Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SVCHOST

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: SVCHOST

arkadaşlar, yeni aldığım telefona akustik atmak istiyorum. indirdim fakat ben nasıl akustik atacağım bilmiyorum...K
    bi hayırsever yardımcı olursa çok memnun olurum... :D

İLK SAYFADA EN BASİT ANLATILIMI MEVCUT İNCELE

iyi de arkadaş, ilk sayfada yazdıkların bunlar;

quote:

bu akustik bunu yükleyin telefonunuzun sesi hem çoğalsın vede daha kalite çıksın
    direk at tel modelini seç mısc fıledan

Peter's HIFI v2.0

http://rapid-share.com/files/83361538/ifs.zip.html

bununla mı yapmaya çalışayım.

Alıntıları Göster
    quote:

SVCHOST Tarih 13 Şubat 2008; 13:01:12

SAYFANIN İLK BAŞINDAKİ SETOL PROGRAMINI KURACAKSIN BU DOSYAYI İÇİNE ATACAKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

SVCHOST Tarih 13 Şubat 2008; 13:01:12

SAYFANIN İLK BAŞINDAKİ SETOL PROGRAMINI KURACAKSIN BU DOSYAYI İÇİNE ATACAKSIN

Alıntıları Göster
    hocam cam driver ve akustik attım telefon çok süper oldu teşekkür ederim. bana o flash menülerden bulabileceğim bikaç link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

hocam cam driver ve akustik attım telefon çok süper oldu teşekkür ederim. bana o flash menülerden bulabileceğim bikaç link verebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    Ilk sayfa 3.mesajımda birçok menü örnekleri var benim tavsiyem ilk sayfadaki videoşu olan menü en güzeli tavsiye ederim.BEN HEPSİNİ DENEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Şubat 2008; 14:52:06 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

beyler sizdede oldumu bilmiyorum ama ultimate bende pek iyi bir performans vermedi ayrıca video kaydında probleme neden oldu o yuzden genus06 yukledim geri ve memnunum bu cam driverdan.... ultimate de resim çekmek işkenceydi gunus taki gibi aydınlık bir biçimde resim cekemedim ve daha karanlık gösteriyodu o yuzden genus bence daha iyi :)

bende hepsi var camlerde hiç birinde sorun olmuyor zaten camleri otherden değiştiriyoruz benim tavsiye camım ultimate 2,1 yanlış anlaşılma olmasın 2,11 değil 2,1

quote:

basrimutaf
    Farukkk ve Tolyo. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

rica ederim arkadaşım

quote:

eticet06 Tarih 11 Şubat 2008; 23:39:30
    faruk supersın topragım harbıden super olmus sımdı ındırıyom yukleyecem hemen heyecan yaptım walla laptop u oc yapmaya calısıyodum ama baghtım ben baya gerıde kalmısım sen costurmusun buray harbıden ellıne koluna mausena klavyene allah zeval vermesın bu arada ben SE yı aldıgımda o kadar ıcım rahat degıldı ama faruk bu cıhaza benı asık ettı resmen faruk ben senı cok be love
    harbıden sen bu işi biliyosun SE farugu tanısa havada kapar

arkadaşım ne yazmışsın ya rica ederim

Alıntıları Göster
    farukkk ilk sayfada verdiğin 14 tane k790i menüsünün içindekilerden bitanesin telefona flashladım ama hiçbişey değişmedi onlar k810i ye olmuyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 13 Şubat 2008; 15:54:58 >

• quote:

farukkk ilk sayfada verdiğin 14 tane k790i menüsünün içindekilerden bitanesin telefona flashladım ama hiçbişey değişmedi onlar k810i ye olmuyormu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar illk sayfada yazılanları biraz dikkatli okursanız bu işi yapabileceksiniz. sadece biraz dikkat ederek okuyun ve yapın.

acoustic-menu-camdriver hepsi şu şekilde olacak.;

seetol 1.11 açın.
    1 telefonunuzu seciniz
    2 misc file bölümündem atacağınız dosyayı seçiniz (örn; ifs.zip)
    3 flasha basınız
    4 telefonunuz kapalı halde iken C tuşuna basarak kabloyu takınız
    5 seetol işlem yapmaya başlayınca elinizi C den çekiniz.
    6 seetolda işlem bitene kadar hiç bir şeye tıklamaıyın. işlem bitiminde altta 35sn elapsed gibi bir yazı çıkacak ve bütün tuşlar basılabilir belirgin olacak. işlem bölece bitmiş olacak. telefonunuzu çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 13 Şubat 2008; 16:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

arkadaşlar illk sayfada yazılanları biraz dikkatli okursanız bu işi yapabileceksiniz. sadece biraz dikkat ederek okuyun ve yapın.

seetol 1.11 açın.
    1 telefonunuzu seciniz
    3 flasha basınız
    6 seetolda işlem bitene kadar hiç bir şeye tıklamaıyın. işlem bitiminde altta 35sn elapsed gibi bir yazı çıkacak ve bütün tuşlar basılabilir belirgin olacak. işlem bölece bitmiş olacak. telefonunuzu çıkarabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    R8BF003 için ses tuşlarıyla radyo kanallarını listede değiştirme patchi.
    http://rapid-share.com/files/91482762/ses_tu__351_lar__305_yla_radyoyu_listeden_de__287_i__351_tirme.rar.html
    (-) işareti kaldırın.

• quote:

seetol 1.11 açın.
    1 telefonunuzu seciniz
    3 flasha basınız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

seetol 1.11 açın.
    1 telefonunuzu seciniz
    3 flasha basınız

benim setool da 1.06 yazıyo onu 1.11 i nerden indirebilirim? senin ilk sayfada verdiğin linkten indirdim bunu. bide akustik, cam driver ve display driver atmayı başardım belkide bu temalar k810i ye uymuyodur diye düşünüyorum

edit: buldum 1.11 i indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 13 Şubat 2008; 16:28:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

seetol 1.11 açın.
    1 telefonunuzu seciniz
    3 flasha basınız

benim setool da 1.06 yazıyo onu 1.11 i nerden indirebilirim? senin ilk sayfada verdiğin linkten indirdim bunu. bide akustik, cam driver ve display driver atmayı başardım belkide bu temalar k810i ye uymuyodur diye düşünüyorum

edit: buldum 1.11 i indiriyorum

Alıntıları Göster
    ilk sayfada settol 1.11 var. biraz dikkat edersek forumda herşey var

• quote:

ilk sayfada settol 1.11 var. biraz dikkat edersek forumda herşey var

Alıntıları Göster

K800 - K810 - K790İ Dikey Tema

http://rapid-share.com/files/91528608/Dikey_menu.rar.html

aradaki (-) işaretini kaldırın
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 14 Şubat 2008; 16:21:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

arkadaslar benım sorum su ne kadar tema attımsa menuyu asagıdakı gıbı yapamadam bunu ıcın bır program mı gereklı yoksa temadan dıre oluyomu???

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

arkadaşım tema ile olmaz imzamda setol kullanışı var orada bu menü leri atmak için yapacağın işlemler anlatılıyor bunlar tema değil menü ve ilk sayfayı incelemeni öneririm ve imzamdaki setol programını

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

arkadaslar benım sorum su ne kadar tema attımsa menuyu asagıdakı gıbı yapamadam bunu ıcın bır program mı gereklı yoksa temadan dıre oluyomu???

arkadaşım tema ile olmaz imzamda setol kullanışı var orada bu menü leri atmak için yapacağın işlemler anlatılıyor bunlar tema değil menü ve ilk sayfayı incelemeni öneririm ve imzamdaki setol programını

valla ınceledımde hıc bır sey anlayamadım tlf konusunda cok bılgım yokda:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

BULDUM VERİYORUM BEKLE Bİ SN

http://sek750i.pl/component/option,com_remository/Itemid,37/func,select/id,130/lang,pl/

burada olan europe tr olması lazım

Alıntıları Göster
    telefonu [ K810i ] en son sürüm yaptım R8BA024 CID52. farukk un werdiği menüyüde yükledim kendisinin kullandığı. fakat kamera driverlarını setool dan atarken Break die hata weriyor. yükleyemiyor. anlamadım neden die..:S
    bide akustikleri yükledim Hpm70 onda gerçekten çok iyi.. walkman phone gibi dağıttı telefon ortalığı. ama bi türlü cam driverlarını atamadım.. Nasıl yapılıyo çözemedim.. :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen89

telefonu [ K810i ] en son sürüm yaptım R8BA024 CID52. farukk un werdiği menüyüde yükledim kendisinin kullandığı. fakat kamera driverlarını setool dan atarken Break die hata weriyor. yükleyemiyor. anlamadım neden die..:S
    bide akustikleri yükledim Hpm70 onda gerçekten çok iyi.. walkman phone gibi dağıttı telefon ortalığı. ama bi türlü cam driverlarını atamadım.. Nasıl yapılıyo çözemedim.. :D:D

Alıntıları Göster
    vivid color 2,1 gece çekimi

Exp. -1.0 - Alacakarnalık portrasi modu - flash kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    Yazılımcı Online bence forumdaki en iyi vivid 2.1 çekimini sen yapmışsın. süper olmuş.

• quote:

Yazılımcı Online bence forumdaki en iyi vivid 2.1 çekimini sen yapmışsın. süper olmuş.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim
  • quote:

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    evet yazılımcı gerçekten çok güzel çekmişsin.. renk evrimini etnik düzelmde çok iyi yakalamışsın

bu arada ultimatenin yeni camdriver versionunda hayalet mod eklendi... aşağıdaki resimdede biri yüzüğü çeviriyor ve yüzüğün çevirme izleri oluşuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 14 Şubat 2008; 7:34:26 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

çok güzel çekmiş eline sağlık

quote:

Malmsteen89

ilk sayfada anlattığım şekild atacaksın bir farkı yok diğerlerinden akustikatar gibi setol kullanımı imzamda orayada bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

BULDUM VERİYORUM BEKLE Bİ SN

http://sek750i.pl/component/option,com_remository/Itemid,37/func,select/id,130/lang,pl/

burada olan europe tr olması lazım

Alıntıları Göster
    Faruk Yaf Şu K790 Larn Son Patchi Çok Fazla Bea Tektek Yüklersem Öldürür O Beni Toplu Hale Getirirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Faruk Yaf Şu K790 Larn Son Patchi Çok Fazla Bea Tektek Yüklersem Öldürür O Beni Toplu Hale Getirirmisin

Alıntıları Göster
    h
    quote:

Orjinalden alıntı: anilcanss

Ilk sayfada 3 mesajımda mevcut

tek tek atamazsın zaten ilk sayfada patch birleştirici var onu kullanman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Şubat 2008; 15:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

evet yazılımcı gerçekten çok güzel çekmişsin.. renk evrimini etnik düzelmde çok iyi yakalamışsın

bu arada ultimatenin yeni camdriver versionunda hayalet mod eklendi... aşağıdaki resimdede biri yüzüğü çeviriyor ve yüzüğün çevirme izleri oluşuyor...

Alıntıları Göster
    quote:

ghostweb

ghostweb bu yeni versiyon kaç? sitelerde pek rastlamadım yeni bi versiyona!

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

ghostweb

ghostweb bu yeni versiyon kaç? sitelerde pek rastlamadım yeni bi versiyona!

Alıntıları Göster
    ultimate vivid colour 2.18 alaca karanlık portre moduna getirip flaşı açarsanız ilgnç bi efekt işte..

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.