Şimdi Ara

Counter-Strike Source Online Game (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.016
Cevap
0
Favori
117.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • serverlar arat arama tamamlanan kadar bekle oradan türkserverlarını görebilirsin.
    oynasana.com un serverlarını göreceksin
    bide istanbul public server göreceksin en çok oynanan türk serverları bunlar.

css hakkında detaylı bilgiyi burdan bulabilirsin:www.webportalim.com

-----------

uzun zamandır hile konusuında yaşanan problemleri durumu eşitlemek adına el koymaya karar vermiş bulunmaktayım. sitede Counter Strike - Source hilesi de bulunmaktadır

istiyene tabiki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Datamaniazz -- 30 Haziran 2007; 4:23:06 >
  • yaw arkadaslar bende bir sorun cikti umarim biriniz yardim edebilir ya bende orjinal counter strike source var bizim burda internetler 3 4 gün kesikti net yoktu bende steama offline modunda baglaniyordum yani internetsiz baglaniyor botlarla oynuyordum bugün net geldi iternetle baglandim SIK SIK daha önce oynadigim serverlara gircektimki söle bir simge cikmis
     Counter-Strike Source Online Game

ve serverlari girmek istedigimde girmiyor sorun veriyor bir yardim ederseniz sevinirim ayni hatayi yasiyon varmi??
    bu olay olduktan sonra silip tekrar yüklemek istedim ama hala ayni ne yapabilirim ?

• beyler bir cevap yazsaniz lütfen?
  • dostum bana internet üzerinden nası kaantır oynucamı anlatırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_and_S.Gohan

yaw arkadaslar bende bir sorun cikti umarim biriniz yardim edebilir ya bende orjinal counter strike source var bizim burda internetler 3 4 gün kesikti net yoktu bende steama offline modunda baglaniyordum yani internetsiz baglaniyor botlarla oynuyordum bugün net geldi iternetle baglandim SIK SIK daha önce oynadigim serverlara gircektimki söle bir simge cikmis

ve serverlari girmek istedigimde girmiyor sorun veriyor bir yardim ederseniz sevinirim ayni hatayi yasiyon varmi??
    bu olay olduktan sonra silip tekrar yüklemek istedim ama hala ayni ne yapabilirim ?

Bağlantın İle ilgili bir problem olabilir.Yada n olmadı Steam baştan kur.Tabii Kurmadan önce oyunların Backup almaya unutma :)

• quote:

Orjinalden alıntı: montana240

dostum bana internet üzerinden nası kaantır oynucamı anlatırmısın

Kardeşim Önce sen oyunun adını öğren sonra oynamaya başlarsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR
    Bağlantın İle ilgili bir problem olabilir.Yada n olmadı Steam baştan kur.Tabii Kurmadan önce oyunların Backup almaya unutma :)

dostum saol da yaptim olmuyor ban almisim cs source banlanmis hile kullanmisim diye öle yaziyor almancasinda arastirdim ban almisim süresiz ban bu demektirki tekrar css almam gerekiyor orjinal 30€ :( off ya nasil aldim bilmiyorum posta attim birisini steam nikimi ve sifremi calmis cheat yani hile yapmnis nalet olsun yaw yinede saolun ya artik netten indircem ama orjinal yinede daha iyi anlasilan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

quote:

Orjinalden alıntı: montana240

dostum bana internet üzerinden nası kaantır oynucamı anlatırmısın

Kardeşim Önce sen oyunun adını öğren sonra oynamaya başlarsin :)
  • arkadaşlar ben formu baya okudum ama bişey anladım desem yeri ben geçenlerde counter strike source ü yükledim Türkçe dil paketinide assoult u seviyodum o map ıda buldum şu anda evde rahatlıkla botlara karşı oynuyorum internetten server buluyo fakat bağlan dediğim zaman 'This server is using a newer protocol (7) than your client (5)' diyo bağlantı kesildi diyo şunuda sölim ben bu oyunu internetten buldum indirdim sanırım bu Counter-Strike: Source Final yüklediğim bana şimdi internetten oynamam için sırasıyla ne yapmam gerektiğini söliye bilirmisiniz_?
    css nin kurulu olduğu klasördeki dosyalar bunlar
    Jouer en LAN! ı tıklayarak css ye girebiliyorum
    Réglages i tıkladığımda; bu uyarı çıkıyo

tamam a basıyorum bu pencere açılıyo;

Jouer sur le NET! e tıkladığımdada bu hata mesajı çıkıyo;

bu resimleride göstermek istedim bu şekilde sizin içinde benim içinde hem daha kolay hemde daha verimli olacağını düşündüm lütfen cevabınızı bekliyorum çok dua mı alırsınız

• bana lazım olan bilgiler eywallah
  • bana cs 1.6 source servers ipleri gerek verebilirseniz sevinirim
  • o oyunun setup versenize ya bende yok ne olmussa verin setupunu bende yüklim aga
  • ya bu patchleri nerden indircez
  • Hort Oynayan yok mu Source
  • Şu an 13189 kişi oynuyor Steam'de :D
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.