Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
139.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkplaces

dün live bendede problemliydi bu akşam görüşürüz

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar benide alın aranıza yahu akşam bende geleyım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Nasıl araba alınıyor nasıl para kazanıyoruz falan bunları nerde alıyoruz vs. vs. kısaca neler yapılacağını ve neler yapıcağımızı anlatırsanız sevinirim, benide kabul edersiniz insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Ya arkadaşlar benide alın aranıza yahu akşam bende geleyım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Nasıl araba alınıyor nasıl para kazanıyoruz falan bunları nerde alıyoruz vs. vs. kısaca neler yapılacağını ve neler yapıcağımızı anlatırsanız sevinirim, benide kabul edersiniz insallah.

Alıntıları Göster
    Ken benim listemde eklisin.sana davet atarım ayrıntıları live,da psn de yapılamayan özel odamızdan konuşuruz,yardımcı oluruz.
    ben biraz geç geleceğim 21:30 gibi,hâla işteyim.Ben yoksam bile arkadaşlar friend list ime ulaşıp sana davet atarlar.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kén

GT'n ne?

Forza Motorsport 3

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

quote:

GT'n ne?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

GT'n ne?

Arkadaşlar bugün malesef yokum. Akşama başka bir yerde olucam evde değilim yani, lanet olsun zaten ya bi online yapalım dedim şansa bak neyse yarın akşamda yaparsanız çok güzel olur yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

GT: ScRyedd

• quote:

quote:

quote:

GT'n ne?

Arkadaşlar bugün malesef yokum. Akşama başka bir yerde olucam evde değilim yani, lanet olsun zaten ya bi online yapalım dedim şansa bak neyse yarın akşamda yaparsanız çok güzel olur yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

GT: ScRyedd

Alıntıları Göster
    Ken,
    Yarin klan toplantim var ama diger Forzaci arkadaslar Live'da olurlar, seni yarin eklerim arkadas listeme. Benimki TK CSB.

Forza Motorsport 3

• quote:

Ken,
    Yarin klan toplantim var ama diger Forzaci arkadaslar Live'da olurlar, seni yarin eklerim arkadas listeme. Benimki TK CSB.

Alıntıları Göster
    quote:

Ken,

Tamam ben eklerim seni, diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar bana insallah.

• quote:

quote:

Ken,

Tamam ben eklerim seni, diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar bana insallah.

Alıntıları Göster
    @Ken ekliyorum seni, karşılaşırsak oynarız bu aralar

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

@Ken ekliyorum seni, karşılaşırsak oynarız bu aralar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dün modem nat ayarı problemi yüzünden gelemedim.2 saat ayar için uğraştım ama nafile.bir ara zoomX5 modemde de aynı sorunları yaşıyordum onu hallettik ama bozuldu.şimdi arkadaşımdan aldığım pikatel marka usb modemi bağladım ama nat bir türlü open olmuyor,port filan herşeyi yaptım nafile. sık sorulan sorular başlığında modem tavsiyesi istedim,sağolsun sky__walker ilgilendi.buradaki muhabbetimiz bir başka oluyor,sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum,öyle port filan uğraşmakta istemiyorum takıcam etherneti oynucam öyle bir modem olmalı.USrobotics in game mode lu olan bir modeli varmış,bir kaç değişiklik ile port a filan gerek kalmıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerkan

arkadaşlar dün modem nat ayarı problemi yüzünden gelemedim.2 saat ayar için uğraştım ama nafile.bir ara zoomX5 modemde de aynı sorunları yaşıyordum onu hallettik ama bozuldu.şimdi arkadaşımdan aldığım pikatel marka usb modemi bağladım ama nat bir türlü open olmuyor,port filan herşeyi yaptım nafile. sık sorulan sorular başlığında modem tavsiyesi istedim,sağolsun sky__walker ilgilendi.buradaki muhabbetimiz bir başka oluyor,sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum,öyle port filan uğraşmakta istemiyorum takıcam etherneti oynucam öyle bir modem olmalı.USrobotics in game mode lu olan bir modeli varmış,bir kaç değişiklik ile port a filan gerek kalmıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı?Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Gameman,
    Xbox-Live ile uyumlu olan routerlerin listesi...bunlardan birini alirsan Live'da uppdate gelse bile network ayarlari degismez.

http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm

Forza Motorsport 3

• quote:

Gameman,
    Xbox-Live ile uyumlu olan routerlerin listesi...bunlardan birini alirsan Live'da uppdate gelse bile network ayarlari degismez.

http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm

Alıntıları Göster
    Gameman, benim gördüğüm en kolay modem, airstries, sonra us.robotics, bu modemlerde ayrıca xbox için bant genişliği de ayarlayabiliryorsun, ki bu çok güzel ağdakş başka birisi neti kullanıyorsa belli bir aşamaya kadar seni etkilemiyor Zykxsel alma onu da denedim fakat memnun kalmadım, duyulmamış markalara hiç yanaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Gameman, benim gördüğüm en kolay modem, airstries, sonra us.robotics, bu modemlerde ayrıca xbox için bant genişliği de ayarlayabiliryorsun, ki bu çok güzel ağdakş başka birisi neti kullanıyorsa belli bir aşamaya kadar seni etkilemiyor Zykxsel alma onu da denedim fakat memnun kalmadım, duyulmamış markalara hiç yanaşma

Alıntıları Göster
    U.S Robotics 'ten şaşma derim en ince şekilde ayar yapabiliosun....ve hiç sorun çıkartmıyor.

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

U.S Robotics 'ten şaşma derim en ince şekilde ayar yapabiliosun....ve hiç sorun çıkartmıyor.

Alıntıları Göster
    AirTies en kolay ayarları yapabileceğin modemdir kardeş Airties dan şaşma derim ben

SOLİD SNAKE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatality_AN8

AirTies en kolay ayarları yapabileceğin modemdir kardeş Airties dan şaşma derim ben

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gamertag'ım : Onurman tüm forza oynuyan arkadaşlar ekleyebilirler hernekadar daha acemi de olsam ( hep sonuncuyum yahu ) belki beni yenmek istersiniz :) belki yardımcı olursunuz ^^

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatality_AN8

Alıntıları Göster
    Airties modemler, us robotics modemlerin aynısıdır, yazılım olarak usr modemlerin yazılımını kullanıyor. ama daha detaylı ve daha kolay
  • quote:

Airties modemler, us robotics modemlerin aynısıdır, yazılım olarak usr modemlerin yazılımını kullanıyor. ama daha detaylı ve daha kolay

Alıntıları Göster
    tavsiyeleriniz için tşklr arkadaşlar.dün akşam yine uzun bir uğraştan sonra nat ayarımı open yaptım.
    yine bir aksilik çıkarsa airties yada usrobotics düşünüyorum artık hangisinin fiyatı makul gelirse.

Forza takımı olarak uzak kaldık yarışlara ve bu soğukluğu gidermenin en süper yolu bir turnuva dan geçer die düşünüyorum.
    ilk sayfalarda Lancia Stratos turnuvası ile Forza camiasına giriş yapmıştım ve tüm yarışları sonuncu bitirmiştim yine de çok zevkli idi.Ama artık farklı bir gameman var ve iddaalıyım tek rakibim THY yani o kadar

Elegan abi önderliğinde turnuvamızın kurallarını belirleyip en kısa zamanda gerçekleştirelim diyorum.
    Class seçimi,pistler,motor gücü,asist vs. vs.

Saygılar sevgiler..

• quote:

tavsiyeleriniz için tşklr arkadaşlar.dün akşam yine uzun bir uğraştan sonra nat ayarımı open yaptım.
    yine bir aksilik çıkarsa airties yada usrobotics düşünüyorum artık hangisinin fiyatı makul gelirse.

Forza takımı olarak uzak kaldık yarışlara ve bu soğukluğu gidermenin en süper yolu bir turnuva dan geçer die düşünüyorum.
    ilk sayfalarda Lancia Stratos turnuvası ile Forza camiasına giriş yapmıştım ve tüm yarışları sonuncu bitirmiştim yine de çok zevkli idi.Ama artık farklı bir gameman var ve iddaalıyım tek rakibim THY yani o kadar

Elegan abi önderliğinde turnuvamızın kurallarını belirleyip en kısa zamanda gerçekleştirelim diyorum.
    Class seçimi,pistler,motor gücü,asist vs. vs.

Saygılar sevgiler..

Alıntıları Göster
    ben dün gece o yarışların yaad ederek nurburgring de standart stratos sürdüm, çok güzel araba.
    Yalnız online da sinirimi bozan şey, herkes odadan çıkınca server odayı kapatmıyor, ama kimse de giremiyor o odaya. Arama yaptığıımda listenin yarısı gereksiz boş veya çökmüş odalardan oluşuyor. Server güncellenmiyor herhalde, yarışa girebilmek için on odaya girmeye çalıştım, en sonuncusuna girdim...

• quote:

ben dün gece o yarışların yaad ederek nurburgring de standart stratos sürdüm, çok güzel araba.
    Yalnız online da sinirimi bozan şey, herkes odadan çıkınca server odayı kapatmıyor, ama kimse de giremiyor o odaya. Arama yaptığıımda listenin yarısı gereksiz boş veya çökmüş odalardan oluşuyor. Server güncellenmiyor herhalde, yarışa girebilmek için on odaya girmeye çalıştım, en sonuncusuna girdim...

Alıntıları Göster
    Bu aksam 21 civari Forza2'deyim, Gameman...Turnuva fikri harika
    Aksama odada Turnuvanin kurallarini hep beraber konusalim, super olur.

1) Araba klasi veya araba(herkezde ayni araba)
    2) Klas, Motor gucu, Index
    3) Pistler ve kac tur olacagi
    4) Yardimlar acik-kapali
    5) Carpismalar acik-kapali
    6) Yaris modu? birkac pistten ve kisa turlarmi...yoksa tek pist ve Endurance yarisimi?

Bu arada, 1000'ci cevap benimkidir, nice binlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 24 Nisan 2008; 17:34:14 >

Forza Motorsport 3

• quote:

Bu aksam 21 civari Forza2'deyim, Gameman...Turnuva fikri harika
    Aksama odada Turnuvanin kurallarini hep beraber konusalim, super olur.

1) Araba klasi veya araba(herkezde ayni araba)
    2) Klas, Motor gucu, Index
    3) Pistler ve kac tur olacagi
    4) Yardimlar acik-kapali
    5) Carpismalar acik-kapali
    6) Yaris modu? birkac pistten ve kisa turlarmi...yoksa tek pist ve Endurance yarisimi?

Bu arada, 1000'ci cevap benimkidir, nice binlere

Alıntıları Göster
    Bu cumartesi aksami...saat 22:00'da turnuvamizi yapalimmi?

1) R3 Klas'dan isteyen istedigini alsin
    2) Nordschleife, Laguna Seca, Suzuka, Mugello, Peninsula Infield, Road America, Motegi, Seebring, SilverStone GP...

Pist konusunda dusunmeye baslayin, bunlardan biri olsun. Endurance yarisi...ona göre arabaya cok iyi ayar cekmek sart
    Nordschleife olursa pistimiz 10 tur, digerlerinde 25 tur atariz. Takriben 1,5 saat tutar yarisimiz, sonrada biraz Drift yapariz

Forza Motorsport 3

• quote:

Bu cumartesi aksami...saat 22:00'da turnuvamizi yapalimmi?

1) R3 Klas'dan isteyen istedigini alsin
    2) Nordschleife, Laguna Seca, Suzuka, Mugello, Peninsula Infield, Road America, Motegi, Seebring, SilverStone GP...

Pist konusunda dusunmeye baslayin, bunlardan biri olsun. Endurance yarisi...ona göre arabaya cok iyi ayar cekmek sart
    Nordschleife olursa pistimiz 10 tur, digerlerinde 25 tur atariz. Takriben 1,5 saat tutar yarisimiz, sonrada biraz Drift yapariz

Alıntıları Göster
    Cumartesi akşam en uygun zaman.
    Abi R3 calss yeni başlayan arkadaşlar için çok zorlu olacaktır.Katılan arkadaşlara bakarak bu sınıf yarışları düzenleyelim derim ben.
    Uzun süre birlikte oynadığımız arkadaşlar çoğunlukta olursa endurance yaparız;olmasa A,B,C calss araçlar ile ( herkes istediği model,marka) 5 turluk yarışlar düzenleriz.

• quote:

Cumartesi akşam en uygun zaman.
    Abi R3 calss yeni başlayan arkadaşlar için çok zorlu olacaktır.Katılan arkadaşlara bakarak bu sınıf yarışları düzenleyelim derim ben.
    Uzun süre birlikte oynadığımız arkadaşlar çoğunlukta olursa endurance yaparız;olmasa A,B,C calss araçlar ile ( herkes istediği model,marka) 5 turluk yarışlar düzenleriz.

Alıntıları Göster
    Tamam guzel fikir Gameman,

-5 turluk yarislarda B ve A klasslarda araba uppgrade ve ayar yapilmasi!
    -Forza2'deki pistlerin hepsini sureriz

Endurance olursa...R3 klas, pist olarakda benim oyum Norschleife (10 tur) veya Road America'ya (25 tur) gider...ikiside cok zor pistler, heleki full hasar ve lastiklerinde asinmalarini hesaba katarsak...cok stratejik ve zorlu gecer yaris

Forza Motorsport 3

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.