Bildirim
SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (499. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
Merhaba arkadaşlar xenon takmayı düşünüyorum fikir ve tavsiyelerinizi almak istiyorum . Vizede sorun teşkil etmeyecek gece görüşümü arttıracak bir çözüm bulmak amacım . Bütçem 400-500 tl civarında öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum .quote:
Orijinalden alıntı: 1.ismail
Edirne ışıklarda dün akşam saat 6da karşılaştığımız type-s sahibi arkadaş burada diye tahmin ediyorum
Dostum 3-5 saniyelik bakışma sırasında fark ettiğim egsoz ve jantların süper olmuş maşallah deyim nazar değmesin
Bir de ne hikmetse yolda bu araçlardan görünce aileden birini görmüş gibi hissediyorum kendimi
Alıntıları Göster
-
sen rastladınmı bu konuya bir yerde ustat iç ışıklandırmaya torpido ve bagajıda led yapmayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: AzM!CaN
Merhaba arkadaşlar xenon takmayı düşünüyorum fikir ve tavsiyelerinizi almak istiyorum . Vizede sorun teşkil etmeyecek gece görüşümü arttıracak bir çözüm bulmak amacım . Bütçem 400-500 tl civarında öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum .
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: labboa
sen rastladınmı bu konuya bir yerde ustat iç ışıklandırmaya torpido ve bagajıda led yapmayı düşünüyorum
Benim iç ledler geçici bi çözüm gibi (en iyi sistemi yapana kadar ) simdi yaptigimda Çakmaklık girişi var ve düğmesi sayesinde istendiğinde açılıp kapanıyor ha bide gizleyemedigim 1 karış uzunluğunda siyah kablosu onun dışında güzel resimlerini eklemistim. Bi yerde rastladım ama hatırlamıyorum çok karışıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transformation -- 22 Eylül 2014; 13:28:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation
quote:
sen rastladınmı bu konuya bir yerde ustat iç ışıklandırmaya torpido ve bagajıda led yapmayı düşünüyorum
Benim iç ledler geçici bi çözüm gibi (en iyi sistemi yapana kadar ) simdi yaptigimda Çakmaklık girişi var ve düğmesi sayesinde istendiğinde açılıp kapanıyor ha bide gizleyemedigim 1 karış uzunluğunda siyah kablosu onun dışında güzel resimlerini eklemistim. Bi yerde rastladım ama hatırlamıyorum çok karışıktı
ARAYIP BULACAM ARTIK BUGÜN HASTA YOK FAZLA BAKINIYORUM FORUMLARA BİR ŞEY BULURSAM
-
quote:
Orijinalden alıntı: AzM!CaN
Merhaba arkadaşlar xenon takmayı düşünüyorum fikir ve tavsiyelerinizi almak istiyorum . Vizede sorun teşkil etmeyecek gece görüşümü arttıracak bir çözüm bulmak amacım . Bütçem 400-500 tl civarında öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum .
xenon varsa vize imkansız. gaz şarjlı ampullerin merceği dahi olsa geçirmiyorlar. ayrıca far yıkama ve eğim sensörlü yükseklik ayarı olması gerekiyor. bu işlemler de yapılacak gibi değil. en iyi çözüm vizeye giderken halojen takıp sonra 2 sene xenonla gezmek. özel xenon ampuller var bir ara supremum getirmişti ben de kullanmıştım. o daha az göz alan cinsten. diğer xenonlar gözün canına okuyor. en güzeli bütçe yükseltip güzel bir bixenon sistem kurup rahatına bakmak. ben şahsen öyle yaptım.
-
Ustat iç aydınlatma sen yapmışmıydın yanlışmı hatırlıyorum? -
Bugün bi taktım anahtarı ayağım frene dokununca araçtaki tüm uyarı ışıkları yanıp sönmeye başladı vitesi bi gösteriyor bi göstermiyor marş almıyor haliyle dedim aha gitti iyi bi masraf çıkar şimdi sorun aküdeymiş neyseki değiştik halloldu
Direksiyonun sol altinda bi soket var. Oradan kapilar ile senkronize ic aydinlatmanin kablolari geciyor. Paralel cekince ayak aydinlatmasi ic aydilinlatmayla senkron bir sekilde sorunsuzca calisiyor.
onla geçmiş olsun ustat -
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
Direksiyonun sol altinda bi soket var. Oradan kapilar ile senkronize ic aydinlatmanin kablolari geciyor. Paralel cekince ayak aydinlatmasi ic aydilinlatmayla senkron bir sekilde sorunsuzca calisiyor.
en kısa sürede dediğin yere bakacam ustat.Senin bir yerde yazını buldum bi forumda resimler açılmadığından fikir edinemedim nick aynıydı peki torpido ve tavan lambasına nasıl çekebilirim elektiriği kendi elektiriğini kullansam oda olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labboa -- 22 Eylül 2014; 16:05:23 > -
Arkadaşlar bixenon niyetine giriyorum inşallah iyi usta tavsiyelerinizi bekliyorum sayfadan yâda özelden usta bilgilerini (isim, telefon, adres) hangisi olursa memnun olurum.quote:
Orijinalden alıntı: labboaquote:
en kısa sürede dediğin yere bakacam ustat.Senin bir yerde yazını buldum bi forumda resimler açılmadığından fikir edinemedim nick aynıydı peki torpido ve tavan lambasına nasıl çekebilirim elektiriği kendi elektiriğini kullansam oda olur
Alıntıları Göster
Hassas bir iş olduğundan rastgele bir yere gitmek istemedim tavsiye üzerine bir yere yaptırmak istiyorum.
İstanbul için ilk tercih Avrupa yakasında bir yer olmadı Anadolu da olur.
gekren
Gökhan senin mesajlarını referans alacam ancak usta bilgisi verebilirsen memnun olurum adresten yada telefonla görüşerek bilgi alacam.
-
quote:
Ustat iç aydınlatma sen yapmışmıydın yanlışmı hatırlıyorum?
çekilecek kablonun nereden çekileceğinin fotoğrafı.
yapılmış hali de
http://forum.donanimhaber.com/m_92871977/tm.htm
-
quote:
quote:
torpido veya tavana ayrı lamba çekmeye gerek yok. mevcut tesisat rahatlıkla kullanılabilir.
@1.ismail bu iş için ilker i araştır forumlarda. daha iyisini bulursan ona yaptırırsın :) ancak daha iyisi daha doğrusu bu işle uğraşacak adam yok gibi bir şey. sakın ama sakın motorsiklet bixenonu bağlayacak elektrikçilerden iş yaptırma. ilker in fiyatı biraz pahalıdır ancak orjinal iş çıkarır, hella mercek kullanır. en iyi mercek kapaklarından iş çıkarır. iş bittikten sonra orjinal mi sonradan mı kimse anlayamaz. benim konumda adım adım işlemler var. beğenirsen özelden ilkerin telefonunu atarım. ben 700 ile 800 arası bir şeye yaptırmıştım. ödemeyi taksitle yaptım sanal pazar üzerinden o güzelliği de var.halen kullanıyorum. supremum nasıl göründüğünü yolda biliyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0merd
hocam allah analı babalı büyütsün isteyenlerede nasip etsin inş
birde ozaman size şu tavsiyem filtreyi değiştirmeden önce mafra veya ataş ın klima dezanfektanları var bir tanede ondan alın ataşı tavsiye ederim ben iki markayıda kullandım hiç bi fark yok boşuna 5 lira fazla vermeyin netten b araştırın kullanım şeklide yazıyor ben faydası olduğunu düşünüyorum bu hava üfleyen yerdeki ve devirdaim de geçen yerdeki bakterileri öldürüyor onuda kullanın malum yeni çocuk olmuş böyle şeyler önemli
Com tesekkur ediyorum allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu..klima dezanfektanini tam olarak nereye sikioruz acaba..polen fitresimi yoksa klima kanallarina mi???
Herşeyi anlarım da bu paspas olayı nedir ya aksam aksam sinirlerim gerildi şimdilik koctaştan 19 TL ye geçici ve güzel bir çözüm buldum (halı paspas) ama ahdım var kendim yapıcam paspası benzersiz ve çok kaliteli yapıcam hemde 2015 nisana kadar bitirecem
quote:
Herşeyi anlarım da bu paspas olayı nedir ya aksam aksam sinirlerim gerildi şimdilik koctaştan 19 TL ye geçici ve güzel bir çözüm buldum (halı paspas) ama ahdım var kendim yapıcam paspası benzersiz ve çok kaliteli yapıcam hemde 2015 nisana kadar bitirecem
Benim de halı paspas ihtiyacım var. Koçtaştaki nasıl? Benimkileri makinede çok kirli diye sıcak suda yıkadım haliyle pörstü. Eskiydide zaten. Ayrıca yaz kış halı kullanmayı tercih ediyorum nedense.
quote:
Orijinalden alıntı: gekren
quote:
Benim de halı paspas ihtiyacım var. Koçtaştaki nasıl? Benimkileri makinede çok kirli diye sıcak suda yıkadım haliyle pörstü. Eskiydide zaten. Ayrıca yaz kış halı kullanmayı tercih ediyorum nedense.
En güzelini yapiyosun resim biraz alakasız çıktı paspas tam siyah değil siyaha yakın çok koyu gri internette ve tuningcilerde satılan 50- 60 tl lik paspaslardan iyi ve kokmuyor temiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X