Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
760.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1.ismail

3d paspas isteyene
    http://www.ototarz.com/Honda-Civic-06-12-3D-Havuzlu-Orjinal-Paspas-Seti_17344.html#0

halı paspas isteyene
    http://www.ototarz.com/Z-tech-Honda-Civic-06-sonrasi-Spor-Paspas_15543.html#0

gördüğüm ve dikkatimi çeken bazı paspaslar fiyat konusunda bilgim yok belki pahalı belki ucuz modeller fikir versin diye paylaşıyorum

Halı paspas ilani sedan icin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker0607

Arkadaşlar bugün şanzıman güncelleme yaptırdım şükür ki vurma ıkınma gecti viteslrr daha stabil

ılker nerden ve kaca yaptirdin ? son gücellemeyimi yüklediler? yığılma yapmıyormu hiç? bende yaptiracam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

Arkadaşlar bugün şanzıman güncelleme yaptırdım şükür ki vurma ıkınma gecti viteslrr daha stabil

ılker nerden ve kaca yaptirdin ? son gücellemeyimi yüklediler? yığılma yapmıyormu hiç? bende yaptiracam inşallah

Alıntıları Göster
    Merhaba malum sitede ilanı olmayıp, aracını satmayı düşünen varsa özelden iletişime geçebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

quote:

farukakgun
    hocam detaycı adam hemen belli ediyor kendini

Hocam paspas önemli bi detay :) eski aracımda gazete kağıdından şablon yapmıştım bauhaus dan yekpare halı alıp kesip biçip tam uyumlu halı paspas yapmıştım, kenarlarını da mahallemizden geçen overlokçuya yaptırmıştım çok güzel olmuştu :)

Aynı yöntemi düşündüm bende ama kışın altına su alır diye vaz geçtim.
    Hatta kayganlık olmasın diye altına cırt ta diktirecektim %100 uygumlu ölçü ve asla kaymaz

• guneslen kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam modelleri için paylaştım bizim araca uygun olanı vardır belki aynı modelden düşünen arkadaşlar bakarlar uyarın için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Florya polis okulu yanında radar honda var şeref usta ona yaptırdım. Valla inanılmaz yığılma kafa atma fren yaparken tak tak yapma vardı çok şükür düzeldi hafif ıkınma yine oluyo tabi ki toplam 150 tl ye oldu ama tün arıza kayıtları silindi

• Iyimis inşallah benimkide düzelir ama önce yapilmasi gereken bir kaç işlem var sonra bizimkisi gençleşir

• quote:

Iyimis inşallah benimkide düzelir ama önce yapilmasi gereken bir kaç işlem var sonra bizimkisi gençleşir
    178689930
    178689632
    178689276
    178688167
    178687462

sizinde bir ayrıntı dikkatinizi çekti mi bu ilanlarda
  • quote:

178689930
    178689632
    178689276
    178688167
    178687462

Alıntıları Göster
    178486513 bu janttan arayan bir arkadaş vardı bu ilandan iletişime geçip bilgi alabilir tabi önceki sahibi taktırmadıysa

bizim araçlara cam rüzgarlığı çıkmadı dimi hala
  • quote:

178689930
    178689632
    178689276
    178688167
    178687462

Bu nedir yaa bedavaya veriyorlar arabayı hepsinde de şanzuman problemli diyor. 2 araç var galiba toplamda ama fazla ilan vermişler.
    2009 model için iyi fiyat sert kaydı yoksa...

• Aradım numaralar kullanılmıyor...

• Arkadaşlar aracım 2008 model acaba bizim teypler hangi müzik formatı destekler track mi mp3 mü. Eğer track se sadece 10şarkılık cd mi yapıcaz

• ilker0607 kullanıcısına yanıt
    MP3 çalar sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

MP3 çalar sorun yok.

5 cd yazdım maalesef çalmıyor hangi formatta nasıl hazırlarız
    Hangi proğramla yazdın cd leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

178689930
    178689632
    178689276
    178688167
    178687462

Bu nedir yaa bedavaya veriyorlar arabayı hepsinde de şanzuman problemli diyor. 2 araç var galiba toplamda ama fazla ilan vermişler.
    2009 model için iyi fiyat sert kaydı yoksa...

birileri feyk hesap açarak piyasayı aşağıya çekmeye çalışıyor.
    kardeşim mp3 veri tabanı oluştur bırak çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: labboa

kardeşim mp3 veri tabanı oluştur bırak çalıyor
    arkadaşlar bir aksilik olmazsa 90bin bakımı ve genel kontrol için cumartesi sabahı ikiler deyim. daha önce 90bin bakımı yaptıran var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türker_

arkadaşlar bir aksilik olmazsa 90bin bakımı ve genel kontrol için cumartesi sabahı ikiler deyim. daha önce 90bin bakımı yaptıran var mı acaba?

Hadi ya ben bu gün gece götürecektim vazgeçtim cumartesi sabah düşünüyorum inşallah ama genel bakıma değil çalışmayan aksamlar için genel düzeltmeye girecem bi aksilik olmazsa görüşürüz bide biri bişi sormuştu onu soracam ustaya

• Transformation kullanıcısına yanıt
    Cumartesi sabah buluşup tanışırız o zaman. Bir senedir forumdayım tanıştığım ilk Hondadaş sen olacaksın, Edirne'de olduğum için hiç bir buluşmaya katılamadım
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.