek adam

Dediğini yapamam arkadaşım dosya çok büyük

http://www.gameszone.ro/download.php3?categ=1035

Bu adresten üyelik gerekmeden tüm updateleri indirebilirsin

• dosyaların aylık kullanımı doldu.
    kısa bir süre sonra düzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.