Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
180.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gelecek seneye bu zamanlar düşünüyorum.

Neden anlamadım.Yarın birde servise sorayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dogukan21

Bugün Honda marmara aradı.Honda tr bazi araçları geri çağırıyormuş.Benim arac icin sağ Airbag i değiştireceklerini söylediler.

Neden anlamadım.Yarın birde servise sorayım

Hata vardır airbag de ücretsiz değiştirir yetkili servis. Tabi onlar çağırdıysa.

Satarken adam demesin niye airbag değişmiş diye.Bakalim serviste ne olarak geçecek değişim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Honda nın bu kadar düşünceli olması mutlu etti ne diyim.

Bugün servisi aradım ağır bakım yaptıracağım. Servisten alacağım parçaları kendi ustama değiştireceğim.
    Verdikleri güncel fiyatlar aşağıdadır. (Honda Marmara)... Bunların yanı sıra standart 10bin bakımı, lpg bakımı ve subap ayarı da yaptıracağım.
    Atladığım birşey veya tavsiye edeceğiniz birşey olursa lütfen paylaşın. Yarın sabah gideceğim.İyi günler... (2005 Cr-v)

Şanzıman yağı.-------45*4 litre
    Şanzıman filtresi-----80 tl
    Difransiyel yağı-------45*2 litre
    Bujiler-----------------30*4
    Ön balata takımı------350 tl

Orijinalden alıntı: fakocilin

Merhaba arkadaşlar...

Bugün servisi aradım ağır bakım yaptıracağım. Servisten alacağım parçaları kendi ustama değiştireceğim.
    Verdikleri güncel fiyatlar aşağıdadır. (Honda Marmara)... Bunların yanı sıra standart 10bin bakımı, lpg bakımı ve subap ayarı da yaptıracağım.
    Atladığım birşey veya tavsiye edeceğiniz birşey olursa lütfen paylaşın. Yarın sabah gideceğim.İyi günler... (2005 Cr-v)

Şanzıman yağı.-------45*4 litre
    Şanzıman filtresi-----80 tl
    Difransiyel yağı-------45*2 litre
    Bujiler-----------------30*4
    Ön balata takımı------350 tl

Tavsiye edeceğim bir şey var;

Şanzıman yağını üç katı kadar alın(9lt) ve 3 kez değiştirin, her değişim arasında aracı 10 km kadar kullanın, tüm yağı değiştirmiş olacaksınız, tertemiz bir yağ ile şanzımanın ömrüne ömür katmış olacaksınız, diğer türlü yarı temiz bir yağ dolaşıyor olacak. Konuyu biraz araştırırsanız daha detaylı anlatımlarla işin mantığını kavramış olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvole -- 9 Ekim 2014; 14:45:15 >

• Teşekkür ederim .

Ngk buji takimi 60 tl, şanzıman filtresi 60 tl den değiştirdim.

Yağları orj kullanmak istemişsiniz lafım yok.

Defransiyel harici orj kullanmadım. Tercih sizin tabii ki

• Sanziman yağ ve filtresi bir de diferansiyel yağını servisten aldım. Diğer parçaları dışardan aldım . çok adaletsiz bir şekilde satıyorlar kizdim . 120 TL lık balatayi 351.50 TL ye satmaları damarima dokundu.

Bu arada bizim araçlara en uygun motor yagi hangisi arkadaşlar ? Markası modeli ve numarası ile kesin bilgiye sahip olan var ise paylaşabilir mi?

Orijinalden alıntı: fakocilin

Sanziman yağ ve filtresi bir de diferansiyel yağını servisten aldım. Diğer parçaları dışardan aldım . çok adaletsiz bir şekilde satıyorlar kizdim . 120 TL lık balatayi 351.50 TL ye satmaları damarima dokundu.

Bu arada bizim araçlara en uygun motor yagi hangisi arkadaşlar ? Markası modeli ve numarası ile kesin bilgiye sahip olan var ise paylaşabilir mi?

Standart olanı 10/40 castrol magnatec.

Ben mobil kullandım.

5/30 da kullanan var.Fakat pek tavsiye edilmiyor.

Arabanın bakımını yaptırmadan bayağı araştırma yapmıştım. Sormak İstediğiniz bir sey olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Castrol yada mobil gerisi yalan.Gecenlerde Honda'nın yağ seçtiğini duydum.

Castrol harici eksiltiyor dediler.Ne derece doğru göreceğiz.Mobil tercih ettim.

• şubat 2014 de bakım yaptırmıştım 31 tl den 4 litre şanzuman yağı aldım servisten (şuan 45 olmus baya artmış) 0.4 litresi arttı yani 4 litre almış olmanız iyi olmuş 3.6 litre aldı benim araba yağ olarakda castrol magnetec 10/40 kullandım şuan memnunum
    İphone 7 128 GB // İPad 9.7 inç 5. Nesil 32 GB // Dell Studio 1558 Laptop // Canon 550D Body ---- 18-55 mm IS Lens / 55-250 mm Lens / 50 mm 1.8 Lens / Canon 320EX Flaş // Epiphone Les Paul Standard Plain Top Honey Burst Elektro Gitar - Zoom G3 Stomp Box - Creative 2.1 Speaker // Honda CRV 2.0 ies 2002
  • Arkadaşlar ön koltuk ısıtmalarım çalısmıyor koltuk altındaki roleye baktırdım elektrikçi ustama sıkıntı yok enerji geliyor dedi rezistanslar bozulmus sanırım onun içinde koltuk deri kaplama sökülecek ve rezistans değişecek sanırım daha önce başına gelmiş olan var mı ? Nerde yaptırmam lazım (İstanbul - Kocaeli- Ankara) ? Nerden bulabilirim rezistans ?
    İphone 7 128 GB // İPad 9.7 inç 5. Nesil 32 GB // Dell Studio 1558 Laptop // Canon 550D Body ---- 18-55 mm IS Lens / 55-250 mm Lens / 50 mm 1.8 Lens / Canon 320EX Flaş // Epiphone Les Paul Standard Plain Top Honey Burst Elektro Gitar - Zoom G3 Stomp Box - Creative 2.1 Speaker // Honda CRV 2.0 ies 2002
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.