Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samurayx

beyler sizdede oldumu bilmiyorum ama ultimate bende pek iyi bir performans vermedi ayrıca video kaydında probleme neden oldu o yuzden genus06 yukledim geri ve memnunum bu cam driverdan.... ultimate de resim çekmek işkenceydi gunus taki gibi aydınlık bir biçimde resim cekemedim ve daha karanlık gösteriyodu o yuzden genus bence daha iyi :)

bende hepsi var camlerde hiç birinde sorun olmuyor zaten camleri otherden değiştiriyoruz benim tavsiye camım ultimate 2,1 yanlış anlaşılma olmasın 2,11 değil 2,1

quote:

basrimutaf
    Farukkk ve Tolyo. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

rica ederim arkadaşım

quote:

eticet06 Tarih 11 Şubat 2008; 23:39:30
    faruk supersın topragım harbıden super olmus sımdı ındırıyom yukleyecem hemen heyecan yaptım walla laptop u oc yapmaya calısıyodum ama baghtım ben baya gerıde kalmısım sen costurmusun buray harbıden ellıne koluna mausena klavyene allah zeval vermesın bu arada ben SE yı aldıgımda o kadar ıcım rahat degıldı ama faruk bu cıhaza benı asık ettı resmen faruk ben senı cok be love
    harbıden sen bu işi biliyosun SE farugu tanısa havada kapar

arkadaşım ne yazmışsın ya rica ederim

• bende 2.1 i attım ama bida bi deniyim bakalım ok
  • quote:

bende 2.1 i attım ama bida bi deniyim bakalım ok

senin için karşılaştırıyorum saniyede istediğiniz cam varsa karşılaştırabilirim sıfır ışık

genus

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

ultimate vivid color 2,1

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 0:39:17 >

• modmix 1.5

ultimate 2.1
  • tolyo ultimate ezmiş senin fotondada

benim favorim ultimate 2,1

sıfır ışık karşılaştırma

modmix 1,5

ultimate 2,1

genus final 5,4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 1:02:03 >

• faruk eline sağlık karşılaştırmalar çok faydalı oluyo. son karşılaştırmada resimler birbirlerine baya yakın ama ultimate biraz daha iyi gibi duruyo! gnus 5.4 final de iyi çekmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

faruk eline sağlık karşılaştırmalar çok faydalı oluyo. son karşılaştırmada resimler birbirlerine baya yakın ama ultimate biraz daha iyi gibi duruyo! gnus 5.4 final de iyi çekmiş...

rica ederim arkadaşım bak mesala genus ile ultimate fotosunda peçetenin altındaki renkte ultimate daha iyi çekmiş

mod mixte tamamen matlık var sendende bu camlerin dış meken çekimlerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 1:07:41 >

• Bir sorum olacak
    "change_equalizer_preset_voice_to_MEGABASS .vkp" bunu telefona yüklediğimizde megabass seçeneğimi çıkıyor bu serilerde (k790-k810)
    Biraz baktım konuya ama bu sorunun cevabını bulamadım çokta merak ettim açıkçası,anlayan arkadaşlar bi cevap verirse çok makbule geçecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Bir sorum olacak
    "change_equalizer_preset_voice_to_MEGABASS .vkp" bunu telefona yüklediğimizde megabass seçeneğimi çıkıyor bu serilerde (k790-k810)
    Biraz baktım konuya ama bu sorunun cevabını bulamadım çokta merak ettim açıkçası,anlayan arkadaşlar bi cevap verirse çok makbule geçecek.

ekolayzır ayarlarını kendi otomatik ayarlıyor mesala eski bas tizde çıkan çubuklar farklılaşıyo daha güzel oluyor
  • aynen ultimate 2.1 diğerlerinden bariz net ve renkleri canlı göstermiş. Genus ta fena değil. fakat modmix biraz daha mat çekmiş. Ultimate 2.1 çekimleri baya bir fark edilir iyi çıkmış. Gündüz çekimleri içinde foto bekliyorum. Fırsat olursa ben çekip koyucam ultimate 2.1 ile. Bu arada cam driverin otherdan değiştirilmesi çok iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

aynen ultimate 2.1 diğerlerinden bariz net ve renkleri canlı göstermiş. Genus ta fena değil. fakat modmix biraz daha mat çekmiş. Ultimate 2.1 çekimleri baya bir fark edilir iyi çıkmış. Gündüz çekimleri içinde foto bekliyorum. Fırsat olursa ben çekip koyucam ultimate 2.1 ile. Bu arada cam driverin otherdan değiştirilmesi çok iyi oldu.

evet basrimutaf aynen öyle cam driverin otherden değiştirmen hayırlı olsun

ilk sayfada telefon hafızasının otherina atacağın dosyaları da ekledim bakıp indirebilirsin hazır menü ve cam dosyaları dsplay dosyaları mevcut ilk sayfa 3. mesajımda

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Bir sorum olacak

ekolayzır ayarlarını kendi otomatik ayarlıyor mesala eski bas tizde çıkan çubuklar farklılaşıyo daha güzel oluyor

Teşekkürler hocam,yani megabass keyfini süremiyeceğiz hala bu seride

• beyler ben bu yeni yazılımı yukleyip yuklememe konusunda kararsız kaldım fark olarak 01 le çok bi farkı yok sanırım çıkan patchler dışında ?
  • quote:

beyler ben bu yeni yazılımı yukleyip yuklememe konusunda kararsız kaldım fark olarak 01 le çok bi farkı yok sanırım çıkan patchler dışında ?

önemli olan patchler zaten diğer çıkaan yazılımlar arasındada pek fark yoktu zaten
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Bir sorum olacak

Teşekkürler hocam,yani megabass keyfini süremiyeceğiz hala bu seride

mega bastan daha etkili oluyor ilk sayfadki akustiiği atıp bu patchleride atınca ses süper oluyor hiç bir k 750 w 810 yarışamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 19:07:54 >

• emegi gecen herkese teşekkürler. çok güzel bir arşiv olmuş
  • bulutlu havada ayarlar otomatik sadece flash kapalı.
    ultimate 2.1 vivid

gnus 5.4 final

gnus 6.0 sharp08

modmix 1.5

• Tolyo. dostum fotolar için teşekkürler. Genel bakışta hepsi hemen hemen aynı geldi bana..
    Sanıyorumki 3.2 megapixel kameranın en iyi uç noktalarını zorluyoruz :)
    Makro çekimlerde vivd 2,1 iyi. ama açık alanda hepsi çok yakın gibi..
  • ultimate güzel ya diğer resimlerde gökyüzü aşırı parlamış iyi değil bu..
  • yukarıdaki fotoda renk dolgunluğu yine ultimate 2.1de

Gündüz fotolarında cok fazla fark olmuyor..ama yetersiz ışıkta cam driverler arasında noislar cok farkediyor bende akşama çektiğim 3 ayrı cam ile karşılaştırma sunacağım.karşılaştırma gündüz manzara çekimi.şuanda çoğu yerde başarılı ultimate vivid color 2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 19:03:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.