Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hugareva

arkadaşlar idman ile rapidden hızlı download mümkün , hesap almaktan vazgeçtim

1mb ile rapidin önceden kullanmadığı 500kbitsn hız sınırı yokken 100mb lık dosya 15 dk da inerdi ama sonra bu hız sınırı eklenince süre 35 dk hızda 45-50 kbit e düşmüştü ama idman ile bu hızınız 60-90 kbir çıkıyor ve download süreniz 23 dk ya iniyor

yavaşlıktan dert edenlere önerilir

yalnız rapid gibi olmayan yani hız sınırsız download sitelerinden bu programla download yaparsanız 140-150 kbit leri görebilirsiniz * bu nedemek internette sörf yapmanız imkansız demek yani bu program netinizi sömürür ve sizde niye siteler açılmıyor diye sormayın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

1mb ile rapidin önceden kullanmadığı 500kbitsn hız sınırı yokken 100mb lık dosya 15 dk da inerdi ama sonra bu hız sınırı eklenince süre 35 dk hızda 45-50 kbit e düşmüştü ama idman ile bu hızınız 60-90 kbir çıkıyor ve download süreniz 23 dk ya iniyor

yalnız rapid gibi olmayan yani hız sınırsız download sitelerinden bu programla download yaparsanız 140-150 kbit leri görebilirsiniz * bu nedemek internette sörf yapmanız imkansız demek yani bu program netinizi sömürür ve sizde niye siteler açılmıyor diye sormayın

Rapid zaten 65kb sınır koyuyor idm de 60-65 civarı ile indiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

Rapid zaten 65kb sınır koyuyor idm de 60-65 civarı ile indiriyor.

Alıntıları Göster
    Youtube açıldığından mıdır bilmiyorum; RS' den download stabil değil bir yükseliyor bir alçalıyor hız. Çoğunlukla da kesiliyor. Sizde durumlar nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Youtube açıldığından mıdır bilmiyorum; RS' den download stabil değil bir yükseliyor bir alçalıyor hız. Çoğunlukla da kesiliyor. Sizde durumlar nasıl?

Alıntıları Göster
    Rapid free kullanıcılara 65kb sınırını kaldırmış galiba şu an ikinci dosyamıda ortalama 104 kb ile indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Rapid free kullanıcılara 65kb sınırını kaldırmış galiba şu an ikinci dosyamıda ortalama 104 kb ile indiriyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

Evet suan hiz siniri yok 460kb/s iniyo sabah baktigimda 5 film inmis geceden beri devam ediyor galiba, sevdim bu isi

• quote:

Orijinalden alıntı: yengecx

quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

Evet suan hiz siniri yok 460kb/s iniyo sabah baktigimda 5 film inmis geceden beri devam ediyor galiba, sevdim bu isi

Alıntıları Göster
    Yuh ya free kullanıcılarda hız limiti kalktıysa şuan premiumlardan daha avantajlı durumdalar yani rapid kafayı yedi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Yuh ya free kullanıcılarda hız limiti kalktıysa şuan premiumlardan daha avantajlı durumdalar yani rapid kafayı yedi galiba

Alıntıları Göster
    Limit geri gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

Limit geri gelmiş.

Alıntıları Göster
    Şu an hız sınırı yok,106 kb/sn ile indiriyorum.

Bir şey soracağım,Free kullanıcıların download'dan sonra 2-3 saat beklemesi kalktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Şu an hız sınırı yok,106 kb/sn ile indiriyorum.

Bir şey soracağım,Free kullanıcıların download'dan sonra 2-3 saat beklemesi kalktı mı?

Alıntıları Göster
    Evet ben kendi kendimi limitlemişim NetLimiter ile.
    Şu an beklemek yok. Sadece saniye bazında bekleme var. O da maksimum 2 dk falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

Evet ben kendi kendimi limitlemişim NetLimiter ile.
    Şu an beklemek yok. Sadece saniye bazında bekleme var. O da maksimum 2 dk falan.

Alıntıları Göster
    bende limit kalkmadı free user grişide yapmadım 50kb ile çekiyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

bende limit kalkmadı free user grişide yapmadım 50kb ile çekiyorum hala

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 3 saattir ortalama 100kb civarı ile indiriyorum bekleme filanda yok sadece sayaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Yaklaşık 3 saattir ortalama 100kb civarı ile indiriyorum bekleme filanda yok sadece sayaç var.

Alıntıları Göster
    Bende normale döndu tekrar 50kb/s iniyor, yaklasik 10 saat sürdü, iyiydi böyle neye kistilar hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yengecx

Bende normale döndu tekrar 50kb/s iniyor, yaklasik 10 saat sürdü, iyiydi böyle neye kistilar hemen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birkaç gündür rapidden dosya alamıyorum, "dosya bilgileri alınıyor" diyor sonra yükleme başlamadan iletişim kutusu kayboluyor, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarda

arkadaşlar birkaç gündür rapidden dosya alamıyorum, "dosya bilgileri alınıyor" diyor sonra yükleme başlamadan iletişim kutusu kayboluyor, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Alıntıları Göster
    birşeymi var şu rpidde şu anda giremiyorum siteye ve download yapamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-HuN

birşeymi var şu rpidde şu anda giremiyorum siteye ve download yapamıyorum?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım,iyi akşamlar.Daha önce ki sayfaları okuyamadığım için özür diliyorum.
    512 Kbps kablo internet kullanıyorum.Biliyorsunuz R@pid de Free kullanıcılar 500 limitini geçemiyorlar.Peki Premium üyelik alsam hızım 512 K olduğu için yine aynı hızda mı indirmek zorunda kalacağım.Bu hızlı indirme işi 1024 ve üzeri kullanıcılar için mi hızlı oluyor.Şimdi ben bir şey DL yaparken hızım 48-52 arası gidip geliyor.(Free olarak)
    Aynı hızda Premium da ne olur?
    Selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugeorya

Arkadaşlarım,iyi akşamlar.Daha önce ki sayfaları okuyamadığım için özür diliyorum.
    512 Kbps kablo internet kullanıyorum.Biliyorsunuz R@pid de Free kullanıcılar 500 limitini geçemiyorlar.Peki Premium üyelik alsam hızım 512 K olduğu için yine aynı hızda mı indirmek zorunda kalacağım.Bu hızlı indirme işi 1024 ve üzeri kullanıcılar için mi hızlı oluyor.Şimdi ben bir şey DL yaparken hızım 48-52 arası gidip geliyor.(Free olarak)
    Selamlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Selamlar..

Premium'da olsanız hız değişmez.

512 Kbps kullanıyorsunuz sonuçta..

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Selamlar..

Premium'da olsanız hız değişmez.

512 Kbps kullanıyorsunuz sonuçta..

Alıntıları Göster
    İlk sayfadaki limit bilgilerinin, günlük 4.65 GB olduğu ve 7 günde maksimum 30GB'a yükselebileceği şeklinde güncelleştirilmesi iyi olur.
    Şu an bu durum geçici de olsa yanıltıcı olabilir sisteme yabancı biri için. Bunların ne zaman "10 GB günlük 5 günde 50GB" sistemine geri döneceği belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

İlk sayfadaki limit bilgilerinin, günlük 4.65 GB olduğu ve 7 günde maksimum 30GB'a yükselebileceği şeklinde güncelleştirilmesi iyi olur.
    Şu an bu durum geçici de olsa yanıltıcı olabilir sisteme yabancı biri için. Bunların ne zaman "10 GB günlük 5 günde 50GB" sistemine geri döneceği belli değil.

Alıntıları Göster
    @Eh®imeN,bilgi için teşekkürler üstadım...Demek ki benim için bir anlamı yok şu anda premium üye olmanın.Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugeorya

@Eh®imeN,bilgi için teşekkürler üstadım...Demek ki benim için bir anlamı yok şu anda premium üye olmanın.Saygılar...

Alıntıları Göster
    ben usd kullanıyorum çatır çatır indiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

ben usd kullanıyorum çatır çatır indiriyor

Alıntıları Göster
    Yaw günde 5 GB nedir arkadaş, verilen paraya yazık, kaç zamandır düzeleecek diyoruz, 4 dü 5 yaptılar günlük limiti, Allah razı olsun mu diyeceğiz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Eylül başında eski sisteme döneceklerini yazmışlardı.Bakalım 1-2 gün içinde belli olur herhalde(inşallah).

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.