Bildirim
SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (500. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar sizin için Terakki'de orijinal siyah halı paspas sordum 120 TL fiyatı varmış bence başka alternatiflerle uğraşmaya bile değmez alın kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alperd82
Arkadaşlar sizin için Terakki'de orijinal siyah halı paspas sordum 120 TL fiyatı varmış bence başka alternatiflerle uğraşmaya bile değmez alın kullanın
Sağol Varol alper ben bu paspas işine kafaya taktım yapacam şöyle logolu armalı dikişli araca özel tam kesim kaymayan kokmayan uzun ömürlü şık bir okadar kullanışlı ince zarif esnek plastikten kendim imal edecem biliyorum çok masraf olacak gene uçmaya başladım biri beni durdursun
SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S konusu sağolsun teğmen olmuşum bunu tampon çatlatarak kutlamalıyımquote:
Orijinalden alıntı: Transformationquote:
Sağol Varol alper ben bu paspas işine kafaya taktım yapacam şöyle logolu armalı dikişli araca özel tam kesim kaymayan kokmayan uzun ömürlü şık bir okadar kullanışlı ince zarif esnek plastikten kendim imal edecem biliyorum çok masraf olacak gene uçmaya başladım biri beni durdursun
Alıntıları Göster
Millet düşman çatlatır ben tampon
-
Transformationquote:
Orijinalden alıntı: Transformationquote:
Alıntıları Göster
Paspas işini bende düşünüyrum bazen ama altındaki tabaka nasıl olacak o iş biraz zor gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.ismail -- 23 Eylül 2014; 9:19:55 >
-
[simage] Nıhayet panjuru deiştirdim. Tek kaşlı karakartalım tamamen kartal gibi keskin ve bıçkın bakıyor artık. Yalnız deiştireceklere not olsun yıldız tornavida ve 10 11 anahtarı gerek. Gerisi kolay fotolar yardımcı oluyor. Conscript paylaşımda bulunmuştu ararsanız bulabılırsınız. Benım panjur boşa cıktı ıhtıyacı olana uygun bır fıyattan bırakabılırım...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
bu paspasları geçin artık
havuzlu paspaslar çıkmış , çok kullanışlı
Işte bana ilham veren paspas bu havuzlu paspasin üzerine yeni paspasimi inşa edicem logo ve sticker bakıyorum bide Nakışlı işlemeler özel kumaş içinde siparis verecem 3 katman olacak en altta havuz paspas bi üstte özel plastik kışlık onun üzerine yazlık işlemeli Nakışlı logolu janjanli paspasbi paspas 200 tl ye falan bitecek gibi asabilirde şimdiden 110 TL yi geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Güzel olmuş seninkiler ben şimdi paspasla uğraşmicam sadece ileri dönük proje yaptim önce arabanın elektronik aksamini düzeltmem lazım çok ilgi istiyor eski sahibine küsmüş bana naz yapıyo
sat yenisini al oldu olacakquote:
Orijinalden alıntı: Transformation
Güzel olmuş seninkiler ben şimdi paspasla uğraşmicam sadece ileri dönük proje yaptim önce arabanın elektronik aksamini düzeltmem lazım çok ilgi istiyor eski sahibine küsmüş bana naz yapıyo -
koltuk kılıfların güzelmiş nereden aldınız acaba ? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
bu paspasları geçin artık
havuzlu paspaslar çıkmış , çok kullanışlı
Bizim araçlar için tam uyumlu ölçülerde 3d paspas var mı acaba? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1.ismail
Transformation
Paspas işini bende düşünüyrum bazen ama altındaki tabaka nasıl olacak o iş biraz zor gibi
Bi fikir olabilir yeni paspas
Ama bu paspas uyumsuz olmuş hocam gaz pedalına geliyor, ayak dayama kısmını da örtmüş, rpm shop mu ne vardı internetten satış yapıyor araçlarımıza tam uygun istediğiniz kalite yapıyor aşağıdaki benim araçtan iki foto, tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 23 Eylül 2014; 15:57:50 >
-
3d paspas isteyenequote:
Orijinalden alıntı: farukakgunquote:
quote:
Transformation
Ama bu paspas uyumsuz olmuş hocam gaz pedalına geliyor, ayak dayama kısmını da örtmüş, rpm shop mu ne vardı internetten satış yapıyor araçlarımıza tam uygun istediğiniz kalite yapıyor aşağıdaki benim araçtan iki foto, tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
www.ototarz.com
400 Bad Requesthttp://www.ototarz.com/Honda-Civic-06-12-3D-Havuzlu-Orjinal-Paspas-Seti_17344.html#0
halı paspas isteyene
www.ototarz.com
400 Bad Requesthttp://www.ototarz.com/Z-tech-Honda-Civic-06-sonrasi-Spor-Paspas_15543.html#0
gördüğüm ve dikkatimi çeken bazı paspaslar fiyat konusunda bilgim yok belki pahalı belki ucuz modeller fikir versin diye paylaşıyorum
-
farukakgunquote:
Orijinalden alıntı: farukakgunquote:
quote:
Transformation
Alıntıları Göster
hocam detaycı adam hemen belli ediyor kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.ismail -- 23 Eylül 2014; 17:44:08 >
-
quote:
farukakgun
hocam detaycı adam hemen belli ediyor kendini
Hocam paspas önemli bi detay :) eski aracımda gazete kağıdından şablon yapmıştım bauhaus dan yekpare halı alıp kesip biçip tam uyumlu halı paspas yapmıştım, kenarlarını da mahallemizden geçen overlokçuya yaptırmıştım çok güzel olmuştu :) -
Furkan 19 TL lik paspasin araca uymasını beklemiyodum zaten ben eski paspaslarin kokusundan kurtulmak için geçici olarak aldım İsmail'in paylaştığı havuzlu paspasi beğendim onun üzerine yeni paspasimi inşaa edecem
Arkadaşlar bugün şanzıman güncelleme yaptırdım şükür ki vurma ıkınma gecti viteslrr daha stabil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X