Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
398.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: angel2910

    arkadaşlar sorularıma acil cevap verirseniz çok sevinirim

    1- XBOX360 Arcade PAL ların hepsi yeni FALCON işlemcilimi yani deil se falcon olu olmadığını nasıl anlarız ?
    2- 256 mb lık bir xbox a sonradan harddisc takabilirmiyiz yani biz kendimiz 20 gb alsak takılıyormu ?
    3- bu harddisc lere oyun yüklenip ordan cd takmadan oynanıyor mu ?


    Az araştırsanız en çok sorulan sorular bunlar .

    Falconlarda 175W yazar . Takabilirsin HDD. HDD lere oyun yüklenmiyor ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

    Xbox 360'un üzerinde USB girişi var mı USB girişleri varsa ne işe yarıyor; Logitech Chillstream Gamepad'ı bağlayıp oynayabilir miyiz?


    +Xbox'ın Live hizmeti için ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa Xbox'ınınla gelen sonsuz sürede kullanabileceğimiz bir üyeliğimiz mi oluyor?
  • XBox Live hizmeti için ayrıca ücret ödüyorsun.
  • Şunu ekliyim. Konsolu ilk aldığında 1 aylık gold üyeliğin olur bir ay boyunca istediğin kadar online oyun oynayabilirsin. Bu üyelik bitince , üyelik tipin silver'a döner. Silver üyelikle oyun demoları indirebilirsin ama online oyun oynayamazsın. Online oyun oynayabilmek için mutlaka gold üye olmak gerekiyor. O da paralı.
  • Beyler son iki haftadır benim xbox a bişe oldu saveleri tutmuyor ... İlk olarak Saints Row oynarken oyunda normal devam ederken bir yerde save etmeye kalktım gamertaginiz full yada silinmiş gibi bişe dedi xbox un ana menüsüne geri döndüm baktımki profilim silinmiş kendi kendine bende dedim hdd de bir sorun vardır belki diğer hdd yi taktım şu ana kadar sorun yoktu saints row da oyunun yüzde yirmisine kadar gelmiştim makineyi açtım oyunu yükledim kaldığım save yerinden devam ediyordum save etmeye kalktım baktım yine aynı hata. bende geri döndüm menüye baktım profilim yine silinmiş kendiliğinden bu hatayı alan varmı daha önce ??? Neden kaynaklanır ??? Nasıl çözülür ???
  • Tam olarak ne hata yazdığını iletmeniz mümkün mü?
  • Herhangi bir hata kodu vermiyo ... Profiller siliniyo kendi kendine ama hdd den değil 2 farklı hdd denedim aynı sorun 2s
    ndede oldu ... Saints Row da normal save ederken birden save error dedi gamertaginiz full yada silinmiş falan yazdı ana menüye döndüm silinmiş profilim ...
  • İşte o yazılan hata mesajını öğrenmek istiyorum, error da neler yazıyordu, ne hata verdi, ingilizce olarak tam net bi şekilde. Arama yaparak sonuca ulaşabiliriz.

    Bununla birlikte bana göre öncelikle harddiske format atın.
  • Ya mevzuda o ya şu anda o kodu vermiyo save ediyo ama o sorunun kaynaklandığı profil silinmiş durumda hdd nin içine girdim baktım o profil için corrupted profile yazıyo başkada bişe yok ... Hdd ye nası format atıcam ?? birde neden atıcam sorun onda değil bence
  • merhaba arkadaşlar bnde bu hafta alcam inşallah 226bw samsung 22 inç ekranım var sizce bu full kalteli görüntü almam için yeterlimidir tatmin edermi bu ekran beni bide ırmak toysland dan alcam istanbuldayım bi arkadaş aracılıgı ile konuştum kargo ücredite nekadardır sizce arcade pal falcon alcamda kargo ücreti nekadara patlar bize işte alcağım alet arcade pack pal falcon bu yeter dimi bana online oyun falan oynamıcam galiba yeter gibime gelio birde son sorum

    madem ethernet kablosu falan var elite de ki tek fark hdd die arcade pack alcam oyunları lan dan atıp hdd e cd siz oynama imkanımız olabilirmi acaba ??
    çok acil bu işin ustaları cevaplarsa sevinirim ii günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 5 Mayıs 2008; 11:27:28 >




  • Oyunları hdd'den oynayamazsın.DVD'den oynayacaksın.

    Monitorun gayet iyi.Ama lcdtv alırsan ileride daha iyi görüntü alırsın
  • arkadaşlar ben bugün xbox ı ilk kez nete bağladım update var konsol için dedi yaptım bastım live a downloading update yazıyor biraz sürüyor sonrada connect to live is currently not avabile tarzında birşeyler söyledi problem nedir acaba update i indirecem divx film izleyemiyorum update gerek diyor ama bu hatayı veriyor problem nedir acaba sizede oluyormu? soruma cevap alamadım arkadaşlar yarımcı olurmusunuz birde cd ile update yapılabileceğini öğrendim şimdi update i indirdim 6 mb civarı bişey cd ye atınca direk update uyarısımı çıkıyor çünkü flash belek ile denedim attım içine hiçbirşey çıkmadı nasıl yapmalıyım?
    çok soru soruyorum biliyorum ama şunların cevaplarınıda öğreniyim daha sormicam
  • merhaba arkadaşlar. Sizlere daha önce de sormuştum ancak cevap alamamıştım. Nba 2k8 50 hz televizyon özelliğinde çalışır mı? Televizyonum samsung 94 ekran lcd ama 50 hz özelliğini destekliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar bu xbox 360 pal oyunları ucuz nerden alabilirim pes , assassins creed gibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ridvan1903

    Benim xbox 360 hiç ısınmıyor gibi 2 saat gow oynuyorum ve çıkan cd ılıktan daha ılık

    Senin gözün çok korkmuş 2 saat nedirki. Ben 8-9 saati aşınca ara veriyorum alet ısınmıştır diye.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows


    quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

    Xbox 360'un üzerinde USB girişi var mı USB girişleri varsa ne işe yarıyor; Logitech Chillstream Gamepad'ı bağlayıp oynayabilir miyiz?


    +Xbox'ın Live hizmeti için ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa Xbox'ınınla gelen sonsuz sürede kullanabileceğimiz bir üyeliğimiz mi oluyor?

    Soru sorduğun sayfanın en üstünü okursan sorularının tüm cevabını bulursun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maydo72


    quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows


    quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

    Xbox 360'un üzerinde USB girişi var mı USB girişleri varsa ne işe yarıyor; Logitech Chillstream Gamepad'ı bağlayıp oynayabilir miyiz?


    +Xbox'ın Live hizmeti için ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa Xbox'ınınla gelen sonsuz sürede kullanabileceğimiz bir üyeliğimiz mi oluyor?

    Soru sorduğun sayfanın en üstünü okursan sorularının tüm cevabını bulursun...


    Cevabı verdiler sağolsunlar. İlgilendiğin için tşk.




  • ya arkadaşlar ben yatay kullanıyorum ama 1 saat falan cod4 oynuyorum mesela altında biraz böyle ısınma eydana geliyor ılık gibi böyle bu doğalmıdır acaba hiç mi ısınmaması gerekiyor sizin dediklerinize göre ?
    bu arada makina 2008 üretim pal arcade falcon cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Öyle ısınmayan konsol olmaz, merak etmeyin.
  • arkadaşlar hiç ısınmamış cd bile ısınmamış diyince az önce cod4 ü çıkardım cd yi ısınmıştı yani çok olmasada sıcak sonuçta dedim birşeyler ters galiba bende aydınlattığınız için teşekkür ederim skywalker herzamanki gibi süpersiniz
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.