Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hugareva

arkadaşlar idman ile rapidden hızlı download mümkün , hesap almaktan vazgeçtim

1mb ile rapidin önceden kullanmadığı 500kbitsn hız sınırı yokken 100mb lık dosya 15 dk da inerdi ama sonra bu hız sınırı eklenince süre 35 dk hızda 45-50 kbit e düşmüştü ama idman ile bu hızınız 60-90 kbir çıkıyor ve download süreniz 23 dk ya iniyor

yavaşlıktan dert edenlere önerilir

yalnız rapid gibi olmayan yani hız sınırsız download sitelerinden bu programla download yaparsanız 140-150 kbit leri görebilirsiniz * bu nedemek internette sörf yapmanız imkansız demek yani bu program netinizi sömürür ve sizde niye siteler açılmıyor diye sormayın

Rapid zaten 65kb sınır koyuyor idm de 60-65 civarı ile indiriyor.

• Youtube açıldığından mıdır bilmiyorum; RS' den download stabil değil bir yükseliyor bir alçalıyor hız. Çoğunlukla da kesiliyor. Sizde durumlar nasıl?
  • Rapid free kullanıcılara 65kb sınırını kaldırmış galiba şu an ikinci dosyamıda ortalama 104 kb ile indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

Rapid free kullanıcılara 65kb sınırını kaldırmış galiba şu an ikinci dosyamıda ortalama 104 kb ile indiriyorum

Evet suan hiz siniri yok 460kb/s iniyo sabah baktigimda 5 film inmis geceden beri devam ediyor galiba, sevdim bu isi
  • Yuh ya free kullanıcılarda hız limiti kalktıysa şuan premiumlardan daha avantajlı durumdalar yani rapid kafayı yedi galiba
  • Limit geri gelmiş.
  • Şu an hız sınırı yok,106 kb/sn ile indiriyorum.

Bir şey soracağım,Free kullanıcıların download'dan sonra 2-3 saat beklemesi kalktı mı?
  • Evet ben kendi kendimi limitlemişim NetLimiter ile.
    Şu an beklemek yok. Sadece saniye bazında bekleme var. O da maksimum 2 dk falan.
  • bende limit kalkmadı free user grişide yapmadım 50kb ile çekiyorum hala
  • Yaklaşık 3 saattir ortalama 100kb civarı ile indiriyorum bekleme filanda yok sadece sayaç var.
  • Bende normale döndu tekrar 50kb/s iniyor, yaklasik 10 saat sürdü, iyiydi böyle neye kistilar hemen
  • arkadaşlar birkaç gündür rapidden dosya alamıyorum, "dosya bilgileri alınıyor" diyor sonra yükleme başlamadan iletişim kutusu kayboluyor, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • birşeymi var şu rpidde şu anda giremiyorum siteye ve download yapamıyorum?
  • Arkadaşlarım,iyi akşamlar.Daha önce ki sayfaları okuyamadığım için özür diliyorum.
    512 Kbps kablo internet kullanıyorum.Biliyorsunuz R@pid de Free kullanıcılar 500 limitini geçemiyorlar.Peki Premium üyelik alsam hızım 512 K olduğu için yine aynı hızda mı indirmek zorunda kalacağım.Bu hızlı indirme işi 1024 ve üzeri kullanıcılar için mi hızlı oluyor.Şimdi ben bir şey DL yaparken hızım 48-52 arası gidip geliyor.(Free olarak)
    Aynı hızda Premium da ne olur?
    Selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Arkadaşlarım,iyi akşamlar.Daha önce ki sayfaları okuyamadığım için özür diliyorum.
    512 Kbps kablo internet kullanıyorum.Biliyorsunuz R@pid de Free kullanıcılar 500 limitini geçemiyorlar.Peki Premium üyelik alsam hızım 512 K olduğu için yine aynı hızda mı indirmek zorunda kalacağım.Bu hızlı indirme işi 1024 ve üzeri kullanıcılar için mi hızlı oluyor.Şimdi ben bir şey DL yaparken hızım 48-52 arası gidip geliyor.(Free olarak)
    Aynı hızda Premium da ne olur?
    Selamlar..

Premium'da olsanız hız değişmez.

512 Kbps kullanıyorsunuz sonuçta..
  • İlk sayfadaki limit bilgilerinin, günlük 4.65 GB olduğu ve 7 günde maksimum 30GB'a yükselebileceği şeklinde güncelleştirilmesi iyi olur.
    Şu an bu durum geçici de olsa yanıltıcı olabilir sisteme yabancı biri için. Bunların ne zaman "10 GB günlük 5 günde 50GB" sistemine geri döneceği belli değil.
  • @Eh®imeN,bilgi için teşekkürler üstadım...Demek ki benim için bir anlamı yok şu anda premium üye olmanın.Saygılar...
  • ben usd kullanıyorum çatır çatır indiriyor
  • Yaw günde 5 GB nedir arkadaş, verilen paraya yazık, kaç zamandır düzeleecek diyoruz, 4 dü 5 yaptılar günlük limiti, Allah razı olsun mu diyeceğiz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

İlk sayfadaki limit bilgilerinin, günlük 4.65 GB olduğu ve 7 günde maksimum 30GB'a yükselebileceği şeklinde güncelleştirilmesi iyi olur.
    Şu an bu durum geçici de olsa yanıltıcı olabilir sisteme yabancı biri için. Bunların ne zaman "10 GB günlük 5 günde 50GB" sistemine geri döneceği belli değil.

Eylül başında eski sisteme döneceklerini yazmışlardı.Bakalım 1-2 gün içinde belli olur herhalde(inşallah).
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.