Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jansay

tamam, birazda normal adam olsun

Alıntıları Göster
    Benide ekle Age of ve BFMEII hastasıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

hoşgeldin Age of serisi yazıyorum

bu arada C&C'ciler kahroluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 17 Ocak 2008; 16:12:22 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

hoşgeldin Age of serisi yazıyorum

bu arada C&C'ciler kahroluyor

Alıntıları Göster
    Evet ya kahroluyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elem_Kelem -- 17 Ocak 2008; 18:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elem_Kelem

Evet ya kahroluyoruz...

Alıntıları Göster
    Klup çok güzel ileliyor.Üye sayısı arttı.Oyunlar çeşitlendi.Oyun tanıtımlarına hızver jansay.Hepsi çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Klup çok güzel ileliyor.Üye sayısı arttı.Oyunlar çeşitlendi.Oyun tanıtımlarına hızver jansay.Hepsi çok güzel

Alıntıları Göster
    arkdaşlar ben size strateji tarihimi anlatayım . sünnet oldum :D eve bilgisayar geldi . sonra babamın bir arkadaşı babama cossackı vermiş ben bi alışmışım buna . sonra arkdaşatan age of empires 1 i aldım onuda oynadım baya. sonra babam gördü bendeki yeteneği :D gitti rise of nations aldı ben ülkelerin yanı sıra gönülleri feth edince empire earth'ı aldı tabi bana oyun dayanırmı empire earth 2 yi aldım son olarakta age of empires 3 Knight Online yüzünden bıraktım bu oyunları şimdi arada bi takılıyorum . Acaip zararı var bu knight online ' ın başka oyun oynayamıoz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

arkdaşlar ben size strateji tarihimi anlatayım . sünnet oldum :D eve bilgisayar geldi . sonra babamın bir arkadaşı babama cossackı vermiş ben bi alışmışım buna . sonra arkdaşatan age of empires 1 i aldım onuda oynadım baya. sonra babam gördü bendeki yeteneği :D gitti rise of nations aldı ben ülkelerin yanı sıra gönülleri feth edince empire earth'ı aldı tabi bana oyun dayanırmı empire earth 2 yi aldım son olarakta age of empires 3 Knight Online yüzünden bıraktım bu oyunları şimdi arada bi takılıyorum . Acaip zararı var bu knight online ' ın başka oyun oynayamıoz ya

Alıntıları Göster
    isterseniz vereceğiniz görevlere hazırım her iş gelir elimden .
    Bide diyorum ki bi server açsakta böyle age of falan maçlarımı yapsak 1vs 1vs

• quote:

Alıntıları Göster
    benide eklerseniz sevinirim...C&C for ever
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazy_19

Bence denemekte yarar var

• quote:

Orijinalden alıntı: queresma_tik

quote:

Orjinalden alıntı: crazy_19

Bence denemekte yarar var

Alıntıları Göster
    beyler bana osmanlı ver sellahhattin eyyubi işte ne biliyim müslüman tarihini olduğu oyunları söylerseniz sevinirim lütfen söyleyin ya....

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler bana osmanlı ver sellahhattin eyyubi işte ne biliyim müslüman tarihini olduğu oyunları söylerseniz sevinirim lütfen söyleyin ya....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eKart

Osmanlı var ama Selahattin eyyubi falan yok Medieval Total War diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan

quote:

Orjinalden alıntı: eKart

Osmanlı var ama Selahattin eyyubi falan yok Medieval Total War diyorum..

Alıntıları Göster
    sağol kardeşim bişi dicem şimdi bnede labtop var mediavıl 2 nin cd yi takıom çok ağır çalışıo setup kitlenio ama jansayın pc de açılıo benim dvd de diğer dvd oyunları çalıştırıo crysis cod 4 gibi bunun sebebi ne olaiblir şimdiden ty

• quote:

sağol kardeşim bişi dicem şimdi bnede labtop var mediavıl 2 nin cd yi takıom çok ağır çalışıo setup kitlenio ama jansayın pc de açılıo benim dvd de diğer dvd oyunları çalıştırıo crysis cod 4 gibi bunun sebebi ne olaiblir şimdiden ty

Alıntıları Göster
    bu arada jansayın dedine göre mediavul ın ekpaketde saellehatin eyyuibide varmış sağol kardeşim bişi dicem şimdi bnede labtop var mediavıl 2 nin cd yi takıom çok ağır çalışıo setup kitlenio ama jansayın pc de açılıo benim dvd de diğer dvd oyunları çalıştırıo crysis cod 4 gibi bunun sebebi ne olaiblir şimdiden ty

• quote:

bu arada jansayın dedine göre mediavul ın ekpaketde saellehatin eyyuibide varmış sağol kardeşim bişi dicem şimdi bnede labtop var mediavıl 2 nin cd yi takıom çok ağır çalışıo setup kitlenio ama jansayın pc de açılıo benim dvd de diğer dvd oyunları çalıştırıo crysis cod 4 gibi bunun sebebi ne olaiblir şimdiden ty

Alıntıları Göster
    Selam

ROME: Total War Turnuvasına benide yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

Selam

ROME: Total War Turnuvasına benide yazabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    @S@rKs-PoWeR

Teşekkür ederim süper bir klup biliyorum :P

Çok saol, hız veririz inşallah tanıtımlara. Hatta tanıtımların hangisi kaçıncı sayfada onu bile ekleyeceğim ilk sayfaya

@crazy_19

Yardımın ve düşünceliğin için teşekkür ederim. Olursa bir görev, veririm
    Çok güzel bir geçmişin varmış, harbiden

Zaten turnuva yapıyoruz, Age of 2: Conquerors ve Rome: Total War oyunlarıyla. Duyuru ilk sayfada

hoşgeldin Mckenzie

C&C'cilere umut verdin

ohh be sonunda turnuvaya üye var, herkes turnuva istiyor üye yok vallahi

hoşgeldin hemen yazıyorum rachedell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Ocak 2008; 10:06:53 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

@S@rKs-PoWeR

Teşekkür ederim süper bir klup biliyorum :P

Çok saol, hız veririz inşallah tanıtımlara. Hatta tanıtımların hangisi kaçıncı sayfada onu bile ekleyeceğim ilk sayfaya

@crazy_19

Yardımın ve düşünceliğin için teşekkür ederim. Olursa bir görev, veririm
    Çok güzel bir geçmişin varmış, harbiden

Zaten turnuva yapıyoruz, Age of 2: Conquerors ve Rome: Total War oyunlarıyla. Duyuru ilk sayfada

hoşgeldin Mckenzie

C&C'cilere umut verdin

ohh be sonunda turnuvaya üye var, herkes turnuva istiyor üye yok vallahi

hoşgeldin hemen yazıyorum rachedell

Alıntıları Göster
    DUYURU!!!

Arkadaşlar, oyun tanıtımlarını hızlandırmak için, yarışma düzenliyorum. 1 haftada en çok kim oyun tanıtırsa ona bir ödül var!!!!

Ödül olarak kazananın ilk sayfada "şerefli üye" diye yazmayı düşünüyorum. Ama sizede sormayı düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

NoT: İnşallah buda turnuva gibi önemsiz kalmaz

DUYURU 2!!!

Arkadaşlar turnuva başlayınca maç sonucu kimin kazandığını bana pm ile atacaksınız. Ama birisi yalan söylediği zaman(Örn: biri kazandım dedi öbürüde kazandım dedi) iki yarışmacıda diskalifiye olacaktır. Maçlar başlamadan önce "eşimin değişmesini istiyorum" diyebilirsiniz. Ona göre

• quote:

DUYURU!!!

Arkadaşlar, oyun tanıtımlarını hızlandırmak için, yarışma düzenliyorum. 1 haftada en çok kim oyun tanıtırsa ona bir ödül var!!!!

Ödül olarak kazananın ilk sayfada "şerefli üye" diye yazmayı düşünüyorum. Ama sizede sormayı düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

NoT: İnşallah buda turnuva gibi önemsiz kalmaz

DUYURU 2!!!

Arkadaşlar turnuva başlayınca maç sonucu kimin kazandığını bana pm ile atacaksınız. Ama birisi yalan söylediği zaman(Örn: biri kazandım dedi öbürüde kazandım dedi) iki yarışmacıda diskalifiye olacaktır. Maçlar başlamadan önce "eşimin değişmesini istiyorum" diyebilirsiniz. Ona göre

Alıntıları Göster
    yanlız bende age of 2 :the conquers yok varsa link atarmısınız ?

• quote:

yanlız bende age of 2 :the conquers yok varsa link atarmısınız ?

Alıntıları Göster
    Hayda bre millete başarılar... Ben yokum ama olsun...

Orijinalden alıntı: Elem_Kelem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elem_Kelem

Ekledim seni, niye yoksun?!?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elem_Kelem

Ekledim seni, niye yoksun?!?

Alıntıları Göster
    Hadi bekliyoruz yeni tanıtımları

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

abi şıp diye gelmiyo pardon yani

süpriz oyunumuzun yazım çalışmasındayım(Alıntı yapmıyorum kendim tanıtıyorum biraz zaman alıyor haliyle)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Ocak 2008; 18:27:37 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.