Şimdi Ara

Ses PRoblemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır 1,1,3 ü problemsiz olarak kullanıyordum , bu gece bir mesaj geldi onu açayım derken.

TElefon kilitlendi bende DFU ya almaya çalışırken telefonu başlattı , kapattı , tekrar açtı felan derken.

Biri aradığı zaman , telefonum çalmıyor ( evet sesi açık eminim )
    Cevapladığımda benim sesim gidiyor fakat karşı tarafı duyamıyorum. Fakat operator servislerini aradığımda çalma sesi geliyor diğer sesler gelmiyor gibi sorunlarla karşılaşıyordum.

Bu nedenle istemeyerekde olsa , apple_store un anlattığı ilk yöntemle telefonumu restore shift restore ile 1,1,4 e restore edip ziphone 2,5 ile bl 3,9 a düşürüp unlock ettim sorun çözüldü fakat.

Wedict , bsd sub ve open ssh i yükledikten sonra farkettim telefon yine aynı salaklığa geri döndü , bu nedenle telefonu tekrar restore ediyorum ve tekrar unlock edeceğim.

Bu sorunla daha önceden karşılaşan oldu mu ? Çözüm yolunu bilen varmıdır.

Şimdiden teşekkürler.

Edit : Telefonu restore ettim ses problemi gitti.
    Şuanda DFU da unlock ediyorum

Edit2 : Tekrar çözüldü problem kullanıyorum eğer 1 daha karşılaşırsam haber vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myst_Fko -- 3 Mart 2008; 3:51:45 >

• benzer şeyler oldugunu duydum ama tam nedenini bulamadım hani öle sorunlar varki sadeec restore kesmio..

mesela arada şebenin azalıp birden kpup hemen geri gelmesi .1.4 te düzeldi ama daha önceki versiyonlarda düzelme yoktu.....
  • kulakligi takip muzik dinle sonra 1-2 sefe kulakligi cikarip tak duzelebilir!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    10 ay önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    6 ay önce açıldı
    Ekran titreme ve kapanma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.