Bildirim
50 YTL CAM!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
git bi migrosa. ordan 15 m a aldım ben markasını hatırlayamicam. ama 55 m a aldıgım logitch ten daha güzel çıktı .... _____________________________ ..... -
dostum
bu webcam görüntü kalitesi olarak karşılaştığım en iyi webcam. bigtop marka
http://www.724marketim.com/asp/show_stock.asp?product=MB-400&view=2
yalnız dikkat et. bu markanın bir kaç modeli var. benim tavsiye ettiğim MB-400 olan model. Aynı zamanda tak çalıştır özelliği var.
linkteki olan modeli tavsiye ederim fiyatın ucuzluğuna bakıp yanılmayın. gerçekten çok iyi görüntü kalitesi veriyor. msn den bağlantıya geçerseniz kameramı açarım kaliteyi görürsünüz.
ta3ke@hotmail.com msn adresim_____________________________
-
piranha 3.2

_____________________________ -
-
A4 Tech ideal
_____________________________ adam gibi adam fabio bilica -
A4 Tech almanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlanta -- 19 Nisan 2008; 10:57:53 >_____________________________ atlanta -
hem kaliteli
a4 yukardakı lınktekkı cam hem şık_____________________________ Moda Sahili
-
kardeş tek tercih a4tech pk5 fln var onlardan yana olsun tercihin hem süper hemde ucuz
_____________________________ -
Sorun soran uçmuşş biz de haldır haldır yardıma devam ediyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler