Şimdi Ara

ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benq laptop aldım 1 gb ram var uzerinde ben deim bunu 4 yapcam 4 gunluk makınayı 4 yapıyoz neyse siparişleri verdim makınada vista varya destekelr zannetim ancak 32 bit vistaymış bu neyse siparişi verdık bi kere urunun yanından çıkan cd var ya oo ilk aklıma gelmedi arkadaş var bu işlerden az çok anlar sordum ona onda vista vardı normal cracklı senın oo vista 64 bitmi dedim çocuk bana evet istersen 32 istersen 64 dedi inanmadım ve urunun yanında gelen cd nın kabını yırttım açtım ve kıtapçığını okudum windowsun bende şaşırdım aha kıtaptan bakarak yazıyorum ne diyor bakın

windows vistanın 32-bit sürümümü yoksa 64 bit surumumu yukleyeceğinize karar verin dafa fazla bilgi için windowsvista.com/64-bit adresine bakınız

yanı bu ne demek oluyor 64 bittemi var bu cd nin iiçinde ramlarım çarşamba geliyor denicem ancak yardım istiyorum sizden olmazsa çare bulcam artık ve bu arada ramları değişince ben laptopum garantıden çıkarmı 4 gunluk makına bu ilk makınam bilgim yok fazla

• Arkadaşım, sorununa çözüm bulursan (32-64 bit meselesi) beni de haberdar eder misin? Ben de o meseleyle uğraşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    ram sorunu
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.