Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sky__walker

Tüplü TV lerden görüntü olarak çok bişey beklememek lazım, laptop a bağlayan insanlar duymuştum sanırım Xbox360 ı, yalnız tam emin değilim bu bilgiden.

quote:

Orjinalden alıntı: bladeandneo

Bende LCD tv yok. Fakat 100 Mhz TV var görüntüde bi anormallik olurmu yoksa idare edecek kadar oyun oynayabilirmiyim?

Bende Laptop var acaba HDMI girişinden görüntüyü laptopa yansıtabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Beyler 360 için bir tane 5.1 kulaklık alayım diyorum.. 100 TL civarı bir öneriniz var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Beyler 360 için bir tane 5.1 kulaklık alayım diyorum.. 100 TL civarı bir öneriniz var mı??

Alıntıları Göster
    bazı sorularım olacak:

1-19" crt monitörüm var xbox 360 ı onda kullansam tüplü tv ye göre görüntü kalitesi ne derece fark eder.Bazı arkadaşlar crt monitöre vga kablo ile bağlandığında tazeleme hızı 60 hz de kalıyor diyordu doğrumu.Doğruysa çözümü var mı
    2-Yukardaki sorumdan olumsuz bir yanıt aldığımı farz ederek lcd monitörde kullanırsam vga kabloyla alacağım görüntü dvi-hdmi kabloyla alacağımdan çok farklı olur mu
    3-2-3 sefer elektrik kesintisi maduru oldu xbox 360 um.Ups almayı düşünüyorum.Öneriniz nedir.Bir kerede akım veya faz dan dolayı 3k gördü.
    4-xbox 360 kolunu bilgisayara bağlamak için ne tür bir aparat gerekli,nereden temin edebilirim
    5-faceplate arıyorum(resimli felan) 2.el forumunda pek rastlamadım araştırmama rağmen.
    6-sizi çok yordum şimdiden yardımlarınıza teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: :.:MaDMen:.:

bazı sorularım olacak:

1-19" crt monitörüm var xbox 360 ı onda kullansam tüplü tv ye göre görüntü kalitesi ne derece fark eder.Bazı arkadaşlar crt monitöre vga kablo ile bağlandığında tazeleme hızı 60 hz de kalıyor diyordu doğrumu.Doğruysa çözümü var mı
    2-Yukardaki sorumdan olumsuz bir yanıt aldığımı farz ederek lcd monitörde kullanırsam vga kabloyla alacağım görüntü dvi-hdmi kabloyla alacağımdan çok farklı olur mu
    3-2-3 sefer elektrik kesintisi maduru oldu xbox 360 um.Ups almayı düşünüyorum.Öneriniz nedir.Bir kerede akım veya faz dan dolayı 3k gördü.
    4-xbox 360 kolunu bilgisayara bağlamak için ne tür bir aparat gerekli,nereden temin edebilirim
    5-faceplate arıyorum(resimli felan) 2.el forumunda pek rastlamadım araştırmama rağmen.
    6-sizi çok yordum şimdiden yardımlarınıza teşekkürler

Alıntıları Göster
    1. En iyiden kötüye sıralarsak

Lcd TV > Lcd Monitör > Crt Monitör > Tüplü TV

Crt monitörde, tüplü tv ye göre daha iyi görüntü alırsınız ancak imkanınız varsa en azından bir lcd monitör tavsiye ederim.

2. Ben iki şekildede denedim bir fark görememiştim ancak yine imkanınız varsa dvi çıkışlı ve hdcp destekli olması daha iyi olur (ileride ps3 te bağlanabilir)

3. UPS konusunda bir bilgim yok bunu kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa daha sağlıklı olur.

4. Sadece aparatı TR de bulmanız biraz zor, yurtdışından temin edebilirsiniz, burda kol + aparat olarak bundle şekilde satılıyor. Şu konuyuda inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_19390656/mpage_1/key_//tm.htm#19411099

5. Yine adres yurtdışı bu konudada (ebay, playasia, shopto vb.)

6. Hayırlısı olsun.

• quote:

1. En iyiden kötüye sıralarsak

Lcd TV > Lcd Monitör > Crt Monitör > Tüplü TV

Crt monitörde, tüplü tv ye göre daha iyi görüntü alırsınız ancak imkanınız varsa en azından bir lcd monitör tavsiye ederim.

2. Ben iki şekildede denedim bir fark görememiştim ancak yine imkanınız varsa dvi çıkışlı ve hdcp destekli olması daha iyi olur (ileride ps3 te bağlanabilir)

3. UPS konusunda bir bilgim yok bunu kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa daha sağlıklı olur.

4. Sadece aparatı TR de bulmanız biraz zor, yurtdışından temin edebilirsiniz, burda kol + aparat olarak bundle şekilde satılıyor. Şu konuyuda inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_19390656/mpage_1/key_//tm.htm#19411099

5. Yine adres yurtdışı bu konudada (ebay, playasia, shopto vb.)

6. Hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler yardımlarınız için çok faydalı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: :.:MaDMen:.:

çok teşekkürler yardımlarınız için çok faydalı oldu

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar HDMI to DVI converter ile laptopa X360 bağlanabilir mi sizce? (Laptopta DVI girişi var) Bir şekilde bağlayanlar varmış. Eğer denemiş olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

hd ready+2 hdmi girişli... Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdatesredirect.htm

Bu linki vermişsiniz update için
    bunu dvd'ye çekip makinaya mı takıcaz
    not makinam fw li

hocam bide o adreste
    $SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb lık bir update daha var hangisi yapıcaz bi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalakada -- 3 Şubat 2009; 13:02:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dalakada

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdatesredirect.htm

Bu linki vermişsiniz update için
    bunu dvd'ye çekip makinaya mı takıcaz
    not makinam fw li

hocam bide o adreste
    $SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb lık bir update daha var hangisi yapıcaz bi yardım

Alıntıları Göster
    Kafama takılan bir soru var. Arcade ve Pro paketlerde de HDMI girişi var mı? Onlardan da dijital görüntü ve ses alabilir miyim? Acil yanıt alabilirsem çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eeny.Meeny

Kafama takılan bir soru var. Arcade ve Pro paketlerde de HDMI girişi var mı? Onlardan da dijital görüntü ve ses alabilir miyim? Acil yanıt alabilirsem çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    bikaç sorum olacak arkadaşlar

1) benim xbox 2008 üretim lite on dvd war makinede sanırsam. Bir arkadaşım lite-on kırılamadıgı için dvdromu çıkartıp samsung dvdrom takıyorlar demişti. Hala kırma yöntemi böylemi. dvdrom değiştirilmeden kırılabiliyormu?

2) Xbox tv'ye takılıyken film izlemek istiyorum.Hangi formatları destekliyorr(dvd,divx,avi...) ?

yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eeny.Meeny

Alıntıları Göster
    Evet, elbette mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: dsensoy

• quote:

Evet, elbette mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: dsensoy

Alıntıları Göster
    Merhaba.

Haftasonu İstanbul'a gelip xbox'umu fwletmek istiyorum. Nerden yapabileceğim konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaykk

Merhaba.

Haftasonu İstanbul'a gelip xbox'umu fwletmek istiyorum. Nerden yapabileceğim konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Atik Elektronik, Özkan Elektronik ilk aklıma gelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

1) benim xbox 2008 üretim lite on dvd war makinede sanırsam. Bir arkadaşım lite-on kırılamadıgı için dvdromu çıkartıp samsung dvdrom takıyorlar demişti. Hala kırma yöntemi böylemi. dvdrom değiştirilmeden kırılabiliyormu?

2) Xbox tv'ye takılıyken film izlemek istiyorum.Hangi formatları destekliyorr(dvd,divx,avi...) ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: H@mdilli

Hayır Lite-On larda kırılabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaykk

Merhaba.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Platin de var 216 418 90 60 fiyat alirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkantarcioglu

Platin de var 216 418 90 60 fiyat alirsin

Alıntıları Göster
    ingilterede Xbox 360 pro 60 gb

59.99 POUND bu kadar ucuz olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Alıntıları Göster
    Beyler benim cihaz 2006 ağustos üretimli, kullanmaya başlayalı 1.5 yıl oluyor..Fifa09 ve rainbowsix oyunlarında menülere giriyorum tam oyuna gireceğim an okuma hatası veriyor clean the disc falan diyor temizliyorum takıyorum birinde okusa 2. takışımda okumuyor.Cd lerin üzerinde çizikte yok acaba sorun oyunlardamı yoksa benim dvd rom damı anlayamadım.Diğer oyunlarda hiçbir sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Beyler benim cihaz 2006 ağustos üretimli, kullanmaya başlayalı 1.5 yıl oluyor..Fifa09 ve rainbowsix oyunlarında menülere giriyorum tam oyuna gireceğim an okuma hatası veriyor clean the disc falan diyor temizliyorum takıyorum birinde okusa 2. takışımda okumuyor.Cd lerin üzerinde çizikte yok acaba sorun oyunlardamı yoksa benim dvd rom damı anlayamadım.Diğer oyunlarda hiçbir sorun olmuyor.

Alıntıları Göster
    Daha bugün bir xbox aldım fakat crt monitörüme bir türlü bağlayamadım.Bunun için ne yapmam gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Alıntıları Göster
    İmkanı yok

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Alıntıları Göster
    O oyunlar için başka marka medya kullanın, o şekilde deneyin.

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

• quote:

O oyunlar için başka marka medya kullanın, o şekilde deneyin.

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Alıntıları Göster
    arkadaslar hazıran da XBOX 360 almayı düşünüyorum acaba cokmu geç kalmıs olurum almak için 2010 dan sonra yeni konsollar çıkıcakmıs xbox360 tan sonra ki konsol (xbox720 demek istemiyorum) ne zaman çıkar acaba yani sonra elimde patlamasın...

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.