Peki arkadaşlar diyaframı olabildiğince kısmak için flaş ampuller dışında ne gibi bir ışıklandırma çözümüne başvurabiliriz?
Ben bahce aydinlatmasi aldim eve 150W olanlardan 3 tane Her birine de 30 liralik tripot taktim altina Odamda strobist yapiyorum
Bende düşünüyorum bu aralar aydınlatmaların fotoğraflarını görebilirmiyiz tripota bağlanmış halde. Birde strobist denemenizden bir tane paylaşabilirmisiniz.
En kisa zamanda eklerim
@muratacuner ne kadar çıta kullandın?kaçar cm yazabilir misin? Çekimler çok başarılı ben de denemek istiyorum =)
Kaç tane ışık kullanmam lazım ve nerelerden vermem lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: Low-Rider
LCD ansıl bu kadar temiz ve net çıktı? Işık kutusunun etkisi var mı?
Konuyu görünce lightbox yapasım geldi birden
Fotokritikte vardı bir kişi yaptığını fotoğraf olarak eklemişti ben onu yapmayı düşünüyorum bulabilirsem tekrar eklerim buraya.
Bende yapıcam valla
arkadaşlar bugün bende bitane yapıcam.. ben bunu e ticaret sitesinden satış yapmak için ayakkabı modellerinde kullanıcam.. sizce uygun olurmu ? yada tavsiye edebileceğiniz herhangi birşey var mı ? ciddi bir iş olması gerekiyor çünkü.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
ışıklandırma yetersiz kanımca gölgeler mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme