Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.986
Cevap
1.505
Favori
2.640.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Robot süpürge alma arefesindeyiz. İlk kez kullanacağız. Fiyat olarak kesin bir çizgim yok ama bu en pahalısını alayım anlamına da gelmiyor. Kullanılmayan özelliklere para vermeyi sevmiyorum. Genel olarak fiyat performans ürünlerini tercih ederim. Robot süpürge konusunda Roborock markasını almaya karar verdim ama model olarak çok çeşit var. Genel olarak iyi silsin süpürsün köşeleri temizlesin, kendini de temizlesin kurutsun, süpürgeyle çok işim olmasın olabildiğince her şeyi kendi halletsin. Bu anlamda önceki yazıları da okudumda karşıma Qrevo C modeli çıkıyor gibi. Dün teknosada incelediğimde Sarosun görüntüsü hoşuma gitti ama aralarında 30 bin fark var. O farka değer mi?
    Ya da bu bağlanda önerdiğiniz bir model olur mu?
    Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uthec_ -- 6 Ağustos 2025; 12:39:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabaç

S8 pro ve q8 max pro arasında kaldım. Bulabildiğim tek fark titreşimli mob özelliği. Aradakı fark 3k_4k gibi. Bu farka değer mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q Revo L ile Q Revo Pro arasında kaldım. Q revo pro hakkında pek yorum göremedim yeni bi model mi , arasında 2k fiyat farkı var pro daha pahalı . Hangisini almalıyım ? Pro da hareketli paspas var . Revo L 10K pa emiş gücü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim Süpürgem
    Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Akıllı Robot Süpürge
    Sorunum temizlik sonrası toz kıl tüy yumağı filan bırakıyor Filtre,Yan Fırça,Ana Fırça temizliğini düzenli yaptığım halde bir önerisi olan var mı?

• Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]camideyiz bizyoutube
    Camiye robot süpürge almışlar 😀 #reklam değil
    https://www.youtube.com/shorts/HktaeGfB-PQ?si=wN0McdppQO0-YYVl

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]Hepsirobotyoutube
    Cami halılarını temizlemek özel maharet ve ekipman ister. Şimdi X1000 ile kurun ve unutun. Camilerimiz istediğiniz aralıklar ile temizlensin, halılarınız yıpranmasın.
    https://www.youtube.com/watch?v=zXOCo-ipl2g&feature=youtu.be
  • sparrowhawk S kullanıcısına yanıt

Q8 max ile s8 pro arasındaki asıl fark engelden kaçınma yeteneğinde. s8 pronun o konuda daha başarılı olduğu söyleniyor karşılaştırma videolarında.

Ben de ecovacs deebot 950’den s8 proya geçtim yakın zamanda. Ortalığı çok toplamasanız da etrafından gezip dolaşıp iş görüyor.

• Saros 10R ile dreame X50 ultra arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

• sparrowhawk S kullanıcısına yanıt

Bu iki model de aslında Q serisi. Globalde isimlendirmeleri Q10 S5 ve Q10 X5 olarak geçiyor.

Aralarında sizin de belirttiğiniz gibi titreşimli mob dışında bir fark yok. Engelden kaçınma yetenekleri de aynı.

Titreşimli mob için bu farka değip değmeyeceği sizin kararınız. Bana kalırsa değmez. Zaten fark iyice indi, 2-3 bin liralara kadar.

• k.ceem K kullanıcısına yanıt

Fan çalışıyor mu? Yani dışarıya hava çıkışı var mı?

Fanın görevi fırçaların zeminden söküp kaldırdığı tozları hazneye çekmektir sadece, işlevini tam yapamıyor ise yumak bırakır.

• Narwal Freo x ultra geldi. Tam fiyat performans canavarı. Özellikle mop özelliği çok başarılı

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim Ustam kontrol edeceğim 🙏

• Q revo c mi önerirsiniz q revo master mı? Avantaj dezavantajları neler?

• anywar kullanıcısına yanıt
    Kamera ihtiyacınız yoksa qrevo c. Kamera ihtiyacı varsa Q revo max v fiyat performans olarak daha iyi noktada gibi. Tek dez avantaji ana fırçası eski tip. Az da olsa saç dolanır

• Dreame X40 ultra suan hb uzerinden 39.999 a alinabiliyor. Yaninda braun blender seti hediyesi var.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 8 Ağustos 2025; 8:42:1 >
  • justery kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın… Hediyesi ile birlikte bakınca gördüğüm en iyi fiyat şu ana kadar.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sizin önerilerilerinizin de katkısı oldu. Peki dreame markası servis sorununu çözdü mü, bilginiz var?

• justery kullanıcısına yanıt
    Servisler sıkıntılı. Geçen bir arkadaşımız x40'ını gönderdi. Anakartı değiştirip teslim etmişler. Test ettik demişler. Geldiğinde toz haznesini yuvaya takamamış. Cihazı doğru dürüst monte etmeden teslim etmişler. Tek olumlu durum cihaz 10 günde servisten gelmiş. Açıkçası garanti süresi dolduktan sonra cihazlar Allah'a emanet. Arıza olursa bu servisler adamı uğraştırır ama 10 günde teslim etmiş olmaları ellerinde yedek parça bulundurduklarını gösteriyor o bakımdan iyi.

• x40 ile ilgili çok fazla şikayetvarda kayıt var. Sorunlu bir ürün gibi duruyor.

• Roborock S8 pro modelini almayı düşünüyorum.Bu modelde halı tanıma özelliği var mıdır? Kullananlar var mı tavsiye eder misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.