Şimdi Ara

mini studyo (lightbox) hakkında tavsiyeler.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlergl

Eheuehu

Şu arka taraftaki kağıdı yapamadım. Daha doğrusu aldığım kağıt yetmedi yarın tek parça yapmaya çalışacağım. Biraz tüyo verirseniz sevinirim :)

Alıntıları Göster
    a3 fotokopi kağıdı al 8 tane onunla çıtalara raptiyele çok basit bide senin ışık gece lambası gibi dostum çok düşük ve gölge bol ...bak en iyisi en baştaki eklediğim yapım aşaması resimlerini iyice incele derim..zevkini bozma devam
    quote:

Orjinalden alıntı: anlergl

Eheuehu

Şu arka taraftaki kağıdı yapamadım. Daha doğrusu aldığım kağıt yetmedi yarın tek parça yapmaya çalışacağım. Biraz tüyo verirseniz sevinirim :)

• quote:

Eheuehu

Alıntıları Göster
    ben ayginder mi aydıngel mi :) nedir ondan kullandım kutunun 3tarafında fazla bile geldi,sanırım onlar boy boy satılıyor çünkü kırtasiyeci sormuştu hangi boyda istiyosun diye,o kağıt işini görebilir.

• quote:

Eheuehu

Alıntıları Göster
    quote:

Eheuehu

Nedir aldığınız kağıt türü ? Bende bugün yarın girişiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: NumanB

quote:

Eheuehu

Nedir aldığınız kağıt türü ? Bende bugün yarın girişiyorumda

Alıntıları Göster
    aydınger ışık geçirgenliği ve dağıtımı bakımından iyi..a3 aydınger ve stand için içten kanırtma beyaz karton..

• quote:

Orijinalden alıntı: muratacuner

aydınger ışık geçirgenliği ve dağıtımı bakımından iyi..a3 aydınger ve stand için içten kanırtma beyaz karton..

Alıntıları Göster
    ben bu şekil dizayn ettim

mini studyo (lightbox) hakkında tavsiyeler..

• quote:

ben bu şekil dizayn ettim

Alıntıları Göster
    en son bu deneme

• quote:

en son bu deneme

Alıntıları Göster
    Bitirdim bugün...

Alt taraf ve zemine tek parça değişik bir kartonun az cilalı yüzünü kullandım. Etrafı a4 kağıdından az kalın bir kağıtla çevirdim. Işık girecek yerleri oydum ve garip bir kağıt buldum -sanki kurumuş ıslak mendil gibi- onunla kapattım. Işık güçsüz gedli -20W- Spot lambayı tavana vurdurarak güzel sonuçlara ulaştım ama en yakın vakiite lamba alacağım.

• quote:

Bitirdim bugün...

Alt taraf ve zemine tek parça değişik bir kartonun az cilalı yüzünü kullandım. Etrafı a4 kağıdından az kalın bir kağıtla çevirdim. Işık girecek yerleri oydum ve garip bir kağıt buldum -sanki kurumuş ıslak mendil gibi- onunla kapattım. Işık güçsüz gedli -20W- Spot lambayı tavana vurdurarak güzel sonuçlara ulaştım ama en yakın vakiite lamba alacağım.

Alıntıları Göster
    anlergl azmin gücü budur işte tebrikler...yalnız bence o ışığın daha güçlü olması şart vede ışığı dışarıdan kağıda doğru verirsen softlaşarak içeride dağılır ve sonuç daha iyi olur kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 15 Şubat 2008; 22:38:18 >

• quote:

anlergl azmin gücü budur işte tebrikler...yalnız bence o ışığın daha güçlü olması şart vede ışığı dışarıdan kağıda doğru verirsen softlaşarak içeride dağılır ve sonuç daha iyi olur kanımca

Alıntıları Göster
    Evet ışık bayağı sorun oluyor enstantaneyi yükseltmem gerekiyor. tavana vurdurunca aşağıya doğru güzel yumuşama yapıyor ama deneyin derim mümkünse :)

Fikir ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• quote:

Evet ışık bayağı sorun oluyor enstantaneyi yükseltmem gerekiyor. tavana vurdurunca aşağıya doğru güzel yumuşama yapıyor ama deneyin derim mümkünse :)

Fikir ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    bişey değil canım burda hep öğreniyoruz ..teşekkür DH ye

• quote:

bişey değil canım burda hep öğreniyoruz ..teşekkür DH ye

Alıntıları Göster
    Bugün 2 tane sarı spotla ışıklandırmayı ayarladım tam deklanşör'e basacaktım ki Ekranın ortasında kırmızı boş bir pil göründü S5700 ün en kötü özelliği.. 5-10 foto kala haber veriyor

• quote:

Bugün 2 tane sarı spotla ışıklandırmayı ayarladım tam deklanşör'e basacaktım ki Ekranın ortasında kırmızı boş bir pil göründü S5700 ün en kötü özelliği.. 5-10 foto kala haber veriyor

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    muratacuner Bunlar da çalışmalarım :)

• quote:

muratacuner Bunlar da çalışmalarım :)

Alıntıları Göster
    oooo dostum bu iş sardı galibavalla beni çok sardı dün gece baya çalışma yaptım ekleyecem buraya..bu arada seninkiler hiç fena değil ama ışık yetersizliği devam ediyo malesef tek değilde 2 tane kullan en azından biri gçlgelri alsın

• quote:

oooo dostum bu iş sardı galibavalla beni çok sardı dün gece baya çalışma yaptım ekleyecem buraya..bu arada seninkiler hiç fena değil ama ışık yetersizliği devam ediyo malesef tek değilde 2 tane kullan en azından biri gçlgelri alsın

Alıntıları Göster
    dün gece kadraj bozuk ama eh işte..

• quote:

Eheuehu

Alıntıları Göster
    ellerıne saglık hocam beynımde yenı bı kıprasıma neden oldun bak bakalım ben sımdı napıyoooooom.!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

ellerıne saglık hocam beynımde yenı bı kıprasıma neden oldun bak bakalım ben sımdı napıyoooooom.!!!!!!

Alıntıları Göster
    ya yoksa lightbox mı yapıyon? bendende bişey saklanmıyo dimi

• quote:

Eheuehu

Alıntıları Göster
    walla degıl ıyı tahmın ama!!! goruruz yakında bakalım neler yapmısım...

• quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

walla degıl ıyı tahmın ama!!! goruruz yakında bakalım neler yapmısım...

Alıntıları Göster
    ehuehhue ben biliyorum ama söylemem
  • quote:

ehuehhue ben biliyorum ama söylemem

Alıntıları Göster
    Allah sohbetinizi artırsın ama lightbox yapınca ne oluyor

fotoğraf çekeceksen çıkacaksın dışarı, yiyeceksin o soğuğu, bak o fotoğraflar nasıl güzel oluyor sonra

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.