Şimdi Ara

Counter-Strike Source Online Game (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.016
Cevap
0
Favori
117.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digital de oynamaki için artık anti chaet client proğramınnı yüklemek gerekiyor yoksa atıyorlar hemen bence güzel bi uygulama ...hilesiz oyun herzman iyidir.....
  • hımm bence de o programı nereden kurcaz veya bulcaz.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

digital de oynamaki için artık anti chaet client proğramınnı yüklemek gerekiyor yoksa atıyorlar hemen bence güzel bi uygulama ...hilesiz oyun herzman iyidir.....

link verde indirelim.
  • demin birinde oynuyordum ii di server 3 & 4 kişi türk vardı.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

digital de oynamaki için artık anti chaet client proğramınnı yüklemek gerekiyor yoksa atıyorlar hemen bence güzel bi uygulama ...hilesiz oyun herzman iyidir.....

Bunun ip si ne?
  • proğramı rapidshare upload ettim içinden dgitali seçip ip sini girip oyunu açtıktan sonra otomatikmen çalışıyor ayrıca başka oyunların serverları içinde anti cheat koruması içeriyor sadece server ı seçip online yapmanız yeterli...
    http://rapidshare.de/files/1485940/ssClientWin3.0.rar.html

bu digital server in ip si. 193.219.62.84:27015
    server 40 kişiye kadar destek veriyor ve ping limiti 600 ama haritalar geniş harita olduğu için yüklemek gerekiyor bildigimiz dust office gibi haritalarda da oynanıyor...
  • Çok güzelmiş rivardo sağol... Bu program güzel oldu hilecilere karşı hile arayışımın da sonu olur herhalde bu program
  • arkadaşlar hepimiz bir serverda toplanıp oynasak daha ii plmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı:BAYTUS
    arkadaşlar hepimiz bir serverda toplanıp oynasak daha ii olmazmı?

Genellikle öyle yapıyoruz zaten akşamları forumu takip et
  • Erman Digitalde bile sıralamaya girmişsin.
  • .

• .

• arkadaşlar digital e girdim PC reset çekti anlamadım gitti.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Webportalım
    Erman Digitalde bile sıralamaya girmişsin

Çok pis oynarım ayıptır söylemesi

Yaw webportalım bu upload ettiğin update 15'i win rar ve win zip ile açamadım ne ile açılacak bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 29 Nisan 2005, 17:05:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Orjinalden alıntı: Webportalım
    Erman Digitalde bile sıralamaya girmişsin

Çok pis oynarım ayıptır söylemesi

Yaw webportalım bu upload ettiğin update 15'i win rar ve win zip ile açamadım ne ile açılacak bu?

http://www.7-zip.org/download.html

• Yaw beni de bu digital oyundan atıyo oynuyorum 2 dakka sınra falan "disconnected from console diyor" nie olabilir bu?
  • arkadaşlar yaa ben cs source için yeni haritalar indiriyorum oyuna girdiğimde harita bozuk çıkıyor bazıları nie acaba bunu nasıl düzeltirim........
  • quote:

Orjinalden alıntı:Madman
    Yaw beni de bu digital oyundan atıyo oynuyorum 2 dakka sınra falan "disconnected from console diyor" nie olabilir bu?

Bu adresteki anti- cheat programı (ClientWin3.0) olmadan o servere giremiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar yaa ben cs source için yeni haritalar indiriyorum oyuna girdiğimde harita bozuk çıkıyor bazıları nie acaba bunu nasıl düzeltirim........

Metarials dosyaları olmayan haritaları yükleme.. Bu tür haritalar büyük olasılıkla bozuk çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Orjinalden alıntı:Madman
    Yaw beni de bu digital oyundan atıyo oynuyorum 2 dakka sınra falan "disconnected from console diyor" nie olabilir bu?

Bu adresteki anti- cheat programı (ClientWin3.0) olmadan o servere giremiyorsun

Yaw onu yükledim ama nasıl kullanacağım lütfen yardım edin

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.