Şimdi Ara

Eski Kasa Mondeo da Esp var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kasa mondeo(98-99-2000) almayı düşünüyorum.internetteki ilanlarda genellikle Esp var olarak işaretleniyor fakat Esp Abs kadar pek bilinen bişey olmadığı için sanırım bilip bilmeden işaretleniyor.bilen arkadaşlara sorum hangi modellerde esp var?ve nasıl anlayabiliriz esp nin olup olmadığını(sanırım bir ışığı var ama nasıl yanıyor bilemiyorum)teşekkürler.

• Ghia modellerinde var.
  • Emin değilim ancak. Kontak açılıp, marşa basıldıkta -kendi kendini test için- varsa ise ESP yazısı kısa bir süre yanıp sonra söner. Tıpkı diğer sistemlerde olduğu gibi (ABS vs)
  • Bildiğim kadarıyla ghialarda esp değil de tcs var yani çekiş kontrol sistemi. İlanlarda bu ikisini karıştırıp esp var yazmış olabilirler.
  • Ghia modellerinde ESP vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avdr

Bildiğim kadarıyla ghialarda esp değil de tcs var yani çekiş kontrol sistemi. İlanlarda bu ikisini karıştırıp esp var yazmış olabilirler.

%99.9 olarak araçlarda ESP ve TCS beraber bulunur. Bunlar varsa da zaten ABS %100 vardır.

ESP ve TCS ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz.

http://www.soylenasil.com/makine/esp1.htm
    http://www.soylenasil.com/makine/tcs1.htm

• O kasa mondeolarda ESP yok arkadaşlar. İnanmıyorsanız servise sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprak1

Eski kasa mondeo(98-99-2000) almayı düşünüyorum.internetteki ilanlarda genellikle Esp var olarak işaretleniyor fakat Esp Abs kadar pek bilinen bişey olmadığı için sanırım bilip bilmeden işaretleniyor.bilen arkadaşlara sorum hangi modellerde esp var?ve nasıl anlayabiliriz esp nin olup olmadığını(sanırım bir ışığı var ama nasıl yanıyor bilemiyorum)teşekkürler.

var
  • sorduna pişman oldu arkadaş....
    kafası iyice karıştı .....
  • varla yok arası bısey bosver buna kafa yorma yat uyu
  • >>valla kafam karıştı arkadaşlar.ama hepinizin ilgisine teşekkürler.
  • sen öbür forumda çağların dediğine inan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.