Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superbia

benim xbox elite, son update'den beri ik açılışta xbox live'a bağlandıktan sonra dashboard ekranını getirmiyor. (insider, friends vs.) bu ekranı grebilmem için oyuna girip çıkmam gerekiyor. aleti fabrika ayarlarına döndürdüm, network ayarlarını resetledim vs. ama nafile. var mı bir fikri olan.

Alıntıları Göster
    Harddiski çıkarıp öyle bi konsolu açın, sonra takın tekrar açın, hepsinde işe yarıyormu bilmiyorum ama ben bu sorunu yaşadığım bir konsolu böyle yaparak sorununu çözmüştüm, belkide tamamen şansıma olmuştur bilemiyorum, siz yinede bi deneyin..

quote:

Orjinalden alıntı: superbia

benim xbox elite, son update'den beri ik açılışta xbox live'a bağlandıktan sonra dashboard ekranını getirmiyor. (insider, friends vs.) bu ekranı grebilmem için oyuna girip çıkmam gerekiyor. aleti fabrika ayarlarına döndürdüm, network ayarlarını resetledim vs. ama nafile. var mı bir fikri olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dominic3

Arkadaşlar xboxta backup oyun var. bu güzel bi olay. 10ytl'ye oyun çok uygun ama bu oyunların orjinallerinden bi farkı varmı. oyuna kısıtlamalar getiriyomu. yoksa ps2 veya pc'de olduğu gibi alıyosun ve orjinalden hiçbir farkı olmaksızın oynanıyomu.
    Tamamen aynı ancak şöyle bir durum var, çoğu oyun LIVE denilen Xbox360 ın online multiplayer sistemininin nimetlerini kullanıyor, eğerki bu tip backup oyunları alıp bu oyunlarla LIVE de oyun oynarsanız BAN yeme (konsolun Microsoft tarafından internet erişiminin tamamen bloke edilmesi) tehlikeniz var, hepsi bu

quote:

Orjinalden alıntı: dominic3

Arkadaşlar xboxta backup oyun var. bu güzel bi olay. 10ytl'ye oyun çok uygun ama bu oyunların orjinallerinden bi farkı varmı. oyuna kısıtlamalar getiriyomu. yoksa ps2 veya pc'de olduğu gibi alıyosun ve orjinalden hiçbir farkı olmaksızın oynanıyomu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

DVD ler ne marka? Mümkün oldukça Verbatim kullanın, diğer dvd leri zamanla okumama problemi yapabiliyor xbox360 ve kalitesiz dvd kullanımı dvd gözünün bozulmasınada yol açıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

DVD ler ne marka? Mümkün oldukça Verbatim kullanın, diğer dvd leri zamanla okumama problemi yapabiliyor xbox360 ve kalitesiz dvd kullanımı dvd gözünün bozulmasınada yol açıyor.

Dvd'ler verbatim,ama bir tanesi bu gümüş olanlardandı(üzeri baskılı).Buarada mucizevi şekilde çalıştı xbox,şimdi bütün oyunlar tıkır tıkır çalışıyor...Sanki bir zorlanma var gibiydi dün gece çalışmıyorken..Bütün oyunlar aynı sürede aynı sesler eşliğinde takılıp bu hatayı veriyordu...
    Acaba Dvd rom okuyucusunun yerinden oynaması gibi bişey sözkonusu olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

quote:

Dvd'ler verbatim,ama bir tanesi bu gümüş olanlardandı(üzeri baskılı).Buarada mucizevi şekilde çalıştı xbox,şimdi bütün oyunlar tıkır tıkır çalışıyor...Sanki bir zorlanma var gibiydi dün gece çalışmıyorken..Bütün oyunlar aynı sürede aynı sesler eşliğinde takılıp bu hatayı veriyordu...
    Acaba Dvd rom okuyucusunun yerinden oynaması gibi bişey sözkonusu olabilirmi?

Alıntıları Göster
    3-4 saat önce hemalhemsatdan atikten xbox360 pal arcade(Falcon)siparişi vermiş bulumaktayım.Xboc Hakkında sorularıma yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.İnşallah cuma günü aranızdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

3-4 saat önce hemalhemsatdan atikten xbox360 pal arcade(Falcon)siparişi vermiş bulumaktayım.Xboc Hakkında sorularıma yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.İnşallah cuma günü aranızdayım.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun, sürekli sorulan sorulara yine bekleriz

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkürler
    Tabi Gelicem Ama Artık Arkadaşlara yardımcı olmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

hd ready+2 hdmi girişli... Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşalr yeni üyelik aldım fakat email adresimi hatırlamıyorum xboxa gamertagımı giremiyorum bu yüzden acaba microsofta ev biligilerimi versem verirler mi napmam lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Arkadaşalr yeni üyelik aldım fakat email adresimi hatırlamıyorum xboxa gamertagımı giremiyorum bu yüzden acaba microsofta ev biligilerimi versem verirler mi napmam lazım :(

Alıntıları Göster
    Sky konuyu yeni inceledim valla harika yapmışsın emeğine sağlık. Bu arada Haziran'da Elite modelini almayı kafaya koydum ama nereden, nasıl alınır bu meret?

Biraz bilgilendirebilirsen çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Sky konuyu yeni inceledim valla harika yapmışsın emeğine sağlık. Bu arada Haziran'da Elite modelini almayı kafaya koydum ama nereden, nasıl alınır bu meret?

Biraz bilgilendirebilirsen çok sevinirim..

Alıntıları Göster
    Atik Elektronik i öneririm, defalarca kez ürün aldım, en ufak problem yaşamadım, hem uygun fiyat verirler hemde çok ilgililer Ankara daysan Japon Armağan Oyuncak ı öneririm (kubilayın çalıştığı yer) (yalnız piyasa fiyatlarını bilerek gidersen güzel fiyat alırsın)

Bu arada güzel yorumun için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Mart 2008; 16:59:40 >

• quote:

Atik Elektronik i öneririm, defalarca kez ürün aldım, en ufak problem yaşamadım, hem uygun fiyat verirler hemde çok ilgililer Ankara daysan Japon Armağan Oyuncak ı öneririm (kubilayın çalıştığı yer) (yalnız piyasa fiyatlarını bilerek gidersen güzel fiyat alırsın)

Alıntıları Göster
    quote:

Ankara'dayım da bu dediğin yer tam olarak nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

quote:

Ankara'dayım da bu dediğin yer tam olarak nerde?

Alıntıları Göster
    Beyler güncel fiyatları belirtirseniz benim gibi yeni alacak arkadaşların kurtlar sofrasında yenmesine engel olmuş olursunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Beyler güncel fiyatları belirtirseniz benim gibi yeni alacak arkadaşların kurtlar sofrasında yenmesine engel olmuş olursunuz..

Alıntıları Göster
    Arcade Pack PAL a 550-570 arasından fazla fiyat alırsanız arkanıza bakmadan kaçın ordan

• quote:

Arcade Pack PAL a 550-570 arasından fazla fiyat alırsanız arkanıza bakmadan kaçın ordan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kullanılmayan accountlar ne zaman silniyor boyle birşey varmı ben gamertagımı nasıl alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Arkadaşlar kullanılmayan accountlar ne zaman silniyor boyle birşey varmı ben gamertagımı nasıl alıcam ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

Hesaplar malesef silinmiyor.Hesabın bağlı olduğu windows live hesabını iptal etsen bir ihtimal silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 29 Mart 2008; 3:05:30 >
  • bu live uyelikte telefon numarası da isyior ona ne yazıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

bu live uyelikte telefon numarası da isyior ona ne yazıcaz
    Kafana göre salla tutuyor.Çok kısa olmasın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Kafana göre salla tutuyor.Çok kısa olmasın ama

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gametag ımı aldım fakat xbox live baglan diyorum baglanması için baya bir bekledikten sonra arayüze geri dönüyor neden olabilir sorun
  • quote:

arkadaşlar gametag ımı aldım fakat xbox live baglan diyorum baglanması için baya bir bekledikten sonra arayüze geri dönüyor neden olabilir sorun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herşeyi sonunda hallettim hata bayadır oynuyorum fakat bu sefer ilk aldıgımdaki nick im kullanıldıgı için başka nick ile kayıt oldum fakat bu sefer gemoscore falan hepsi obur nick te kaldı o nick tekileri kayıt oldugum nick e aktarmanın yolu yok mu?

• quote:

arkadaşlar herşeyi sonunda hallettim hata bayadır oynuyorum fakat bu sefer ilk aldıgımdaki nick im kullanıldıgı için başka nick ile kayıt oldum fakat bu sefer gemoscore falan hepsi obur nick te kaldı o nick tekileri kayıt oldugum nick e aktarmanın yolu yok mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben yeni xbox 360 aldım. Makinayı daha hiç kurmadan bilgi edinmek için forumdaki bazı yazıları okudum. Bu 3K, Voltaj sorunu gibi konuları okuduğum için birşey sormak istiyorum. Benim odamda beşli fiş kullanıyorum ve bilgisayar, modem, dvd player, tv, hoparlör gibi birçok fiş takılı üzerinde. Xbox 360 ın fişinide buraya takmam voltaj açısından bir sorun teşkil eder mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: magicool

Modemden kaynaklanan bir sorun olabilir. Ayrıca konsolun bağlantı ayarlarına da bir göz atmalısın. Forumda gerekli ayarlar vardır.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.