< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (897. sayfa)

-
-
Valla bende sanki s5 max' te Y mop gibi bir konu hatırlar gibiyim, ama Xiaomi familyası ile karıştırıyor olabiliriz V2 ya da v3 te vardı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Süper bir inceleme, çok teşekkür ederim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
S5 max tercih ettim hocam. Daha büyük bir eve taşınırsam kullanmaya devam ederim rahat rahat. Teşekkür ederim.
-
İyi günlerde kullanınız
Hocam süpürme ve silme performanslarında da mutlaka fark vardır. Fakat bunu gözünüzle ölçemezsiniz, yani test yapmanız gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 1 Kasım 2020; 18:37:27 >
Biz de bugün ilk kez Mop Pro ile paspas yani "mop" yaptık. Nedense kafamda hep tüm halıları kaldırıp, tüm evi paspaslama fikri olduğundan, "tüm halıları kaldırmışken kendimiz hızlıca paspaslarız" diye bir ön yargı vardı. Bugün bu saçma yargıdan sıyrılıp, cihazın oda oda paspaslama yeteneğini kullanarak sadece 2 halıyı kenara alarak, 2 odayı paspas yaptırdık ve sonuç beklediğimizden çok daha iyi oldu. Özellikle Y şeklinde paspaslama yapmasının sonuca çok katkı yaptığını gördük. (Zaten yurtdışı testlerde de genelde paspaslama konusunda çok iyi olduğu söyleniyor.)
Tabii kutu içeriğindeki 2'si bir arada toz haznesi nedeniyle sadece paspas yapamıyor, mutlaka süpürme + paspas yaptırmak gerekiyor. Paspaslama uzun sürdüğünden motor çok uzun süre çalışmasın diye düşünerek şimdi bir de su haznesi almak gerekliliği doğdu.
-
Ben takıldım bu Y paspaslama konusuna. Rica etsem ilk paspaslama yaptırdığınızda cihazın hareketlerini gösteren kısa bir video da atabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: aliboduroglu
Ben takıldım bu Y paspaslama konusuna. Rica etsem ilk paspaslama yaptırdığınızda cihazın hareketlerini gösteren kısa bir video da atabilir misiniz?Sizin için video çekmedim ama video buldum; 4:15 civarını izleyin :
-
Teşekkürler,
Videonuz sayesinde S5 Max’ta Y mop olmadığını teyit etmiş oldum.
Miija 1C'nin süpürme performansı S5Max kadar hatta daha iyi bile olabilir. İzlediğim tüm testlerde süpürme performansı olarak çok beğenildiğini hatırlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliboduroglu
Teşekkürler,
Videonuz sayesinde S5 Max’ta Y mop olmadığını teyit etmiş oldum.Rica ederim, S5Max'te ben de yok diye biliyorum ama bir yazılım güncellemesi ile gelebilir.
-
Kargodan aivi gelsin de robot incelemesi yapalım :) herkeste bi s5max sevdası var bu ara :)
Tamda aslında yapılabilir dediğim ayar. Sonucu merak ediyorum hocam. Paylaşırsanız sevinirim.
Hocam pratikte mijia 1c 2500 pa ile daha yüksek çekim gücüne sahip. Haa tasarımı merak ettim çevirdim yan yana fırçaları, fırça boyunu, fırça yatağını falan inceledim. İnan neredeyse aynı. Ben normal kullanıcının fark edebileceği bir fark olduğunu düşünmüyorum. Fark olsa olsa daha doğru rota izlemeden kaynaklanır.
Mop performasına gelince durum yine aynı. Hatta mijia 1c’nin tasarım olarak birebir aynı olan mopu 1 cm kadar daha büyük. Temizleme alanı çok çok az daha geniş. İkisinde de elektronik su pompası var. Nasıl bir fark olabilir pek emin olamıyorum.
Ben şunu anladım kısa süreli araştırma ve tecrübemle, robot süpürge işinde ne kadar pahalı o kadar iyi temizler gibi bir durum yok. Fiyat farkını başka şeylere veriyoruz. Pil, algoritma, malzeme kalitesi, uygulama desteği vs vs gibi.
-
İlk fırsatta test edip bilgi vereceğim.
Bu gün çok yordum robotu
sabahtan öğlene kadar detaylı temizlettim evi, yorumunuzu sonradan gördüm .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X