Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın İkilere, şanzıman yağını ve filtresini değiştirmeye gideceğim.Yolu düşen olursa beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Yarın İkilere, şanzıman yağını ve filtresini değiştirmeye gideceğim.Yolu düşen olursa beklerim
    Geçen hafta sonu Izmire gittim 98 TL ye LPG yi doldurdum 39 litre ile 430 km yaptım. Yolun çoğunda klima açıktı. 100 km artı eksi hızla gittim. Çok az yaktı bende çok şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 11 Eylül 2014; 9:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Sibop ayarından sonra lpg ayarı yaptırdınız mı?

Şanzıman yağı ve filtresini değiştirdim.Filtre ve yağ evlere şenlikti.
  • Benimde 2004 CVR stop ediyordu, trafikte durunca . Başkent Honda'dan Fevzi bey çok ilgilendi sağolsun. Yağ değişimi ve Sübap ayarlarından sonra araba çok keyifli oldu. Bu arada daha önce buraya yazdığım aracın yolcu kapıları açıldığında bagaj camının otomatik açma problemi hala sürüyor. Aracın benden önceki sahibinin takdırdığı alarmdan dolayı oluyormuş problem. Alarmı söktürsem mi tamir mi ettirsem karasız kaldım. Fevzi usta direk söktür dedi. Herhalde söktüreceğim...
  • quote:

Sibop ayarından sonra lpg ayarı yaptırdınız mı?

Şanzıman yağı ve filtresini değiştirdim.Filtre ve yağ evlere şenlikti.

Uzun yol yapma işini değiştirdiğim Bosch İridyum LPG bujilerine bağlıyorum ,bujiler değiştikten sonra araç çok değişti oldukça atikleşti. LPG ayarı yaptırmadım uzun süredir.

• haklı olabilirsin
    Sibop ayarından sonra,lpg ayarı yaptirmadiysaniz yakıt değişir. Kesinlikle yaptırın şart

Ben orj ngk kullanıyorum.

• haklısın
  • Arabayı sattım ben. Doğal olarak bu forumda işim bitti. Şaka şaka yardımcı olabileceğim her soruda buradayım.

Doğukan keşke erken söyleseydin benim multimedya yı sana satardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 16 Eylül 2014; 21:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Arabayı sattım ben. Doğal olarak bu forumda işim bitti. Şaka şaka yardımcı olabileceğim her soruda buradayım.

Doğukan keşke erken söyleseydin benim multimedya yı sana satardım.

haydaa nasıl oldu o iş,valla başlık adına üzüldüm.Multimedia almayacağım bende seneye bir üst kasaya geçerim.Meraklısını mı buldun nasıl sattın.Pek niyetin yoktu bildiğim.Kaça gitti anlat hele

Ne almayı düşünüyorsun.Çok sordum herhalde :)

• Yabancıya gitmedi bizim koca oğlan o yüzden piyasa fiyatının altına verdim.Yeni arabayı da aldım 2009 CRV
    Hocam bi git ya ne yaptin sen. :)

Benden hızlı çıktın.Hastasıyım o arabanın.Yorumlarını bekliyorum.iki aracı da kullanmış biri olarak görüşlerin önemli.

Allah kaza bela vermesi kardeşim

• dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Allah kimseye kaza bela vermez
    hepsi bizden kaynaklı
  • KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA, HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA

• quote:

Hocam bi git ya ne yaptin sen. :)

Benden hızlı çıktın.Hastasıyım o arabanın.Yorumlarını bekliyorum.iki aracı da kullanmış biri olarak görüşlerin önemli.

Allah kaza bela vermesi kardeşim

Heralde en büyük fark konfor. Yeni araçta süspansiyonlar daha daha iyi su yatağının üzerinde gidiyor gibisin direksiyon daha yumuşak ve gerekli yerlerde setleşiyor,yokuş performansı daha iyi,içi daha geniş. Ama bagaj bakımımdan eski crv m daha iyi gibiydi.
    Gaza basınca tepkime süresi eski aracımda daha iyiydi sanki. Eski aracımın ön camı daha genişti ama ön kaputu göremiyordum otururken,bu araçta ön kaputu görebiliyorum ve yola daha hakim gibisin. Bu aracın frenleri daha iyi. Yeni aracım 5 vitesli eskisi 4 vitesliydi. Daha az yakıyor.

Birde araç daha sessiz motor sesini çok çok az duyuyorsun. Yol sesi normal. Kapılar daha ağır ve daha tok kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 17 Eylül 2014; 20:27:18 >

• quote:

KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA, HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA 

Aaameenn
    Çok teşekkürler.Sizdeki araç daha az yakiyorsa bu cok iyi.

Kac km aldiginiz crv fiyat nedir.Piyasa 65 civarı sanırım. Cbs denilen sistem yok sanirim.

• quote:

Çok teşekkürler.Sizdeki araç daha az yakiyorsa bu cok iyi.

Kac km aldiginiz crv fiyat nedir.Piyasa 65 civarı sanırım. Cbs denilen sistem yok sanirim.

CMBS li almak istiyordum fakat bulamadım.Çok araç olmuyor ilanda. Piyasa çok acayip fiyatlar çok değişken. Az para vemiyorsun ve kime güveneceğine şaşırıyorsun.

Sonunda bir tane buldum. 58 binde 64 verdim.içi bej dışı füme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 18 Eylül 2014; 12:27:47 >
    Eder fiyata almışsın kardeşim. Hayrını gör. Bende seneye bu zamanlar düşünüyorum.

Başlığı bırakma, yeni başlıkta da beraber oluruz. ;)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.