Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
761.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fotbes

99

Alıntıları Göster
    VEEEEE YÜÜÜÜÜÜZZZZZZ....

100

100

100

100

100

100. SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN

Bu şeref te bana ait olsun
     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotbes -- 27 Kasım 2013; 8:38:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Adaptif dönüş farı modülü isteyen var mı? Gezerken gördüm...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-urunler-adaptif-donus-fari-modulu-107639576/detay

*** Arabaları modülleye modülleye kit'e (Knight Rider-Kara Şimşek) çevirdiniz be yaa. Yakında konuşmaya başlarlarsa şaşırmayacağım: "Nereye gazlıyoruz Maykıl..?"

Güzel bir detay

Sadece sinyalle tetiklenmesi kotu. Karanlik virajli dag yollarinda sis fari acarak gitmek cok daha akillica olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-urunler-adaptif-donus-fari-modulu-107639576/detay

*** Arabaları modülleye modülleye kit'e (Knight Rider-Kara Şimşek) çevirdiniz be yaa. Yakında konuşmaya başlarlarsa şaşırmayacağım: "Nereye gazlıyoruz Maykıl..?"

Güzel bir detay

Sadece sinyalle tetiklenmesi kotu. Karanlik virajli dag yollarinda sis fari acarak gitmek cok daha akillica olur.

eee peki sis farını artık normal açıp kullanamıyor muyuz yani bu modülü takınca?

• quote:

quote:

quote:

Güzel bir detay

Bu olayın orjinalinin olduğu araçlarda bu işi direksiyonun çevrilmesine göre yapıyor aracın ecu su. O sebepten sinyalin yanıp sönmesi zaten anlık görüş kaybı yaratır yaptığı aydınlıkla ve pek faydası olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

quote:

quote:

Güzel bir detay

Bu olayın orjinalinin olduğu araçlarda bu işi direksiyonun çevrilmesine göre yapıyor aracın ecu su. O sebepten sinyalin yanıp sönmesi zaten anlık görüş kaybı yaratır yaptığı aydınlıkla ve pek faydası olmaz.

belki bu olayı otomatik yapabiliriz ama gerçekten çok zor, projeyi şu şekilde anlatayım, hani sinyal yandığı zaman sinyali söndürmek için olan sensörler varya sola sinyal verince sağ tarafa direksiyon döndürünce cat cat diye ses çıkartıyor sensörler, onlardan gelen sinyali ters olarak algılatırsak bu iş olur yani direksiyon sola döndü sinyalini ordan çekicez ve sola döndüğünü anlayınca sol sis farını yakacak gibi gibi

• He ya buluşsakmıyki hava nasıl pazar?

• quote:

Orijinalden alıntı: tetete37

He ya buluşsakmıyki hava nasıl pazar?
    Yakında modül takarak ben gaza basmadan gitsin diceksiniz bu nedir yahu :D

Buluşma olayına gelince Pazar kaç arkadaş gelebilir ki ani bi karar olduğu için istediğimiz katılımcı sayısına ulaşamayabiliriz ? Aralık sonuna doğru sanki daha fazla katılım sağlanabilir diye düşünüyorum ?
  • quote:

He ya buluşsakmıyki hava nasıl pazar?
    bu arada dün boş zamanım vardı belli başları şeyleri kitapçıktan okuyayım dedim. bakım bölümünde radyatör yedek deposunu maximum çizgisine kadar doldurun ibaresi var. meraktan Sabah bakayım dedim. kardeşim o kadar derin yere takviye depo mu koyulur? zaten suyun nerede olduğunu görmek imkansız ötesi. buna bakmak için farklı bir yer mi varda ben bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

bu arada dün boş zamanım vardı belli başları şeyleri kitapçıktan okuyayım dedim. bakım bölümünde radyatör yedek deposunu maximum çizgisine kadar doldurun ibaresi var. meraktan Sabah bakayım dedim. kardeşim o kadar derin yere takviye depo mu koyulur? zaten suyun nerede olduğunu görmek imkansız ötesi. buna bakmak için farklı bir yer mi varda ben bilmiyorum?

radyatörün suyu full olduğu sürece yedek deposuna bakmaya gerek yok diye biliyorum.Arada kaputu açıp suyuna bakmak faydalı olacaktır ;)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel bir detay

eee peki sis farını artık normal açıp kullanamıyor muyuz yani bu modülü takınca?

Sis fari normaldede kullanilir. Buradaki olay sinyal acildigi anda sis farini tetikliyor. Sinyal kesik yansa bile sis fari bir kez tetiklendikten sonra sinyal kolu kapandiginda gelecek tetiklemeye kadar yanacaktir. Yalniz harbi sacma kavsaga 300 m var sinyal verdin sis yanmaya basliyor. Karsidan bakanlar aaa civic'in sis farinin teki gitmis diye dusunuyor.
    Birde adaptif donus farinin asil ise yarayacagi yerler karanlik bolgelerdeki virajli ozellikle inis cikisli virajli yollar. Sinyal yakilmadigi icin modul valismiyor.

• Bu modülün adı yanlış olmuş adaptif dönüş farı değil statik köşe lambası olmalı. Adaptif fara sahip araçlarda da statik köşe lambası bulunabilir ve 40 km/h altındaki hızlarda çalışır

• Bende tüm uğraşlarıma rağmen suyu görememiştim :) 98 ies gözünü sevim herşey kabak gibi meydandaydı :) 100. sayfa hayırlı olsun, arabayı tanıdıkça kullandıkça bu aracın hakketteği ilgiyi göremediğini daha iyi anlıyorum, supremum hocam 1. sayfa çok güzel oluyor, elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 27 Kasım 2013; 10:58:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

Ben o kadar uzağa gelemem. (Malum tecrübesizim.) Ama bursa'ya kadar gelebilirim ist'dan.. Yani olur da istanbul bursa arasında olursa bana da bir mention atın:)

Arabayı yaptırmadan gelme sakın, belkide yaptırdın işin bitince haber vermiyosun
    Bu buluşma İstanbul'da olur hatta senin arabanın yanında yapalım ki sakata gelmeyelim şaka şaka...
    Ecco'ya ismini yazdırmanı tavsiye ederim

Hahaha :) Geçin dalganızı acemi ile. Aracın sol arkadaki çiziğini rötüşlettim. Belli oluyor ama usta hiçbir yerinde boya olmadığını söylediği için boyatmaya kıymadım. İleride sattıgım kişi artık 150 lira verir o kapının etek altına lokal boya cektirir. Ufak tefek tas carpmaları vs. gibi yerlere de ufak tefek rotus attırdım.

Temiz durumda araba. Ecco'ya haber veriyorum simdi.

Edit: Demiştim ki zaten Cree yazmış beni de ilgili mesaja.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 27 Kasım 2013; 11:25:11 >

• quote:

VEEEEE YÜÜÜÜÜÜZZZZZZ....

100

100

100

100

100

100. SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN

Bu şeref te bana ait olsun

Bunu senden beklemezdim Mustafa abi, sabah sabah bu işi nasıl ayarladın
    Ben kendime ayarlamıştım dermişim

HAYIRLI olsun sizi gidi cıvıkcılar sizi

• quote:

quote:

quote:

Ben o kadar uzağa gelemem. (Malum tecrübesizim.) Ama bursa'ya kadar gelebilirim ist'dan.. Yani olur da istanbul bursa arasında olursa bana da bir mention atın:)

Arabayı yaptırmadan gelme sakın, belkide yaptırdın işin bitince haber vermiyosun
    Bu buluşma İstanbul'da olur hatta senin arabanın yanında yapalım ki sakata gelmeyelim şaka şaka...

Hahaha :) Geçin dalganızı acemi ile. Aracın sol arkadaki çiziğini rötüşlettim. Belli oluyor ama usta hiçbir yerinde boya olmadığını söylediği için boyatmaya kıymadım. İleride sattıgım kişi artık 150 lira verir o kapının etek altına lokal boya cektirir. Ufak tefek tas carpmaları vs. gibi yerlere de ufak tefek rotus attırdım.

Tamam adresini veriyorsun sizin oralarda en geniş arazili ve park yeri olabilen bir yer, biz geliyoruz 30-40 Cıvık
    Çayı söz bol olacak bir yer olsun ilk önce sen çek arabayı şöyle kenar bir yere haber yolla biz geliriz
    Evet şimdi farkettim adın listede var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam adresini veriyorsun sizin oralarda en geniş arazili ve park yeri olabilen bir yer, biz geliyoruz 30-40 Cıvık
    Çayı söz bol olacak bir yer olsun ilk önce sen çek arabayı şöyle kenar bir yere haber yolla biz geliriz
    Evet şimdi farkettim adın listede var

Alıntıları Göster
    Önceden bu modelleri garipserdim falan ama şu sıralar acayip hoşuma gitmeye başladı.
    Yeterli param olduğunda düşüneceğim ilk 3 model arasına girmeyi başardı

• Bu pazar bulusuyor muyuz? Her yer Paris'çi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cree20

Arkadaşlar buluşma için herkes ismini yazdırsın.Liste açıyorum gelcek ay kim ne zaman uygun olacağını buluşmanın nerede olmasını istediğini yazarsa ortak karar veririz.

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

HONDA CIVIC HB,TYPES BULUSMA LİSTESİ

Üye Adı
    Uygun Olduğu Tarih Aralığı
    Buluşma Yeri Talebi

1-Cree20
    16-30 ARALIK
    İstanbul,Bolu,Kocaeli

2-Türker
    21-22 veya 28-29 Aralık
    Edirne- İst Avrupa yakası

3-supremum
    --- Aralık(Tarih belirlensin kendisi ona göre ayarlamaya çalışıcak
    İstanbul,Kocaeli

4-tetete37
    1 Aralık
    Bolu

5-R18a2 types
    Uygun
    İst bolu kocaeli..

7-gekren
    Uygun
    Heryer Paris

8-forever6789
    Uygun
    Adana

9-fotbes
    Uygun
    Manisa

10-nrglife
    Uygun
    Manisa,İzmir

11-caucass
    Uygun
    Manisa,İzmir

12-carmentality
    Uygun
    Edirne-İstanbul

13-rolanddes
    Uygun
    İstanbul-Bursa Arası

14-karmates
    Uygun
    İstanbul

15-kemko89
    Uygun
    İstanbul

16-buminhan7
    Gün bellirlendiğinde kendisini ayarlayacak
    İstanbul izmit Sakarya yalova Bolu Düzce

GÜNCEL!!!

Alıntıları Göster
     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

HONDA CIVIC HB,TYPES BULUSMA LİSTESİ

Üye Adı
    Uygun Olduğu Tarih Aralığı
    Buluşma Yeri Talebi

1-Cree20
    16-30 ARALIK
    İstanbul,Bolu,Kocaeli

2-Türker
    21-22 veya 28-29 Aralık
    Edirne- İst Avrupa yakası

3-supremum
    --- Aralık(Tarih belirlensin kendisi ona göre ayarlamaya çalışıcak
    İstanbul,Kocaeli

4-tetete37
    1 Aralık
    Bolu

5-R18a2 types
    Uygun
    İst bolu kocaeli..

7-gekren
    Uygun
    Heryer Paris

8-forever6789
    Uygun
    Adana

9-fotbes
    Uygun
    Manisa

10-nrglife
    Uygun
    Manisa,İzmir

11-caucass
    Uygun
    Manisa,İzmir

12-carmentality
    Uygun
    Edirne-İstanbul

13-rolanddes
    Uygun
    İstanbul-Bursa Arası

14-karmates
    Uygun
    İstanbul

15-kemko89
    Uygun
    İstanbul

16-buminhan7
    Gün bellirlendiğinde kendisini ayarlayacak
    İstanbul izmit Sakarya yalova Bolu Düzce

Listedeki arkadaşlardan kaç kişi önümüzdeki pazar buluşmaya gelebilir ? Ayrıca sürpriz katılımcılarıda aramızda görmekten mutluluk duyarız :D

• quote:

Bu pazar bulusuyor muyuz? Her yer Paris'çi arkadaslar?

500km yol gelcem belirleyinde tam tarih ona göre gelelim iş var güç var yanii
    O her yer angara
  • quote:

quote:

Bu pazar bulusuyor muyuz? Her yer Paris'çi arkadaslar?

500km yol gelcem belirleyinde tam tarih ona göre gelelim iş var güç var yanii
    O her yer angara

Alıntıları Göster
    pazar günü ben gelebilirim.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.