Şimdi Ara

Gönlümüzden geçen başkan adayları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği gibi Özhan Canaydın yeni dönemde başkanlığa adaylığını koymayı düşünmediğini açıkladı-tabi bazıları gibi sözünden caymazsa-.Yeni dönemde başkanlığa kimleri istiyoruz?burda tartışalım.

Açıkcası benim kalbimden geçen ilk kişi Adnan Polat.Ama gerek liseli olmaması gerekse ihtiyarlar tarafından pek tutulmaması nedeniyle seçilmeyeceğini daha da ziyade aday olmayacağını düşünüyorum.Kalbimden geçen ikinci kişi ise;haluk ulusoy.Ama onunda başkan olması imkansız gibi bişey.

Bence 3 ihtimal var.Ya canaydın sözünden cayacak yeniden aday olacak ve seçilecek.Ya Ali dürüst aday olcak ve seçilcek.Bilhassa,sürencilerin ali dürüstü aday gösterme konusundaki istekleri herkes tarafından bilinen bir gerçek.Ya da riberyi galatasaraya kazandıran ve başkanlığa istekli olan Adnan Öztürk.bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek...

EVCİL HAYVANLARLA İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİRSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

Ünal Aysal kendisini pek sevmem ama yinede bu adam olmasını isterim

evet paralı ve iyi Galatasaray lı birisi olursa iyi olur. Sanırım bir ara hisseler bu adamın emanet verdiği para ile kurtarılmıştı. gerçi sonra nemalarını da almakla suçlandı.
    Bir dinin doğal olması için akla, fenne,ilme ve mantığa uygun olması lazım.Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur .MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    EVCİL HAYVANLARLA İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİRSİNİZ
  • para para para ünal aysan
    altında

adnan polat
    adnan sezgin
    abdülrahim albayrak

yönetimde ise mutalak olması gereken isimler:

Abdürrahim Albayrak
    Haldun Üstünel
    Atilla Kınay
    Adnan Polat

Yönetimde olması gereken isimlerde arkadaşıma katılıyor ve Adnan Sezgin'i eklemek istiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik
    yönetimde ise mutalak olması gereken isimler:

Abdürrahim Albayrak
    Haldun Üstünel
    Atilla Kınay
    Adnan Polat
    NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.”
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20:45 (A.Polat) bi yere gitmesinde kim olursa olsun

Bu arada Roman Abramovich'e sevgiler

Geciken adalet adalet değildir
  • Abromovich gelsin gelirken de Shevchenko ve Lampard'ı getirsin bi de kaleci aldık mı tamam
  • ben buraya Unal Aysal yazdım. birisi silmis.Birisi benim postlari siliyor. yeter YA !!!!
    NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.”
  • şu olsun bu olsun demenize gerek yok.çünkü %90 adnan öztürk olacak.selahattin beyazıt ve inan kıraçın desteğini almış.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.